Azıcık PS'li...
![]()
jantlar dışında harika oldu araç jantlara el atılmalı bence oz ultraleggera olabilir yine siyah hem hafifte
Evet sıra jantlara geldi. Bakalım benim aklımda bir iki model var ilerleyen dönemlerde kesinlik kazanır. Hafiflik de oldukça önemli çünkü bunlar tabir yerindeyse gavur ölüsü gibi![]()
Bu tür açık jantları fren disklerinin küçüklüüğünden dolayı ben pek yakıştıramıyorum şahsen. Hoş ilerde büyük disklere ve 4 piston kaliperlere yükseltme düşüncem var lakin o zamana kadar bu kadar açık jant çok çok yakışmadıkça düşünmüyorum.
Benim aklımdaki jant bu.
![]()
Abi maşallah çok güzel gidiyor, Ps bile olsa özellikle #248. posttaki haline bayıldım diyebilirim.
Bu arada abi Diecasttürk'te o efsane dioramayı yapan sendin değil mi? Nick'in ismin her şey tutuyor zaten abi ama nedense arabanın gidişatından dolayı şok durumu oldu bende o yüzden şaşkınlık içindeyim.![]()
Belki hatırlarsın sende beni.
![]()
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
2002 yılında babam ile bulgaristan da araç almak pazara gitmiştik. pazarda dolaşırken kuytu köşede yatan araç dikkatimi çekti yaklaşınca ilk kez orda gördüm calibra yı. üzerinde isveç veya isviçre plakası vardı ve bize maliyeti 3.500 usd olacaktı ama babam çok yakar diyerek gitti 5.800 usd a fiesta aldıo günden beri hep sevdiğim bir araçtır. sizinkine de maşallah.
Abi araban cok güzel... hayranıyım acıkcası allah kaza bela göstermesin maşallah nazar değmesin
yakaan
baştan sona kadar sabırsızca takip ettim, özellikle hikayesi, gerçekten süper araç gümrükten olması çok iyi tr de bu yaşta bu şekilde bulunmaz,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)