Ciddimisin abi ya. Abi bu milletin garezi nedir anlamıyorum ki düşmanımız rakibimiz yokki bizim organızasyona gölge düşürmeye çalışsın. veya varda bizmi bilmiyoruz bilmiyorum gerçekten
Printable View
reis döner güzeldi de Ahmet'in pek hoşuna gitmedi sanırım. :D Akşam eve geç gidince hanımdan fırçayı yedim tatlı niyetine iyi geldi hemen zıbardım :D hafta içi hafta sonu varsa bir atraksiyon haber verin bana da. iki si var geliriz hemen.
Sana Ne kadar teşekkür etsem az abi :) ama seni görünce şaşırdım doğrusu Gece 2 de 3 te mesajlaşınca snnle Bnm yaşlarmda falan sandım abi :) sonra aaa dedi kaldım yani :)
aracın harika abi tek kelimeyle :) bir kaç arkadaşım var sölememiştim onlara s2000 gelçek diye acaıp süpriz oldu ayıptır sölemesi dipleri düştü :)
Ben sni ilkte nası geçtim biliomsn :) cidden çook makara bak şimdi.
Kalktık 1. vites 2. vites gittm biraz önündeydm snra (2 den 3 e) atamadım snra (2 den 5 e) attım sonra (2 den 3 e) attım sen hala geçememiştin :) Şok Oldum ya :) güüül güüül öldüm ama snn araçta sıkıntı var sandım cidden neden öle ya.
Organizasyon güzeldi elbete ilk organizasyonda ufak tefek eksiklikler olur.Seyircilerin anonsları dinlememesi büyük sorundu fakat doctor yarışı durdurarak elinden geleni yaptı çocuk bağıra çağıra zar zor çıkardı seyircileri :)
Sakarya drag kulübü olarak 4 yarışmacıdan 2 kupa ile dönmemiz güzel oldu.Daha fazla sayıda araç ile katılmak istiyorduk fakat 2 aracımızda arıza çıktı.
Ama gerçekten yarışta emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum biz çok sayıda yarışa gittik bunun gibi çokta eksik gördük yarışı izlemek için para bile verdik bazen fakat bu yarış çok samimi idi yani yarışı düzenleyen yarışan hemen herkes seyricilerin arasındaydı burdan yazışıp hiç görüşemediğimiz insanlarla orda şahsen tanışmak nasip oldu bence düzcegaraj bi alkışı haketti Sakarya drag kulübünün başkanı olarak emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
NOT:Bütün yarışmacıları sehir girişinde karşılayıp piste getirmek çok ŞIK bi hareketti ayrıca...
Mehmet abi :) yarışlar bitti herkes senden çıkan dumanı soruyor :) ne o ole lan dıye :)
adamlara dizel diyorm nos lu diyorm inanmıyo kımse ne nosu lan dio :)
gece eve geldim babam diyo o araba neydi öle adam özel mi yaptırmış onu diyo hasta oldum ben ona diyo :)
Çok teşekkür ederim. elimizden geleni yaptık ama eray abiler yolu kaybetmişler normalde girişte beklicekti arkadaş ama yanlış yerdeymiş kusura bakmayın o yüzden çok uğraştırdık eray abileri.
Birde Gerçekten çok bağırmışm ben çok konuşmuşum Şuan ses çıkmıyor :) sönük durumdayım yüzüm gözüm yanmış heryerim valla :) terasta da uyuya kalmışım sineklerde yedi :) off off bittim :)
burak bol duman lı drag mod gaza bastığında arkandakı aracı görmıcen arkadaş :D:D
İlk olduğu için aksaklıkları görmezden geldik.büyük aksilikler olmadı gayet iyi yönetti hazırlayanlar.biz biraz geç kaldığımız için vti lar bitmişti.geldiğimde kayıt yaptırdım bi arkaşa bu araba swap dedim vti motor var dedim bekledim bekledim bi baktım yanıma bitane 4 kapı megane çıkardılar :D sonra Kadir abilerin KRC vtec ile gösteri amaçlı kalktık nedense lanet lastiklerim 3 e atana kadar sarınca KRC(Maşallah) yarım boy önümde bitirdi.205 ve golf ilede güzel 2 deneme yaptık.Emeği geçenlere teşekkürler İnşallah daha iyi organize olmuş yarışlara imza atarsınız...:icon_tup:
bu arada resimler videolar yokmu Burak?
video bölumunde konu açtımlinklerı o konu altında topluyorum
kazasız belasız bitmiş olması çok iyi..arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar emeği geçenleri ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederim :)
bar22 i krcyi çok rahat geçer di bence :)
asıl bız teşekkur ederız herkez bıze karşı anlayışlıydı tabı seneye bukadar anlayışlı olmazlar :D 2. sını yapıonzhala öğrenemedınızmı die:D
Tüm emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler , aksaklıklar , eksiklikler tabiki olabilir , her organizasyonda oluyor . tecrübelerle daha da iyi olacaktır. güzel keyifli bir drag günü idi
DN 370 'in maşallahı vardı , rakip olabilmek için bi dahaki drag day'i bekliyorum :D
evet 205 i diyorum uzuldum yau
sağ salimn alnızın akıyla çıkamnıza çok sevindim arkadaşlar elinize sağlık bravo sizlere :)
Öncelikle Selamlar.
Sakarya Drag kulübü olarak düzceye girdiğimiz anda yardimlariniz bizi cok memnun etti. Samimi bir ortam kurdugunuz için bizlere teşekkür ederiz.
2 kupa aldık en son giderken anons gecti Sakarya Drag Külübüne 1 kupa daha bizde kalmasın falan dendi ama neydi o anlamadım.
Serdal abiyi saxo vts ile filtre egzoz ile 2. oldu çok büyük iş başardiğini düşünüyorum ,
Gül ' ü bayan kullanıcı olarak ilk başta medeni cesaretinden ötürü ayrica 3. oldugundan ötürü kutlarim.
Biz harici ayrica Mehmet Gazihan harikaydı. Turbo s2K nin masallahi vardi. Sarı bmw güzel işler yapti ayrica arabası çok güzeldi :) Biraz krc vtec beni yanıltmadı değil daha iyi sonuc beklerdim ondan. Sanirim bi kadet vardi cok iyiydi ama bişeler olmuş sanirim lastikleri kesildi dendi bize ama dogru mu bilmiyorum. Bar22 nickli arkadasın b16 swap eg si çok güzeldi fakat lastiklerinin azizliğine uğradi sanirim. Yariş sonrası çıkarken karşilaştiğimizda eg nin selam vermeleri ayrica bi incelikti.
Kısacası amatör olarak düzce ekibi en iyi işi yapmaya calişti.Tabi ki eksiklikler vardi yalnız el freni işlerinizi stres atmak adınada olsa arka sokoklar bombostu. Allahtan kötü görüntüler görmedik.
Emeği gecen herkese teşekkür ederim.
Benim arabada bi sıkıntı yokta sıkıntı bende oldu, devir 5bin olmuş ben hala vites atıcam :D
2.sindede hemen, 1den 2ye çektim o arada gittin sen, zaten bende bırakmıştım.
Nossun oldugunu itraf etmemişsin ama daha =)
şaka maka senin araçta yuruyor maşallah, ama bi dragta geçtin diye heveslenme, roll için hafta sonu geliyorum yanına :D
ben beklerken zaten baktım araba kalmadı dizel ve 1.4 ler kaldı dedim heralde 1.4lerle kalkıcam dereceye bile giremicem :D
olsun abicim geçen sizin gibi adamlar olsun...benim s300 üm yoktu bide neden bilmiyorum çok yüklenmediğim halde 2 sonuna kadar sardı makine :D KRC ninde maşallahı var...koltuklar yolda bu arada :D