User Tag List

Sayfa 41/61 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1146 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene gece azdınız laa Bırakın şu konuyu

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten cliolara saygı duyuyorum. ama bu gün pistonu itbsi ıvırı zıvırı derken bi hesap çıkardım.

o paraya zaten bizde 400 hp alabiliyoruz.

hâl böyleyken niye halâ clio gibi yüklenemez gerisinde kalır düşüncesi var onu merak ediyorum.
    Abicim o paraya bu paraya diye düşünürsen işin içinden çıkamassın haa nası çıkarsın kafam bozulur takarım gt28 ne megane kalır ne cupra ..ben atmo devam etmeyi seviyorum ve altımdaki arabanın aşşa yukarı ne gideceğini biliyorum..normal kıyafetinde 300 lü hp lerdeki megane ile sıfır rakımda deneyelim yetişemez benim iddam bu yönde ..Zaten benden başkada iddasını devam ettiren cliocuda pek yok gibi ..selçuk desen dünden pes etmiş Ama sizin için SS rs den rica edecem kelalperle veya onun gibi megane rsine güvenen biri ile denesin beraber görelim sonucu ..Ss de diff ve kısa 5 felan yok o yüzden 190 gibi geçilir..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende onu diyorum tabiki hiç bişeyin sonu yok. bu gün 15 yaşında arabalar türkiyenin en hızlısı haline geliyorsa her araç yapılır en hızlı olur.

ama tutupta filtre egzos yapıp stok megane rs i geçer demekte yanlış. yapmamış denememiş olsak tamam. egzos filtre port polishli rsle megane rsler denedi. clio rs biyerden sonra artık son hızına geliyor o ara zaten megane öne geçmiş oluyor çoktan. e daha top speedde gidilse meganın son hızı biraz daha yüksek dahada ileri gidecek.

sonra chip olayına gelince chipli rs 2 de direk ayırır hani stokta kafa çıkarmaları gibide olmaz e bunlarda görüldü. biz zaten biliyorduk denemiştik.

burda tek muallak kalan şu kadir abi dediki 340 hp megane rs in benim öküzü geçebileceğini hiç sanmıyorum. inanınki çok istiyorum onun gelişine aracım 290 hp olarak yetişirse 290 hp ve koltuğu dahi sökülmemiş tam kilosunda megane rsle onun araç nolur harbiden merak ettim.

konuda zaman zamanda yazdım hep en yavaş benim diye. bunu kimseyle iddalaşmak istemediğim için yazıyordum ama konu ciddi uzadı arada bazı arkadaşlarımız yanlış kelimelerde kullanınca tartışmalarda oldu. ama hepimiz isteriz hepsi yürüsün ama tahminle araçları kötülemek gerçekten yanlış geliyor bana.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelalper bu acımaz saplar ilk sapaktan ilerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende onu diyorum tabiki hiç bişeyin sonu yok. bu gün 15 yaşında arabalar türkiyenin en hızlısı haline geliyorsa her araç yapılır en hızlı olur.

ama tutupta filtre egzos yapıp stok megane rs i geçer demekte yanlış. yapmamış denememiş olsak tamam. egzos filtre port polishli rsle megane rsler denedi. clio rs biyerden sonra artık son hızına geliyor o ara zaten megane öne geçmiş oluyor çoktan. e daha top speedde gidilse meganın son hızı biraz daha yüksek dahada ileri gidecek.

sonra chip olayına gelince chipli rs 2 de direk ayırır hani stokta kafa çıkarmaları gibide olmaz e bunlarda görüldü. biz zaten biliyorduk denemiştik.

burda tek muallak kalan şu kadir abi dediki 340 hp megane rs in benim öküzü geçebileceğini hiç sanmıyorum. inanınki çok istiyorum onun gelişine aracım 290 hp olarak yetişirse 290 hp ve koltuğu dahi sökülmemiş tam kilosunda megane rsle onun araç nolur harbiden merak ettim.

konuda zaman zamanda yazdım hep en yavaş benim diye. bunu kimseyle iddalaşmak istemediğim için yazıyordum ama konu ciddi uzadı arada bazı arkadaşlarımız yanlış kelimelerde kullanınca tartışmalarda oldu. ama hepimiz isteriz hepsi yürüsün ama tahminle araçları kötülemek gerçekten yanlış geliyor bana.
    Ben kısa sürede gelecem oraya 290 + megane varsa deneyelim..ki geldiğimde itb felan olmayacak bu hali ile deneriz konunun enazından belli bir kısmı açıklığa kavuşur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dedim abi tek iddası olmayan bendim ama bende denemeyi çok istiyorum. inş yetişirde deneriz. biliyorumki bunu yazdıktan sonra yetişmezse, senden beklemem ama başkaları korktu gelmedi diye bilir. inş yetiştirmek için uraşıcam
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cvk rs te silindir kapağı işli deil dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dedim abi tek iddası olmayan bendim ama bende denemeyi çok istiyorum. inş yetişirde deneriz. biliyorumki bunu yazdıktan sonra yetişmezse, senden beklemem ama başkaları korktu gelmedi diye bilir. inş yetiştirmek için uraşıcam
    Valla ben senin nekadar beyefendi biri olduğunu yazdıklarından görüyorum o yüzden kesinlikle demem eminolasın..Bende baskı balata bekliyorum geldiği gün takıp ilk cumasında ataşehir shelldeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir emmi bu kaçıncı baskıyı kırışın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir emmi bu kaçıncı baskıyı kırışın
    Sağlam len kırılmadı zamk gibide tutuyor kaçırma yok ama pedal inanılmaz sert ve zor ayırıyor her vites atışımda 2 boy gidiyo O yüzden bin lira daha kaçtı döte steyç 3 getirtiyom

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlam len kırılmadı zamk gibide tutuyor kaçırma yok ama pedal inanılmaz sert ve zor ayırıyor her vites atışımda 2 boy gidiyo O yüzden bin lira daha kaçtı döte steyç 3 getirtiyom
    1000 lira sıkışmış belliki ben olsam o şanzımanın üstünde 1 ufak çatlatırdırdım en Tekirdağından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendinle kıyaslama olm milleti. 100 lira masraf çıksa gider 200 liralık içersin onu biliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyismim Ayık olunca yağ gibi kayıyor gırtlaktan

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben senin nekadar beyefendi biri olduğunu yazdıklarından görüyorum o yüzden kesinlikle demem eminolasın..Bende baskı balata bekliyorum geldiği gün takıp ilk cumasında ataşehir shelldeyim
    Gel üstat gel bekliyorum. Var ya gece 2 yarın sabah iş var ben hala uyuyamadım bu a.. kodumun dallamaları yüzünden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel üstat gel bekliyorum. Var ya gece 2 yarın sabah iş var ben hala uyuyamadım bu a.. kodumun dallamaları yüzünden...
    Sıkma canını ..patlıcanını Balata işi sayende çabuk gelir inşallah Gelemde kalam bigün takılalım zebaa kadar

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkma canını ..patlıcanını Balata işi sayende çabuk gelir inşallah Gelemde kalam bigün takılalım zebaa kadar
    Kaldırdım bekliyorum......ellerimi angaralı Turgutun böyle bi şarkısı vardı

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir insallah aracınla ilgili sorunlar tez zamanda çözülür.

ITB takmak sanıldığı kadar kolay iş değil arabaya sadece 4 tane borazan takmakla çözülmüyor

Kadir yazılım işini ne yapacaksınız, çünkü ITB takılınca arabanın bütün düzeni bozulacak.

Stg 3 balata nedir yahu? bu arabanın en cenabet yeri burası çıktı Hayırlısı olsun masraflar artıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi orda bi tır giriyor dedin ya ben şahsen jgl nin içindeydim honda bizi geçiyo maşşalh iyide gidiyo zaten ama şunu söyliyeyim zaten 3 sonundan sonra biz bırakıyoruzda bir tır derken orda adam bizi denerken sıkarken 3 boy önümüğzdeydi e bırakınca 1 tır deil 100 tırda açar .. benim demek istedigim bu size
    Güzel kardeşim yazdıkça saçmalıosun. 150 ye kadar bastık 3-4 boy oldu bıraktık diosun. Ulan TIR ın boyu zaten 10 araba değilki 4 araba. Gemi yazmıyoruz TIR yazıyoruz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim o paraya bu paraya diye düşünürsen işin içinden çıkamassın haa nası çıkarsın kafam bozulur takarım gt28 ne megane kalır ne cupra ..ben atmo devam etmeyi seviyorum ve altımdaki arabanın aşşa yukarı ne gideceğini biliyorum..normal kıyafetinde 300 lü hp lerdeki megane ile sıfır rakımda deneyelim yetişemez benim iddam bu yönde ..Zaten benden başkada iddasını devam ettiren cliocuda pek yok gibi ..selçuk desen dünden pes etmiş Ama sizin için SS rs den rica edecem kelalperle veya onun gibi megane rsine güvenen biri ile denesin beraber görelim sonucu ..Ss de diff ve kısa 5 felan yok o yüzden 190 gibi geçilir..
    Kadir SS ile stock Megane RS denedi videoları mevcut denemeye gerek yok eğer SS üzerine bişey yapmadıysa. Bide şunu söyliim hiç bir roll 190da bitmez. Fiesta 1.4lerle Palio 1.4 leri denemiyoruz.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)