Gene gece azdınız laaBırakın şu konuyu
![]()
Abicim o paraya bu paraya diye düşünürsen işin içinden çıkamassın haa nası çıkarsın kafam bozulur takarım gt28 ne megane kalır ne cupra..ben atmo devam etmeyi seviyorum ve altımdaki arabanın aşşa yukarı ne gideceğini biliyorum..normal kıyafetinde 300 lü hp lerdeki megane ile sıfır rakımda deneyelim yetişemez benim iddam bu yönde ..Zaten benden başkada iddasını devam ettiren cliocuda pek yok gibi ..selçuk desen dünden pes etmiş
Ama sizin için SS rs den rica edecem
kelalperle veya onun gibi megane rsine güvenen biri ile denesin beraber görelim sonucu ..Ss de diff ve kısa 5 felan yok o yüzden 190 gibi geçilir..
bende onu diyorum tabiki hiç bişeyin sonu yok. bu gün 15 yaşında arabalar türkiyenin en hızlısı haline geliyorsa her araç yapılır en hızlı olur.
ama tutupta filtre egzos yapıp stok megane rs i geçer demekte yanlış. yapmamış denememiş olsak tamam. egzos filtre port polishli rsle megane rsler denedi. clio rs biyerden sonra artık son hızına geliyor o ara zaten megane öne geçmiş oluyor çoktan. e daha top speedde gidilse meganın son hızı biraz daha yüksek dahada ileri gidecek.
sonra chip olayına gelince chipli rs 2 de direk ayırır hani stokta kafa çıkarmaları gibide olmaz e bunlarda görüldü. biz zaten biliyorduk denemiştik.
burda tek muallak kalan şu kadir abi dediki 340 hp megane rs in benim öküzü geçebileceğini hiç sanmıyorum. inanınki çok istiyorum onun gelişine aracım 290 hp olarak yetişirse 290 hp ve koltuğu dahi sökülmemiş tam kilosunda megane rsle onun araç nolur harbiden merak ettim.
konuda zaman zamanda yazdım hep en yavaş benim diye. bunu kimseyle iddalaşmak istemediğim için yazıyordum ama konu ciddi uzadı arada bazı arkadaşlarımız yanlış kelimelerde kullanınca tartışmalarda oldu. ama hepimiz isteriz hepsi yürüsün ama tahminle araçları kötülemek gerçekten yanlış geliyor bana.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
valla dedim abi tek iddası olmayan bendim ama bende denemeyi çok istiyorum. inş yetişirde deneriz. biliyorumki bunu yazdıktan sonra yetişmezse, senden beklemem ama başkaları korktu gelmedi diye bilir. inş yetiştirmek için uraşıcam
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
cvk rs te silindir kapağı işli deil dimi
kendinle kıyaslama olm milleti. 100 lira masraf çıksa gider 200 liralık içersin onu biliyoruz![]()
Kadir insallah aracınla ilgili sorunlar tez zamanda çözülür.
ITB takmak sanıldığı kadar kolay iş değil arabaya sadece 4 tane borazan takmakla çözülmüyor
Kadir yazılım işini ne yapacaksınız, çünkü ITB takılınca arabanın bütün düzeni bozulacak.
Stg 3 balata nedir yahu? bu arabanın en cenabet yeri burası çıktıHayırlısı olsun masraflar artıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)