sonuçları söylede yat![]()
ben çok geç katıldım aralarına, ne oldu bilmiyorum gökini elinde kamera vardı. O koyar videoları, insanların gerçek hayatta kim olduklarını bilmediğim-arabalarını tanımadığım için yorum yapamıyorum
ben görkem ve yekta ile bir iki denedim, sonra dönmek zorunda kaldım.
Built to fall....
gorkem, RS'i gecti, yekta kim varsa herkesi gectiyektanin en son donuste CZT ve Cuprayla denemelerini bilmiyorum..
emreyle erel teke-tek deneyince denk gibiler yarim boy belki vardi yoktu..hangisi gecti goremedim hatirlamiyorum pek arkadan cektik biz..
erel'in arabaya OnurK binince emre geciyor, abarti fark yoktu yine videolarda goruruz..
baska bilmiyorum..
ben yekta ile denedikten sonra, göki camdan kol bacak saldırıyor yektaya
alışık değilim tabi, dedim ne oluyor :P
aylar olmuş araba ile yüksek sürate çıkmayalı, herkese teşekkürler
Built to fall....
Geleli cok olduda umraniyeden dondum sonra koptum
iiyi geldi valla ara sıra lazım
bu arada mcs ler ciddi hızlı idi yani rs lerin zaten sansı yoktu..
mini slerle bi deneyemedik ona yanıorum =) hep typerla denedik sciroccolarla denedik =)
görkem kusura bakma deneyemedik hiç =) o kargaşada =) typer sciroccolarla denedik hep başka zaman inş =)
arabalar oradaydı da sahiplerini toparlamak 1saat sürdü , anlamsızca soğukta bekledik en sonunda biraz inat biraz cazgırlık yaptımda herkesi yola döktüm , kbakmayın
Güzel geceydi , gelenlerin ayaklarına sağlık.
=)=) senden önce ne kadar bekledik sorma=) zevkliydi yinede yaa gelen herkese tşkler=)
Bu soğukta minilerle denemek hata olmuş zatenAbartmıyorum 5 te gider gibi 6.viteste tırmanıyordum sabah."0" dereceye ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi çünkü beygircikler ısınııp kaçmıyor..
YouTubeDR.ECU
Gece 11'de işten çıkıp sabah 7 shiftine geldiğim için eve gidip uyumayı tercih ettim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yok yekta ztn yanaşmazdım =)=) okana dedim noldu fena gidiyo yaa dio güldüm bende =) senin olduğunu soradan farkettim yolda dururken dedim bu yektamı evt dediler öle geldim yanına yoksa tanımıcaktım =) Emre-G sorma ya=) bi ara arkana geldim ataşhirden çıkmadanda sora istikamet deiştik =)=)
bazı videolar arkadaşlarda var eklicekler biraz beklerseniz =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)