Çok iyimiş.
Hem cam tavan hem temiz.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
maşallah allah kaza bela vermesın... ok gibi duruyor... nasıl saklamıslar bu arabayı bole![]()
sahıbı ne ıs yapıyormus gemıcı falanmıymıs acaba cok merak ettım
bende kırmızı veya beyaz diye tutturmustum ama iyiki bu rengi almısım diyorum şimdi gercekten mukemmel duruyor , coilover takıcam bu şekil olmaz leylek gibibirazda olsa basalım. allah razı olsun kardeşim cok sagol
allah razı olsun bende öyle yapıyorum zaten
sagol mertim allah razı olsun kardeşim , lemans'ımıza iyi bak kalmadı öyle lemanslar.
sagolasın kardeşim allah razı olsun.
allah hıc birimize kaza bela yasatmasın kardeşim cok sagol
kırmızı , beyaz diye yırttım kendımı o kadar. şimdi iyiki köpek balıgı grisi almısım diyorum mükemmel duruyor. özellikle piano black OZ larla düşünemiyorum.
allah razı olsun iyi dileklerin için.
allah razı olsun kardeşim cok sagol
allah razı olsun cok sagolun
allah razı olsun daha güzelleri sizinde olur insallah
allah razı olsun çok sagolun
cam tavan aracın içine çok güzel bir ferahlık katıyor , yagmurlu havalarda cok romantik bir goruntu oluyorallah razı olsun cok sagolun.
allah razı olsun kardeşim çok sagol
allah razı olsun kardeşim cok sagolasınsahibi fransız bir firmada elektirik bölümünde çalısıyordu hatırladıgım kadarıyla. gemici falan degil
![]()
![]()
![]()
Harbiden arac sıfır maşşallah sizde iyi bakın ona.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Öncelikle hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin nazar değmesin güle güle binin
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
inşallah aradıgın aracı bulursunkesınlıkle al sorunsuz ve çok keyifli araçlar.
aynen kardeşim ana kucagı gibi valla öyle bir sarıyorkı adamı
allah razı olsun sagolasınsakınmak degilde dikkat etmeye calısıyorum elımden geldıgı kadarı ile
aynen sakındıgın zamanda ılla bişey gelir adamın basına
evvallah zıpzıpım santraforumAPP ler en kısa sürede takılacak
allah razı olsun cok sagol.
özel örtü kestirdim torpidonun üstüne
adamsın drogba
allah razı olsun kardeşim sagolasın
allah korusun abi bol bol felak nas sürelerini okuyorum arabayaama düşünmüyorda degilim kaldırmayı ama tech'deki araba konusunda kırık kardeşlerimi bu güzellikten mahrum edemem
kalsın böyle
bakıyorum kardeşim bakıyorum hiç şüphen olmasın bebekler gibi yatıyor garajındaallah razı olsun güzel kardeşim.
allah razı olsun amin yavru sagolasınsenın 106 ile benım 106 yı bi deneyemedik zamanında be , gerçi içimden geçerdin denesek bile hayvanın ketiydi senın 106 öle makara yapmıs olurduk
![]()
![]()
Allah kaza bela vermesin inşallah cok iyiYay felan almayı düşünüyomusunuz ?
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Allah kaza bela vermesin masallah insan gezmeye kiyamaz cidden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)