Begenmeyen gelmesin gibi birseyi organizasyonun icinden birinin solemesi cok kotu bence.
Ben begenmesemde destek icin gelirim daha iyi olsun diyede elestiririm ama arkami donmem.
Donen adamla isiniz olmasin ama genede ole atar gider seklide begenmesseniz gelmeyin demeyin.
Hic profesyonel bir hareket degil organizatorun agzindan duyulacak.
Akhisar guvenlik acisindan kotu, sizinde negatif elestirileri kabul edebilmeniz lazim ki ileri gidebilesiniz.
Yaglar sular fiskiran yerlere dokulen araclar gordum ben gayette yarisiyorlardi, bunlari gormemezlikten gelmeyin lutfen, cam kiriklari vs bunlar oldu olmadi degil.
Verdiginiz toleranslar her alanda cok fazlaydi, Allah'a cok sukur kotu bisey olmadi.
Gecmiste bu sporun olmesinin nedeni guvenlikti, suan bu organizasyonda guvenlige asiri onlem veriliyor, bence sizinde organizasyonlarinizda kati kurallara gecmeniz lazim yada war olan kati kurallari kullanmaniz lazim.
Gene saniye usulu olsun, ona bir lafim yok farkli olsun ne guzel, her kesime hitap etsin.
Bunun disinda benim bi elestrim yok, draglara hareket getirdiginiz asikar zaten, yoksa kalkip uzaklardan gelmezdi kimse.
Draglar olmusken biseyler yaptiginiz icinde ben kendi adima tesekkur ederim.