ne sportu tırt o araba.arkda varfocusun hiç şansı yok bence
94 civic si
focus sporttrend
Selçuk hayret valla aynı taraftayız
bastır geçersiniz sportrendi. ama konforuda süperdi arabanın çok tok araçtı benzemes si tenekesine![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Selçuk bizim şerefin trendiymiş bahsedilen yawkonuyu poposundan okuyunca görmemişim.
Arabası gayet sağlıklı ve temiz bir araba, yorgun falan değil şerefte duymasın kılın önde gidenidir arabasına karşı![]()
sadece Cai ve orta borular var. stock son susturuculu. Stock vtecle 4. sonuna gelmeden yarım boy falan gerisinde kalıyor. ki o kiloda araç için gayette güzel gidiyor.
tamam abı senlede dener focus
bu arada bahsı gecen focus
http://www.sahibinden.com/tr_de_tek_...XQQdisplayitem
yaw selcuk ben sana yazdım ıddası yok hee stock sılerın hepsıyle denerım dedı yazmadımmı sımdı sana? sen yuklu getırıosun tamam yıne denrız dıo sorun yok
bızde gerı vıteste yokama burda asıl mevzu stock sı ıle sport trent bunu carptırmaylım lutfenn
burdakı ınsanlar yanlıs anlamasın kımsenın kımseye gıoder yaptıgı yok haa kımsenın cesaret edemedıgı denemelerı gerceklestırmek ıstıyoruz kotumu heyecen olsun bıraz bızde su kıçı kırık focusumuz gorelım olmadı atarız çöpe
![]()
bana gelen ıdda seklı ortaya 1000 lıra koyun ıstedıgınız sı ı getırın deneyelımdı. bızde getırıyoruz kardesım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)