21 Yıllık Orjinal ısıtmalı Deri Salona geçiş)) Günümüz araçların deri salonlar 20 küsür yıl dayanabilecek mi merak ediyorum. Boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye....
Gece 12'de başlayıp 03'e kadar iki aracın içini değiştirdik
![]()
21 Yıllık Orjinal ısıtmalı Deri Salona geçiş)) Günümüz araçların deri salonlar 20 küsür yıl dayanabilecek mi merak ediyorum. Boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye....
Gece 12'de başlayıp 03'e kadar iki aracın içini değiştirdik
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 05:21 ) değiştirilmiştir.
abi cok guzel olmus, nerden buldunuz koltuklari?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Biliyorum biliyorum. Zaten demek istediğim "o Sasuta sen misin?" manasındaydı.
Artık bir şeyleri kişiselleştirmenin bir güdü olduğunu düşünüyorum. Bu güdünün son noktası ise bana göre otomobil modifiye etmek. Çok da güzel, potansiyeli yüksek bir araca sahipsin, senin ellerinde daha da güzel bir hâl alacağına eminim. Geç bir hoşlama dahi olsa, hoşgeldin. Güle güle, kazasız belasız sürüşler dilerim. : )
K.
UT firması uzun bir süre önce kalıplarını AA'satmıştı ve bu firmanın ürettiği modelleri bulmak artık çok ama çok zor. Calibra DTM serisi de bu şekilde ender modellerden bir tanesi. DC kolleksiyoncusu olarak modeli uzun zamandır almak istiyordum hatta Calibra sahibi olmadan önce de almak istiyordum ama bulamıyordum ben de Calibra sahibi olduktan sonra artık gözümü karartıp eBaydan araştırdıktan sonra modeli satın aldım. 1 ayda gelse de geldi sonunda
![]()
abi harbıden pırıl pırılaçim getti
alacam alacam turbolu temızınden alacam rebbim nasip etsin inşallah: )
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Yükseklik ayarlı direksiyon mekanizması ve spor direksiyon montajı.
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 05:24 ) değiştirilmiştir.
abi bence direksiyon hiç olmamış. şahinleri doğanları geçtim bisikletlere takacaklar neredeyse bu tarz direksiyonları. sen begendıysen sorun yok tabı araban güzel gözüküyor kazasız belasız
Direksiyonu beğenmemle birlikte geçici olarak taktık. Eğer Allahtan bir mani olmazsa 1-2 aya aşağıdaki direksiyonla değişecek. Orjinal Speedster (VX220) direksiyonu
![]()
Konu sasuta tarafından (02-12-2018 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Bencede direksiyon orji kalmalı
Sizi bilmiyorum lakin ben orjinal 4 kollu direksiyonunu oldum olası beğenmemiş ve spor bir araca yakıştırmamışımdır.
Maşallah hacım sayende araç efsane olmaya yaklaşıyor. Direksiyonla birlikte şu topuzu ve pedallarada bi el atsaydın iyi olurmuş. Direksiyon konusunda sende fikrimi biliyorsun ben her zaman bu tarz araçların orjinal kalmasından yanayımdır. Ama sen beğenmiyorsan gerisi bahane tabikiVX220 gelsin bide onu görelim bakalım nasıl duracak.
Eksikleri tamamlayalımda havalar ısınmaya başladı bi photoday yapalım
![]()
Valla kanka vites topuzu, el freni ve pedallar benim de aklımda ama güzel birşeyler bulmam lazım değiştirmek için zaten el freni düğmesi titreyip deli ediyo beni
VX220 simidinde inşallah bi aksilik olmaz da gelirse görecez hep birlikte. Fotoğraf çekimi için iki senedir plan yapıp duruyoruz da bir türlü nasip olmadı valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)