Sana ne kadar teşekkür etsek az abicim.
sende gördün abi ne zaman yetkılı bırını görsem pist dedim başkada bişey demedim yani.
Printable View
Videoda E30 3.35 erken mi kalkıyo? Yoksa çok mu iyi kalkıyo?
Abicim farkındamısınız ben burda ne dedim konyayı düzenleyen veya yanındakiler dedim belkıde düzenleyenın haberı olmadan ıkı cocukta yapabılır dedım. ben tanımadıgım ınsanı neden yargılıyım kı ? ki her ne kadar haklı olsamda rahatsızlıgımı belırtır geçer giderim. sizce neden ben dün yazmadım ben bu düşüncemi konyadakıler böle böle yaptı fln dıye konusmadım. kimseyi etkilemek istemediğimden yaptım ben bunu kimsenin planlarını bozmamak için yapmadım ben bunu. ve herkes nasıl bir insan oldugumu görsün diye yarın düşüncemi yazıcem dedim ben. ama farketmıomuş yine terbıyesız yine haddını bılmeyen biri oluyorum.
Dedigim gibi ne seni nede Konyada yaris duzenleyenleri tanirim...Madem bu ise gonul verdin daha iyisi icin calismak zorundasin...Bunun yoluda dinlemekten,anlamaya calismaktan, yasanilan tecrubelerden ders almaktan gecer..Benim sahsi tavsiyem boyle organizasyonlari bu sartlarda ( sifir guvenlik onlemi) devam ettirme Allah korusun ileride altindan kalkamayacagin ciddi sorunlar yasarsin...Ama profesyonelce yapilacak bir organizasyon icin zaten herkes tam destek verecektir..
1- Elimizin altında pist yok!
2- Kendi cabamızla bu kadar oluyo!
3- Biz oraya 20 tane gorevli dikmişsiz Jandarma haric! İnsanlar bunu umursamıyor. Bizde 10 dk bi pisti bosaltana dek yarısları durdurduk
4- Kimse kimsenin sorumluluğunu ustlenmedi. Düzce'nin resmi makamlarının organizasyondan haberi wardır.
5- Farkındaysan ilk 50-75 metrede seyirci yok! Araclar devirleri doldurup costuğu bolgeler bombos! Oraya izleyiciler gectiğinde yarıs durduruldu.
Biz gayet mutlu mesuduz. Kazası belasız yarısımızı tamamladık. Yeri geldi seyirciler bagırdık cagırdık. Organizasyonumuz ilk ve biz her hafta organizasyon duzenlemiyoruz. Ekibimiz cok genc! Bugun ki yarıs bizim için büyük bi tecrube! Siz kimsiniz tanımam etmem bilmem! Ama her zaman saygı sevgi cervesinde yazıyorum. Guvenlik tedbirlerimiz mukemmel olmayabilir ancak 20 kişilik guvenlik ekibimiz ve jandarma canla basla calıstı. Herkesin sesi kısıldı! Biz bunu düzce'de ilk yaptık. Kimine göre legal kimine göre illegal!
Tosfed diyorsunuz. Biz klup deiliz tosfed'le baglantımız yok! Yarıslar klup kurucu sahislar üzerine kayıtlı! Valilik dahil butun makamlardan onay almıs bi yarıs ve yarısla alakalı butun sorumluluk onlara ait! Bunu Jandarma kendisi söyledi bizzat duydum.
Yorumlar ve elestiriler için tesekkürler
Burak Hasan abinin yaşından ve bilgisinden ötürü enazından ondan bir özür dilemen gerekir..
Senin yarışını baltaladıklarına inanıyo olabilirsin ama Hasan abi ufak işlerin adamı değildir onu daha iyi tanımaya çalış yakın ol ve kendisinin bilgisinden,çevresinden vs. faydalan ..Drag konusunda ilerleyeceğiZ diyorsunuz bu noktada Hasan BAŞKARA ismi çok kez karşınıza çıkar o yüzden iÇTEN bir özür dile ve tatlıya bağla abicim ;)
Abicim ben orda sen veya snn arkadaşlarn dediğimde zten bu abi ye demedim hani olur ya birine bakarsın başkasına konuşursun o tarz yaptım abi. yoksa ben konya draglarını düzenleyeni bilmiyorum ki şimdi burda bu abimize böyle bir konuşma yapayım. dediğim gibi düşündüm ben oğlum sen işit kızım sana sölüyor gibi.
abi kusura bakma ama bugun orda ne haldeydık sende bende. gördün halimi. ben sence bir kaç abimizin bahsettıgı gibi bir insanmıyım terbıyesız veya haddını bılmeyen.
gerekli açıklamamı yaptım size söylemediğimi açık açık söyledim ama üstünüze alındıysanız çok özür dilerim.
bugün ankaradan kalkıp düzceye buluşmaya gittik gelmişkende yarışalım dedik güvenlik önlemleri tam alınmasada arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar ve daha iyisini yapacaklarından eminim biz konyayada gittik ama gerçekten konyayı gördükten sonra düzcedeki drag gerçekten zevk verdi bana emeği geçen herkese teşekkürler:icon_tup:
Bir önceki mesajımda behsetim abicim. Ben o abimizi tanımıyorum ben konyayı düzenleyeni bilmiyorum neden şahsına yazayım ?
benım o mesajlardakı amacım farklıydı. şu tabirle kızım sen işin oğlum sana söylüyorm gibi bişey abicim bu.
Sizce Tanımadıgım bı ınsanın şahsına neden böyle bir konuşma yapayım. veya şuan neden kıvırayım.
kıvırıcagıma evet abi size söledim hata yaptım özür dilerim diyebilirim.
ama ben o abimize sölemediğim için şuanda kendimi ifade etmeye çalışıyorum.
burağıda orda tanıdım ben iyi bir insan büyüklerine saygısızlık etmez diye düşünüyorum eğer istemeden ettiysede büyüklük affetmektir kalp kırmaya değmez bence
Ya dedim ya abi ben hiç bir şekilde kımın ne yaptıgını konya konusunda bilmiyorum kim düzenlio bilmiyorum konularına girip okuduğum bile çok azdır yani.
peki ben neden yapıyım böyle bişey. şuanda nasıl yorgunum mahfolmuş durumdayım bilinmez. ama ben hala bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye ve bnm düşündükleri gibi bir insan olmadıgıma inandırmaya çalışıyorum.
inşallah ciddiye alınırsınız bugün ben sizin halinizi gördümm kendinizi nasıl parçaladığınızı gördüm bunu gören kadirde olaya el koydu zatenn:)
Güzel gün dü Teşekkürler emeği geçen herkese..
amaç eğlenmekti..arabama hiçbir ilave yapmadığım için iaddalı değildim..Kalkmasam bile olurdu..Ne koltuğumu söktüm ne amfimi ne eksozumu..Turbo S2000 süprüz oldu..400-450 hp lik pist lastikli makinanın karsınıda duramazdım zatn..gerekli hafifletmeyi ve lastiği yapsaydım aramızdaki farkı belki kapatabilirdim..çok patinaj çektim..asfaltın pistlerdeki ile alakası yok..2 de cok ii tutundu adrenalin akhisarda..burda komple patinaj..
Kadir seni tanıyamadığım için pek yanaşmadım kusura bakma..şimdi uyanıyorum :D
Düzceli gençler orda o güvenliği sizden baskası sağlıyamaz..bidahakine kendi güvenlik ekibinizi hazırlayın ve portatif tel örgü edinin..bizim insanımız aşırı otomobil aşığı olduğundan ne kadar yakın hissederse o kadar tatmin oluyor..kimseyi suçlamıyorum..Mevcut imkanlarınız ile Gerçekten harika iş çıkardınız..
Erayda bana bilenmiş..hem erken kalkıyor hemde daha pistin ortasında arabası bozuluyor..sonra bozulmasaydı geçicektim oluyor..Sen kiiiim beni geçmek kiim (((:
M3 le kalkmayı çok isterdim ama gerçekten bikaç kalkış daha yapsa idi debriyajsız dönecekti..Dönerken keyifli roller yaptık eğlenceliydi..
Ben M3 le denerken erayda girmiş emniyete çaktırmadan bizle deniyor..Çakaaaalll..
he birde kupamı bizzat Belediye Başkanının elinden teslim almam bana yarışın tamamıyla resmi olduğunu gösterdi..Daha ötesimi var..Devlet temsilcisi adam..gerisi fasa fiso..TR de TOSFED sizde bu işlerin yapılabilio olması Umut verici..
öncelikle tebrik ederim.yarışanları ve org u yapanları.kazasız belasız tamamlanmasına çok sevindim.seneye mutlaka ordayım.video ve resimleri merakla bekliyorum..
Bu işi yapanlar benimle yaşıt 21-22 yasında gençleriz yok güvenlikti ıvır zıvır otobana cıkıp gece 2de roll yaparken ortada bar varmı ? öyle böyle madem güvenlik önlemi yok karalamanın yerine bak kardesm bidakine bunu böyle bunu böyle yapın demeniz lazım ama siz aksine olmadı bunu nasıl yaptınz ya birşey olsa ben eminimki düzenleyen arkadasların heran aklında ya bişey olursa biz ne oluruz sorusu vardı ve unutmayın bu ilk defa oldu hepimiz drag yapıorz yeri geliyo kırmızı ısıkta yanındakiyle kalkıosn şehir içinde bunda cokmu güvenlik var +jandarması var düzcenin en yetkili isimleri orda tosfed filan rüzgar zaten bunların hepsi benim kendi şahsi fikrim ama arkadasları ignelemk yerine daha cok yapıcı yaklasmak gerektigini düşünüyorum ki ilerde daha iyi yerlere gelsinler şimdi böle şöyle diyorsunuz ilerde tutun pist yapıldı oraya o zaman ne olucak ?? Yada bir kaza oldu orda evet olabilir kaza bu bırakın bunuda organizatör arkadaslar düşünsünlerki ilerde ona göre güvenlik önlemleri alsınlar.
Kimse yanlıs anlamasın kimseye lafım yok sadece arkadasların daha iyi ve hızlı yol almalarını istiyorum..
valla bu kadar güzel olumlu yorumun ardından doctor kardeşim o kullandığın kelimeler hiç yakışık almadı hasan abide orda kötü birşey yazmadı size yada olumsuz sonradan ona değil falan demişsin ama mesajlarının muhatabı direk hasan abi gibi görünüyor
neyse tabiki ilk yarış amatör ruh güzel şeyler bunlar temennimiz belediye başkanındanda gerekli desteği alarak daha güzel org. yapmanız ;)
Öncelikle drag için böle bi org yapmayı üstelenen ve karsılığında birsey beklemeyen arkadasları tebrik ederim.
Sabahın korunde yola cıkıp yaklasık 6-7 araba yola cıktık bi aracımız yolda kaldı ama kısmet:)
Katılım tahmin ettiğimden azdı,ama ilk olduğundan dolayı sanırım.
Pist olmadığından dolayı sağdan soldan bir suru insan bir cok uyarıya ragmen yola atladılar okadar uyarılar ,jandarma ,gorevli vs olmasına ragmen.Neyseki bi sorun cıkmadı şükür.
Broadwayımız 1.4-1.6 kategorisinde 1. oldu tebrik ederim kardesimi masallah cok iyi yürüdü.
Bide aklıma gelmişken söyliyim getz sahibi arkadas sanırım organizatördü.Organizatör pistte elfreni vs bu tarz seyler kesinlikle yapmamalı.İmam cemaat olayına döner sora cok büyük sıkıntılar cıkar benden söylemesi :)
Bi cok aksaklık olmasına rağmen yinede misafirperver arkadaslar ilgilendiler bizimle tesekkur ederiz :)
video ? (10krktr)
Şu konuya girdiğimde geçen konya konusu gibi giden arkadaşların isyanlarda olmayışı çok güzel
okudukca ,arkadaşların 20 yaşında olup yaşının 2 katından 5 yaş fazlası olan birisine acayip acayip yazmalarını yakıştıramadım videoları ben mi göremedim yoksa eklenmedimi?
bu arada iptal edilicek engellenicek olayını kim yaptırdı bunu kesin buldunuızmu?
videoları 1-2 sayfa öncesine ekledim isterseniz ilk sayfaya koyun herkes rahatca görsun
videoyu bulamadım yahu :D
bizde istanbuldan 5 araç cıktık eraylarla bulusamadık.organizasyona gelince ilk olmasına rağmen bazı eksiklikler dışında hersey güzeldi,özverili bir sekilde genc kardeşlerim ellerinden geleni yaptılar.chiefkadir kankam olaya el koyunca hersey dahada iyi oldu.bizde bu emeklerine katkıda bulunmak için orda olduk.2. organizasyonun daha iyi olacağını düşünüyorum.
Burak kardeşim biliyorsun benimde abantta organizasyonum vardı,finale kaldığım halde yarıştan çekilmek durumunda kaldım.gelen emeği olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Fazla uzatmadan ilk olmasına rağmen birşey olacak gibi akıllarda soru bırakmasına rağmen bence ÇOK ÇOK iyi olmuş helal olsun kardeşlerime.. Aranızda olmayı gerçekten çok istiyordum ama bu sefer olmadı.. Bundan sonrakilerde inş. hep beraberiz..
Tekrar Helal olsun Tebrikler :)
hauhau eray bildiğin hayal kırıklığına uğradı kesin :D
şimdi fazla araba olmaz güçlü araba gelmes kesin kupa alırım hayaliyle gidip dereceye girememek :hehe:
valla kankam onu yazmıyayım dedim ama sen söyleyince açıklıyayım.hondayla kalkışı beklerken senin yanındaydım,sonra arabaya binip starta geldim.ilk kalkışda fazla birsey anlamadım.2. kalkışda araba gezmeye başladı.finish de sağ arka lastiğim oturdu yere.sonra baktıkki yanağın ortasında artık kamamı herneyse yarık var.:ofk:.sonra hondalı arkadaşa ben çekildiğimi söyledim.zaten çekilip abanta gidecektim.hondacı arkadaşda lastiğimi değiştirirken abi yapacak birseyim varsa söyle dedi.sen devam et dedim basarılar dileğimi sundum.yalnız bunu yapan serefsizlere söyleyecek çok sey varda demiyorum:mad:.zonguldaklı bi arkadaş abi senin arabanın arka tarafında 3 kişi vardı inceliyorlardı dediler.sağ arkanın ordaydılar dediler:confused:.boşver ben oraya bi katkımız bulunsun diye gittim,bi dahada gideriz;)
cenker abi geçmiş olsun aracın çok güzel gidiyo valla sesi falan çiğerli :D