Konu ancak bu kadar açık anlatılır bu anlatımı anlamayana,anlatmaya çalışma bence emeğine sağlık bu ğüzel anlatım için TEŞEKKÜRLER . MAXİ
Konu ancak bu kadar açık anlatılır bu anlatımı anlamayana,anlatmaya çalışma bence emeğine sağlık bu ğüzel anlatım için TEŞEKKÜRLER . MAXİ
HAYATTA İKİ ŞEYE GÜVENİRİM,BİR AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜME,İKİ YUKARI BAKTIĞIMDA GÖREMEDİĞİME...
çok faydalı olmuş teşekkürler
Bir çok tabuyu yıkan bir paylaşım olmuş....Birde arabayı stop ettirmek gibi bir çok zeki olan yöntem de mevcut...
![]()
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
genelde cut-off yaparım özellikle lpgli aracımda çok faydasını gördüm enjektörlerin sesinin keslidiğini duyuyordum çok az yakıyordu...
artı olarak şunu eklemeliyim bozuk yollarda kompresöre bindirirken daha dikkatli olunmalıdır zira darbeler aksdan - motora kadar gidecektir... diye düşünüyorum...
bu dedıklerınız TRT de yayınlanan bı programda da cıkmısdı... Vıtes'de araba hıc yakmaz bos da az da olsa yakar demısdı.. Arabanın sagLıgı ıcın bosa aLmayın Vites de gidin demişdi..
Bunu bilmeyenLerin oğrenmesi iyi olacakdır..
Some Body Stop Me !
sunu insanlar nasil anlamak istemez anlamiyorum
bosa atinca harcanan balata da cabasi....
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
ben bu yöntemle inanılmaz yakıt tüketimi yakalıyorum daha dün 40 km lik yolu kendi aracımla 4,2 lt de geldim havalar dahada ısınınca dahada düşürücemsapıttım iyice
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bence lpg de de sistem aynıdır ben kullandığım lpg li araçta rampa aşağı sıfırı yol bilgisayarından gördüm. Lpg enjektörleri arabanın beyniyle paralel çalışıyorsa benzin lpg farketmez aynı şekilde tasarruf yapılır bence.
Boştayken aldığı mesafe vitesteyken aldığı mesafeden daha uzun olduğundan,aradaki yakıt-yol hesabına göre aynı sonuç olabilirmi![]()
1.4 90 bg çift karbüratör ef civic için bu yöntem de boşamı atmalıyım yüksek vitesemi takmalıyım bir kaç kere deneme yaptım ama emin olamadım .
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
abı gercekten guzel acıklama olmus... nokta atıs olmuss![]()
üstad şunu anlayamadım ne yapmak gerekiyor yani o devri nerden bileceğiz ki aracta yani vitesi 5 e mi almak uygun?
Araba sürmeyi öğrenirken babam anlatmıştı hiç boşa almam , zaten şuan otomatik vites var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)