boşver hepsini al şuna bin.
Connecting site...
bırak rocco tt falan al alayına gider yap![]()
boşver hepsini al şuna bin.
Connecting site...
bırak rocco tt falan al alayına gider yap![]()
crossfire motoruda zaten Mercedes motoru
diğer seçemeklerden daha kaliteli kesinlikle crossfire diyorum
Cvk Rs
Connecting site...
Aziz'in ne kadar temiz ve güzel araç sattığını herkes bilir..
http://www.techturkey.com/forum/memb...651-nires.html
CLK düşünüyorsan ;
http://www.techturkey.com/forum/otom...avangarde.html
Daha uygun fiyata dsgli, cam tavanlı ibiza cupra alabilirsin.
Bence Mazda rx-8 , Yıllık vergi 361 TL...!!!
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Honda Owners Never Drive Another
sorunsuzluk guc gorunum herseyi ideal
Connecting site...
bu arada önerimi yapmamışım o söyledğin araçların hepsine bindim ama rokko ya binerken dedim ki ah öğrenci olaydım uni de babam alaydı şu arabayıda bineydim dedim.ben yapamadım sen yap bnce en ideal araba o
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Giuletta yerine Alfa GT tercih ederdim ben. Hyundai Genesis Coupe'lerinde fiyatları oldukça makuldu ama İlla ki bu karşılaştırdığın otomobillerden birisi olacaksa o zaman Crossfire derim.
Connecting site...
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
http://www.techturkey.com/forum/otom...-polo-gti.html
Kendi aracimi satiyorum verdigin listedeki tum araclarin icinden gecip hepsinden az yakar.(guiletta hakkinda bisey bilmiyorum)
Dusunursen konusalim.
Benzer bütçe bende de var..Konuyu takipteyim..Ben de e90 3.20si düşünüyorum..Boyasız ve düşük kmli olmak şartıyla..Elinde olan varsa pm bekliyorum..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Hocam bence ekşın aramayın yani size satarken illallah ettirecek evlat olacak bir araba almayın.Cam tavanlı,navigasyonlu,manuel ve beyaz ya da siyah harici bir renk ile sciroccolar müthiş oluyorlar.Bütçeniz el verirse minilere de göz atın bence.
yorumlarınız için hepinize teşekürler.
Çok kaçan bi araba dusunsem subaru yada evo dusunurdum. Benim için mesele hem göze güzel görünmesi hemde kısmen performans. Açıkcası bi araba alıp warex taktırsam yüklesem arabayı günde 5 kere ceza yerim bu memlekette.
Connecting site...
Connecting site...
fantazi
mantık
Connecting site...
ama sorunsuz sıkıntısız spor olarak scirocco da olabilir ama o fiyatlara en mantıklısı cooper galiba
Cesaret varsa kanınızda crosfire alın inanılmaz bir tipi var parça sorunuda olmaz lakin ha diyince satılmaz.
Vallaha crosfıre nn ıcı çok kötü plastik kalitesı falan hıc begenmedım odun gıbı plastık yapmıslar.. Aracın ıcı baya dar 1.85 uzerı zor sığar dıye dusunuyorum..
Eğer farklı olayım dersen alfa romeo Brera ya da bakarım
Elleme Sekelesin...
Crossfire bu saatten sonra kümes olur, satılmaz, arka koltuklara ihtiyacın yoksa rcz, olur diyorsan Scirocco al derim, pişman olmazsın![]()
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Yazdigin 3 aracida kullandim rocco ve giu direk kendi arabalarimdi , uniye yeni basladiysan rocco guzel tercih ama etrahta cok fazla serseri kullanicisi oldu , o yuzden eski guzelligi kalmadi ben dahil 2009-2010 da alan bir cok arkadasim bu yuzden 1-2 sene oncesinde elden cikardik roccolari , birde sanirim ya makyaj gelicek yada kasa degisicek yakinda diye hatirliyorum. Giulietta guzel araba ama rocco kadar sportif degil durus olarakta kullanis olarakta , estetik olarak genelde daha cok begeniliyor , kirmizi deri koltuklari her goren sasiriyor zaten , ozellikle kizlar tarafindan roccodan Daha iyi diyen bir cogunluk varcrossfire a gelince bence aralarindaki en iyi secenek ama arac eskidi ilk aracini eski bir araba almamak gerektigi dusuncesindeyim(maddi imkanlar el verdigi surece) vergi , yakit , parcasi uzer diye dusunnuyorum daha onceki chryler aracimizda uzun sure parca bekledigimizide hatirliyorum... Rcz , Hard top mx-5 ,yada rx-8 dusunebilirsiniz bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)