Ayri konu acilsin foto video icin ordan takipedelim. Wtcc le superdi bi bnw yi olctum 2.15 murat abi daha iyi sure yapmis tebrikler.
Evolar superdi helal olsun demekten baska bisi yok.golf r arkadasi tebrik ediyorum cok guzel ses vardi gidis guzeldi.yanlayan uyari alan bmw yi tebrik ediyorum hakkini verdibendede resimler var ama yarin ancak paylasabilirim. E seansi cok guzel gecti
993 GT2 @ Istanbul Park - 26.10.13 - YouTube
widebody kırmızı gt86 ne süre yapıyor bilen var mı ?
çok keyifli bir gündü, lastiklerim yüzünden çok iyi tutunamadım o yüzden seanslarımdaki arkadaşlarımı tedirgin ettiysem kusuruma bakmayın. güzel bir gündü teşekkrüler.
bir de A ve C seansındaki siyah vts'li arkadaş forumdan mı?
e seansı gerçekten güzel ve çekişmeliydi, bugüne katılan, emek veren herkese kocaman maşallah.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bora, Ahmet ve Zeki tebrikler, süreler çok güzel.
Bana göre haftanın şampiyonu, burada adi geçmeyen Seyran abi, stock e46 m3 ile 2.26.211![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Güzel bir gündü, umarım herkes keyif alabilmiştir.
E grubu gerçekten çok iyiydi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
11 de s2000le aramizdan gecmeniz icin yol verdim(ben 180 ken siz 2..) ve 12 de yine siz rahat donun diye viraj kacirmis gibi acilarak yol verdim.G seansi arac ici videolariniz varsa bende yaklasik 7. ve 14. dakikalarda geciyor sizdede yaklasik o civardadir bakiniz.Risk alip kendi suremizi bozup kendi keyfimizi kacirtip yol verip panik yaptilar yol vermediler suremi bozdular diye duyunca gerildim yoksa sikinti yok.Tabi ki yol verecegiz musade etmezsek ayip.Daha bos bir gunde gelir kesinlikle daha iyi sureler.
Eyallah Utku aynen bence Boranin ve Seyran abinin sureler mukemmel keza Ahmette rekoru ele gecirerek kendini kanitladi.
2.40 donersen sana soz.....2 kisi 2.42 donunce yok ben oyle demedim yok yanindaki arkadas 15 kiloydu sen tektin yok efendim bidi bidi!1!!1!1bir1! Animsadin??![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Zekı sende gerılmeye hazır ve nazırsın yahu,1-2 sozle bu kadar olmaz kı,dur yahu
E seansının kalabalık olmasının stresı dıyelım,G seansında sadece 2 tur bos donunce. Yoksa ısmını zıkretmek yada zıkretmemek sınır yapmamalı.
Artık hersey Salı gunku Korfeze kaldı,bakalım orada 48,5 hedef gelıcek mı...
Tabi tabi hazir kita 1 hafta sonra yokum en az 5 ay olmak uzere kimse benim kadar sorgulamaz artik pist konulariniOzellikle dikkat ettigim bu durumdan mutlu olup hizinida kesmedik ne guzel diye aramizda konusup siz bahsetmeden once belirttigim birsey icin sanki ozellikle yazar gibi (bu kismi mubala alinmayin hemen) yazinca ah dedim bosami ter attik o esnada
sikinti yok olmadi olamaz keyifteyiz guzel bir gun mukemmel parlamis(nanolex) birakin fabrikadan cikmisi daha cikmamis gibi bir 458 kulak pasi siliyor hersey harika
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)