konuyu her açtığımda vazgeçtim himinaa yazmasını bekliyorum ama olmuyo. Artık Dönülmez akşamın ufkundasın
![]()
konuyu her açtığımda vazgeçtim himinaa yazmasını bekliyorum ama olmuyo. Artık Dönülmez akşamın ufkundasın
![]()
sen hala temizlige baslamadın mı? temizlenen parcaların da fotoları gelmistir diyodum konuyu acarken
o kadar seyi soktuk, su klima panelini inat ettin sokturmedin ya daha bisi demiyorum ben![]()
artık dicek bişey yok.. hayırlısı olsunsabrına hayranız..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
İşte şimdi doğru yerden başladınÖnce Kaporta boya işini hallettikten sonra diğer yaptıkların sana zevk vermeye başlıcak emin ol bunu E34'cü olarak söylüyorum. Ayrıca jantları boyadan sonra kesinlikle değiştir. Toplarkende eskiyi takmamaya dikkat et. Sonrası zaten cooming soon
![]()
E34EDV27 /// E34RMD34
Bu kadar terslikleri neşeyle anlatıyorsun, okurken hiç sıkılmıyorum, elinize emeğinize sağlık kesene bereket kardeşim.
Burkay başkan manyak lazımsa sömestr da istanbula gelebilirim. Öküze ben de el atmış olurum.
Elinize emeğinize sağlık![]()
noktanın koyulduğu yerdeyiz![]()
İşlemler biraz ters olsa da yapıyoruz ufak tefek.Jantlarla ilgili aklımda zaten proje var da bakalım kısmet ne olur
Az kaldı olarak görüyorum ben ama daha çookk iş var
![]()
Ya neşeyle karşılamasam inan ya kanser olurdum ya da bunalırdımPislik çıkıyo, pas çıkıyo, hasar çıkıyo falan oo önemsiz şeyler. Allah başka büyük dert vermesin
Öküze girişmek isteyen herkese kapımız açık.İsteyene anahtarı da verebilirim dicem de anahtarla açılmıyo biraz teknik lazım ahaha
![]()
Abi inan en çok merak ettiğim yorum Mustafa Usta'nın yorumu ya.Bir arkadaşımı göndermiştim ona E34 alacaktı baktırmış sizin orada beni sormuş Mustafa Usta naptı falan diye satmadığımı öğrenince ''Manyak o çocuk'' demiş ahaha
![]()
İşin şakası bir tarafa senin ve Mustafa Usta'nın kapısını daha çok çalacağım ben. Kurtuluş yok benden abi![]()
Herkese değerli yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu yaptıklarım ve düşüncelerim kiminize çok mantıksız geliyor olabilir ancak her yaşadığım sıkıntı ver karşılaştığım sorun bana inanılmaz keyif veriyor. Neden biliyor musunuz? Herkesin arabası var herkesin arabasında emeği var, yaptıkları var ancak bu araba benim için çok çok özel. İnanılmaz bir bağ var. Her köşesinde her karesinde benim ve çok sevdiğim arkadaşlarımın emeği var. O yüzden her sorunla başa çıkabiliyorum.
Yine söylüyorum ve her zaman söylerim: Ben bu arabanın keyfini çıkarıcam arkadaş. Bu amaçtan sapmadan ilerlediğimi düşünüyorum.![]()
jantlarla ilgili proje varmıs,, pehh![]()
Dostum siz manyaksınız yaa yada dur Çılgın demeliydim okurken kah güldüm kah üzüldüm ama sonuca yaklaştıkça güzel şeyler ortaya çıkıyor tebrik ederim..
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Çok teşekkür ederim.Manyak ve çılgın kelimelerinden sonra istemsizce bu video aklıma geldi kusura bakma ama
![]()
Sana puanım 9 Kankam!!! - YouTube
hep derim araba alıyorsan ne ucuz olacak, nede pahalı. alan kişinin kıyamayacağı kadar pahalı, önemsemeyeceği kadar ucuzyoksa azcık yırtık olan yeri yapıştırmak yerince çekip eline alıyor
neyseki bütün takımlarınız yokmuş, yoksa aracı sokakta takoza alıcaktınız nerdeyse
![]()
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)