iyi abisi naapsın :hahaha:
Printable View
Burada amaç kuralların herkese eşit uzakta olmasıdır. 50kg hafiflettiğin zaman, Hiçbir honda grubundan araç 1.6 veya 1.8 kategorisinde o bahsedilen kg lara inemez. Rakipleri ile eşit koşullarda yarışmak için adamların aracını kesmesi mi mantıklı yoksa, diğer araç sahiplerinin araçlarını sökmemesi mi?
Sürücüz ve ortalama yakıtsız;
1.6lt hacimde 815kg ağırlık
1.8lt hacimde 865kg ağırlık
2.0lt hacimde 965kg ağırlık
2.4lt hacimde 1015kg ağırlık
bu baz ağırlıklara bile Honda grubundaki araçların swaplar da dahil inmesi çok zor.
Araç sahiplerinin araçlarını kesmesi mi lazım?
kimi kuralları biraz daha esneterek çok iyi derecede yol kat edilmiş olunur.Az çok kural şikayetleri şekilleniyor.
yaw bide ölümlü antalya yarışından sonraki durumu düşünün kaç sene drag olmadı az çok herkez elinden geleni yapar..
bu kurallarla stock yada citir modlu araclar yarisa falan giremez "yada istenen bu". anladigim kadariyla guclu olan gelsin yarissin isteniyor batucanin da dedigi gibi amatorler yada hic yarismamis olanlar bu organizasyonlara katilamadigi surece sektor nasil gelisecek merak ediyorum.
amacim muhalefet olmak degil nacizane gorusumdur.
N/A FWD Sınıf 1
Önden çeker atmosferik otomobiller
0-1600cc sürücü ile birlikte alt limit 900kg
1601-1800cc sürücü ile birlikte alt limit 950kg
1801-2200cc sürücü ile birlikte alt limit 1050kg
2201-2400cc sürücü ile birlikte alt limit 1100kg
2401-2600cc sürücü ile birlikte alt limit 1150kg
2601cc ve uzeri sürücü ile birlikte alt limit 1250kg
eg k24 swap 850-900 bandında olsa yarışamayacak sanırım doğrumudur?
ben sure sistemini destekledigim icin kilo ile yada arac sokumu ile ilgilenmiyorum sokse de sokmesede belli bir sure araligindaki araclarin yarismasini, sonucu pilotajlarin belirlemesini isterdim.
sonuc olarak organizatorlerde bu islerin dominantlari da sizlersiniz sizin istediginiz olur bize ancak izlemek duser.