Caesar Nickli Üyeden Alıntı
Kimse kimsenin parasını sorgulamyıor dileyen ringe gider, dileyen istanbul parka gider, dileyen izmite gider. Ben karşıt düşünce olmak istedim karşı tarafında baktığı pencereden bakmak istedim.
Kimsenin parasını sorgulamak kimseye düşmez evet ama dileyende istanbul parka gidip gitmemekte özgürdür. Adam fiyatları bu şekilde belirlemiş sen itiraz ediyorsun o itiraz ediyor diye değişmeyecek bunda hemfikiriz dimi.
Ama supersportcular gitmeyin dedi diyede kimse gitmemezlik yapmayacak. Bütçesine uygun olan gidecek, uygun olmayan gitmeyecek.
Yekta 106 cı demiş. Daha eski konularda Armağan da bir 106 cı arkadaşa verip verdirmişti hatırlıyoruz yok önüme geldin yok bilmemne arabanız yavaşsa kenara çekilceksiniz diye. Bu tartışmalarıda gördü bu forum. Azrail ile arasında olmuştu hatta bu muhabbet yanlış hatırlamıyorsan.
Tepki koymak istiyorsanız yazarak değil çünkü yazdığınızda kimse umursamayacak gitmeyin koyun tepkinizi ama tututpta 100 tl ye 200 tl ye piste girecek adama gitmeyin demek bana çok saçma geliyor. Hatta o adamlara gelin ringe gideriz, yunanistana gideriz demek çok daha saçma.
Hani derlerya mal boncuk fiyatıda bu. Alıp almamak size kalmış.
Ben bugüne kadar halk gününe gitmedim gitmeyide düşünmüyorum supersport day'e gittim sırf tartışmalardan uzak olmak için. Daha fazla tur atmak için vs vs. Ama siz illa o güne gideceksiniz diye birşey yok.
Harcayacak param varsa yine giderim yoksada iç bir yere gitrmem. Gelipte niye beni almıyorsunuz piste yaaaaaaaaa diyede bıdı bıdı etmem.