ben döküm manifold'dan memnun olmadığımı söylemedimki sadece bizim setupımıza ve kullanım amacımıza tubular manifold daha uygun olduğu için öyle tercih ettik dedim.gerisi için daha fazla bşey yazmaya gerek yok zaten....
Printable View
sizinki şuan stage 4 te kaç sn 50-150 100-200 filan ölçtünüzmü hiç ölçmediyseniz ölçünce yazarsanız sevinirim merak ettim.şuanki hali ile bile 8.1-8.2 çıkıyosa stage 4 te bence yürüyen iyileştirmeleriyle beraber 7.5 çok iddialı olmaz gibi geliyo çıkar bence deneyip görmek en sağlıklısı.sizde recaro koltuk yokmu normal koltuklarmı var?
Ben 7,5 un kesin çıkıcağına inanıyorum melih abinin aracı stock dsg olduğundan baya fark ediyodur, sonuçta bu şanzıman çok daha kuvvetli ve tork limitörü yok. Ayrıca arka koltukların olmayışıda +30 kilo. Bu kadar yapmışen tavanıda karbon a çevirseniz, sunroof u iptal etseniz daha iyi olmaz mı yigit? Hem parçalara uyum açısından hemde ağırlığı merkez noktasından azaltmak için bence çok yararlı olur, golf r da da bir ilk olmuş olur. 0-200 11 sn olursa bence cidden büyük başarı olucak golf r lar arasında ama her nolursa olsun arabanın aerodinamisi kötü, benzer bi araba bu tarz bi setupla 6 lı saniyelere kesin ulaşırdı diye düşünüyorum, neyse yapıcak bişey yok bizimkilerde böyle:)
tamponu bile boyasız bi araba ile öyle tavanı kesip carbon yapmak gibi bi fantaziye gerek yok bikaç sene sonra satarken sıkıntısı çok olur birazcık fark için gereksiz bi uygulama olur.yapıcaklarımız bittikten sonra en son haliyle 0-100 3.5ten 3-3.2 arası bi süreye düşerse 0-200de zaten 11sn'lere düşücektir olmaması için pek bi engel yok neden olmasın...
Sanzuman limitoru yazilimdan olmazmi leventcim.sence sumu olacak ben debriyaji degistirince degerlerim dahami oyi olacak? Bunu neye dayanarak soyluyorsun
Orası öyle tabii, bence çok güzel bi ayrıntı ama...
2012 Golf R / 6spd MT / APR Stage 3 - YouTube!
Bu araba APR Stage 3 GTX2867R Turbolu Manuel vites 460 beygir civarlarında
0-100 3,7 , 100-200 7,8 sn yapıyo, tabii belki eğim vardır ama bu setup için çok çok iyi süreler hemde manuel olmasına rağmen
Bizim standart sanzumanlar 600 NM tork kapasiteli, seninkide stock olduğundan HPA nın bu limitörü kaldırdığını sanmıyorum hatta bence 550 NM gibi bırakmışlardır tam limite çekmemişlerdir, bunu kaç yaptıklarını biliyomusun? HGP ile böyle bi limit olmuyo ya da 800 dü sanırım yanlış da hatırlıyo olabilirim o yüzden araba daha yüksek sanzuman torkuyla cok daha iyi ve hızlı vites atıyo. Bu arada üzülerek söylüyorum ama zamanında dünya para verdin dsg yazılımına tabii burda imkan yoktu ama bekleseydin 1 milyara şimdilerde bu yazılımı yaptırabilirdin diye düşünüyorum...
aynen sadece sanzuman içiyle değerler çok iyileşmicek limitör olması şanzıman yazılımıyla alakalı levent.ama bide şu varki dsg içini değiştirdikten sonra sizde limit olduğu için tekrardan dsg yazılımını değiştirip limitörü yükseltmeniz veya iptal etmeniz gerekicek onu yapmadan bi anlamı yok zaten aynı değerde sadece dsg içini değiştirmenin.paylaştığın aracın verilerinin iyi olmasının sebebi tek kapı sunroofsuz ve içinin sökük olması yani epey hafif bizimkilere göre
Evet tabi o zaman güncellemek gerekicek melih abininkini... benim yazılımım yapılcak bu hafta mesela tork 350 den 530 a cıkıcak ben sanzumanı upgrade etmiyecegim icin artık böyle kalıcak. Doğru diyosun o dikkatimden kaçmış bi de benzinde race fuel 104 oktan mı ne burda methanolle bile oralara çıkamıyoruz, o da baya fark ediyodur...
Evet emre yapıyo, valla arabayı zaten sadece gundelık kullanıyorum, piste cıktığım yok, turboda buyutmemeye karar verdim o yuzden gereksiz geldi birde adaptasyon vs gozumde baya buyudu, stock turbo ile limitlerine kadar zorlıycam, dunyada stage 4 de stage 3 de bi sürü golf r var ama stock turbo ile 400 hp ye ulasmıs herhangi bi tanesine rastlamadım, bilinen setup ı bazı parçalarla geliştirerek bu beygir lere ulaşmak istiyorum 100-200 de 9 sn olsa cidden çok iyi olur ama tabi stock turbo ile tork cok fazla olucağından sorun cıkabilir, bu da motor ıcın tehlikeli olabilir, zamanla gorucez onuda. Bizim burdaki 97 oktan avrupaya göre 94 civarlarında imiş üstüne methanolle anca 100 oktana yakın değerler elde ediyoruz ki adamlar direk saf 104 oktan yarış benzini kullandığın tabiiki çok fark oluyo. Emme manifoldu alıyomusunuz ?
Bende bilmediğimden sordum zaten e peki stock sanzuman için tork sınırının olmaması çok riskli değil mi. HPA çok isim yapmış bi firma biliyorum, dsg yazılımında toplamda 40 küsür tane veri var ya seninkinde kaçı ile oynadılar melih abi ? sadece tork limitini kaldırıp deviri 8 bine mi çektiler?
Ben mekatironigi kanadaya gondermeden 4 gun once sinde emreye gonderdim lakin emre bana net konusamadi cunku oda yazilimda tecrubesizdi sanirim dsg yazilimdan bahsediyorum tabi...aradan zaman gecti ve o olayida cozmustur tabi...iyi yardim sever biri.benim dsg yazilimimla ilgili oraya geldigimde gorursun leventcim.vites atma hizi yada limitor varmi...:)debriyaji getirtecek sagolsun murat sanirim onunla iletisime gectim
Eminimki çok iyidir, tabikii imkanlar gelişti artık burdada yapılabiliyo diyorum ben. Benimki bi bitsinde izlenimlerimi paylaşırım senin launchunda bi değişim oldu mu mellih abi ve o şekilde kalkıs yapmayı hıc denedın mI?
Zaten bu dsg yazılımı cok komplike bi olay değil, her verinin sifresi var, verilerin yerlerini ve bu sifreleri bulmak gerekiyo o şekilde değerler değiştiriliyo..
ne zamanki HGP dsg debriyajının konusu açıldı bikaç sayfa önce sormaya başlandığında murat engin konuyu takip edip yorum yazmaya başladı.sonra görüldüğü gibi kendisi getirdiğini belirtti hemen.önceki postlarda göründüğü gibi dedim ben ne amaçla yazdığını biliyorum diye bide üstüne çevremizdekiler çıkarcı o yüzden kendisinide öyle görüyo olduk demekki doğru görmüşüz söyledim tabi o postlarda ama kimse anlamadığı için bişey demedi murat engin boşuna yazmaz demiştim dediğim çıktı yine!! yeni bi HGP mağduru daha mı geliyo yoksa;)
Yigit,komiksin...
Melih bana 3 ay once sordu,daha oncede sordu. Dogruyu ogren,Niye iskembeden konusuyorsun ki?
Bu aksam tekrar aradi. Sacma bir amac pesinde kosuyorsun! Adam debriyaj istiyor,bunu kendide alabilir,bize muhtac degil!
Kaldiki 2200 euro olan debriyajdan ne kazanc kalicak? Oradaki fiyat belli. Ayrica bu isten 100/200 euro mu kurtaricak beni.
Tebrikler,buyuk is yaptin,ben fena oldum. Amacin beni bozmak ama burdan tutmaz kardesim bu.
Bak demir abi ne guzel demis;biz paylasim yapalim,birbirimize yardim edelim ama senin bu tavrin ilginc.
Diyorum ya,surekli sasirtiyosun beni,yanlis tanimisim seni,sasiriyorum seni tanidikca...
sen daha komiksin murat abi kazançla ilgili olduğu için yazmadım getir getirme beni ilgilendirmezde sadece niçin,ne amaçla yazdığını belirttim sen itiraz ettin laf kalabalığına getirdin bende haklı çıktığımı göstermek için yazdım başka amaç aramaya gerek yok bende paylaşım yapıp başkalarına yardım etmek istemesem burda herşeyi ayrıntısıyla anlatıp detay vermem zaten.seni çözdük abi artık beni hiç şaşırtmıyosun :)
Yigitim sunu merak ettim.eski kitini sana kim onerdi?birde negibi sikinti yasadin.simdi eski kitinden eser yokmu komplemi segistirdin...aksilikler i merak ettim...hgp magduru derken bilmek isterim aracima zarar gelmesini istemwm
murat engin önermişti onun tavsiyesiyle aldık tabi şimdi kitten pek eser kalmadı 3-5 parça dışında.tamamen değiştirmedik ama kısmen değişti.hgp'nin burda distribütörü yok parçayı kendiniz getirin kendiniz muhattap olun hgp ile.aksi takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız karşınıda muhattap yada ilgili bi kişi bulamazsınız alman ya telefonlarını açmaz yada telefona karısı çıkar sonuca ulaşamazsınız,murat engin de mesuliyet kabul etmez aylarca mağdur olabilirsiniz.kendisi iyi bilir bu durumları... ;)
Anladim canim...sende ki yasananlar uzucu tabi...ama bilmiyorum soyle dusun.swn mekanil bir soeun yasadin.mekanik sorun ya takilan urunde sorun olabilir yada ihcilik sikintilidir...burda beklwnti bagzi kapilari acar.mesela hatirliyorum aylar once araci pist icin yapiyoruz 430 lar bana yeter derken.simdi stage 4 e karar vermissin 500 ustu istiyorsun.pistte o guclerde gidemezsin araci dinlendirmen gerekecek.zaman yarisinin oldugu yerde s tage 4 olmaz bunu unutma...hgp bugun dunyanin en iyi r ini yapti azimiz acik seyrettik 700+ lar vs vs...adamlarin magzemeleri iyi emme manifoltundan tut kitlere kadar...sana denk gelmesi olumsuzluklarin hgp firmasindan sogutmus.bak romanyadaki adama revodan nefret ediyor.ama ben memnunum ve bircok kisi memnun...tabi bu isler cocuk oyuncagi degil.saglikli dusunmek lazim.sen dsg debriyajindan memnun oldugun icin alacam referansim sensin mesela...
o yüzden az önce dedim parçayı kendiniz getirin olurda bi sıkıntı yaşarsanız en azından kendiniz muhattap olursunuz.Hgp kesinlikle kötü bi firma demedim yanlış anlaşılmasın.parçalar gayet kaliteli işçilik iyi.bizde kitte çıkan sorun turbo'nun palinin ve housing'inin arızalı olmasıydı bu arızayı kabul ettikleri halde aylarca yenisiyle değiştirip yollamadılar.dikkat ederseniz yürüttükleri araçlar hep atmosferik makineleri turbolayıp yürüyen araçlar.bahsettiğiniz golf r motoruda r36 passat motorunun çift turbo uygulanmış hali.fakat bu 2 litre turbo motor konusunda aynı başarıya sahip değiller henüz.nitekim yaptıkları stage 4 446hp lik aracın 100-200 süreside 9.7 sn!! yani kısaca aşırı beslemeliyi iyi yapamıyolar ama r32 gibi kuru makineyi aşırı beslemeyle iyi yürütmede başarılılar...onun dışında çok detaya girmiyorum şuan halkla ilişkiler ve satış sonrası kısmı insanı arabasından soğutmaya yeter.debriyajdan memnunum bi sıkıntı yok ama dediğim gibi olurda çıkarsa kısmına dikkat...
Edit:Neden stage4 yada 500 hp üstü pistte gidemeyelimki?bi yerini yaparken diğer tarafı eksik bırakmıyoruz herşeyiyle ince ayrıntısına kadar düşünerek yapıyoruz,yağ soğutucular,şanzıman soğutucular hatta motor kulakları bile değişiyo.bunları aslında sizinde yapmanız lazım aracınız güçlü yağınız çabuk ısınıyodur sizinde,mazallah motor kulaklarıda kopabilir sonucunu zaten biliyosunuzdur.sizde bunlar varmı taktınızmı?biz zaten pistte kullanıcağımızı hesaba katarak yapıyoruz rahatlıkla stage4 te pist koşturabilicez ısı problemleri olmadan sağlıklı şekilde...
Yigit muhattap yok oylemi?artik iyice isin okunu cikariyosun!
Senle mailler yazmadik mi?kac kez aradik?adam bile yolladim tum masraflarini karsiliyarak! Cebimden odemedim mi geri donusum parca paralarini? Adam turboyu vermiyordu!
Kac kez kapi kapali,donmedik mi?
Turbo arizali cikti,farkli sorunlar arayip zaman kaybetmedik mi?
Hgp kitlerini sen dahil overken ne degisti yigit? Yada dsg den memnunum diyorsun aylardir.
Nedir sorun,nedir alip veremedigin? Soylede rahatliyalim artik...
evet yok murat abi varmı hani nerde sen demiyomuydun yok almana ulaşamıyoruz mail atıyoruz cevap yok karısı çıkıyo laf ediyo kapatıyo arıyoruz ulaşamıyoruz vs diyen daha neyin muhattabı olduğundan bahsediyosunuz o yüzden aylarca arabayı kullanamadık yattı unuttunuz sanırım...az öncede dedim hgp kötü değil gayet kaliteli işçilik iyi vs satış sonrası kötü diye önceki yazımı okumadan yazıyosun heralde tekrar yazmim...aylar önce hay bu alman şöyle hay ben bu almanın bilmemne bunlarla iş yapılmaz bunlar şöyle diyodunuz şimdi ne değişti niye savunuyosunuz distribütörlükmü alıcaksınız yoksa?
Yazılarını degıstırme,ortadan yaz barı ;)
Dıstrıbutorluk alsam,cokda alırdım bılıyorsun.
Almana kac defa ulasmaya calıstık,3 aradım 1 muhattab buldum!Dogru mu? Yada mac maıl yolladım,sana kopyaları var,hatta sende de maıller yazmıstık.
Sımdı kodumun almanı musterı ılıskısı boyle dıye ben ne yapabılırım?Elımden gelenıde yaptım kı,zaten su gerı donusum parca hıkayesını fark edememem bana yıne kac euro ya mal oldu,artı ekstra adamın gıt gel masrafı.Yahu kapısına adam yolladım muhattab bulamadım.ısın arkasında durmasam bu sınır harbını nıye yasıyayım?.
Sen olsan,ıs yaparmısın?Bak ben neyse onu yazıyorum.Bugun oyle bugun boyle konusmuyorum yıgit...
Neyı savunuyorum ben yıgıt,bu sorunları herkese anlattım.Ben sadece bunlarla gorusmuyorum,ılıskıde oldugumuz 7 alman fırması var,cogu boyle bu davarların! aklı fıkrı ısde ve tatılde,dıger hersey zayıf.Ha ıscılık parca marca kalıtelı ama uzaktan ıs yurutmek zor.Artık herseyı yılda goturuyor,benıde mısafır edıyor artık,yakında musterı gozuyle bakar...
sen ıyıce dagıldın artık,nasıl nereden acık bulupda laf sokarımın derdındesın.Guzelım konu nerelere gelıyor.
Tebrık edıp,guzel demek bıle sana yetmıyor.
ıcınde genclık var ama yazdıklarını ıerıde okursun,adam adama her yerde lazım....
benim yazdıklarım gayet açık hiç bişeyi değiştirmedimde görünen köy kılavuz istemez sende bizim nerelere ne kdar masraf yaptık astarı yüzünden pahalıya geldiğini biliyosunuz.bende ne yaşadıysak onu yazıyorum hgp ile ilgili sorunlar soruldu onlara cevap verdim ki bizim yaşadığımız sıkıntıları başkalarıda yaşamasın diye.ne yazmamı istiyosun murat abi sen söyle hgp sorunsuz hiçbi sıkıntı yok herşey çok iyi çok güzel kesinlikle tavsiye ederimmi demem lazımdı,eğer onu istiyosan öyle yazim problem değil mutlu olucaksan ama bak kendinde söylüyosun almanlar böyle kardeşim ben napabilirim diye demekki bi takım sorunlar varmış dimi bunu gizlemenin anlamı varmı.biz zaten hgp defterini çoktan kapattık geçmişi bıraktık önümüze bakıyoruz artık bu konuları konuşmanın bi anlamıda yok detaya girmiyorum o yüzden.okudum öyle yazdım doğru almanla iş yapmak zor o yüzden dikkatli olsunlar konuyu eski sıkıntılarla bölmeyelim artık gereksiz yerlere geliyo...
Yigit seninde hakli oldugun yerler yok degil hani...sikinti yasiyorsun muhatap bulabilecegin biri yok...kafayi yigorsun sonra bu is neden cozulmuyor diye...ben 1.5 yil once araci povershop a biraktigimda tam 45 gun abartmiyorum stage 3 yazilimini bekledim revodan.cildirdim artik neden yazilimi gondermiyorlar diye.kendim iletisime gectim .ilkkez golf r a stage 3 yapilacak onun icin ugrasiyoruz dediler.ve aracim 2 ay istanbul poversopta kaldi...dellendim iki sefer istanbula gelip aracimi kontrol ettim oyle yatiyordu...dunyanin en hart yazilimi revo diye tercih ettim pismanda degilim hani...senin yasadigin sikintilari zaten kaldiramam yuregim dayanmaz...bu soyle dusunuyorum debriyaj cokta sikinti yasamam diye dusunuyorum.allah gostermesin...
o zaman çıkardığımız sonuç,hgp kitinde memnuniyet var satış sonrası destek zayıf. merak ettiğim şayet pallerde v.s sorun yaşamasaydın kitten performans olarak memnun kalacakmıydın veya kaldınmı? buradaki stage 3 revo,evotech v.s farklılığı varmıydı?
böyle soruyorum hani kullanabildinmi aracı onuda bilmiyorum.
Maşallah yiğit, güzel sonuç başlangıç için, emegi geçenlerin eline sağlık,
cok canlı ya maşallah. kazasız belasız
maşallah yaa :) bencede renk muhteşem duruyor :)