maşallah çok güzel kazasız belasız kullan.
maşallah çok güzel kazasız belasız kullan.
r56 MCS'den sonra bende rwd neye geçsem diye düşünüyorum, aklımı hep kurcalayan arabadır rx8 ama tek ürküten tarafı yakıtı.
Sehir disi 57 kurus yakti ama kassam 45 kurusa dusururdum
Sehir ici su an 100 tl 150 km yapinca benzinlige giriyorum
75 kurus sehir ici
At arabasina binmiyoruz. Gosterisli spor arabaya biniyoruz. 2010 model 230 hp arabaya 480 tl vergiyle . O kadar da olsun
S2k da 100 tl 190 civari yapiyordum
Ama s2k nin konforsuzlugundan, icinin darligindan, disinin gosterisini, ic aksamlarin, doluluguna, ve lukslugune yansitamayip, misafirlerimin hayal kirikligina ugramasindan yorulmustum artik![]()
Arabacı Ağır japon..
maşallah eren çok güzel tercih etmişsin gaziemirde test sürüsüne çıkmıstım bende çok iyidi gerçektende helede arkasını istedigin gibi kontrol edebiliyorsun konforu cok iyi![]()
doğuştan araba manyağı
Hayirli olsun kardesim s2000 den sonra cok fazla detaya takilmadan gidip almissin gule gule bin tadini cikart.
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
maşallah çok iyi duruyor be , plakasıda ayrı bir güzel , jant rengide cuk oturmuş , agız tadıyla kazasız problemsiz sürüşler![]()
Hayırlı olsun S2000'den sonra doğru bir tercih bence.
SKODA SIMPLY CLEVER
Güzel araba maşallah. Plakası da ayrı bi güzelmiş. S2000'den sonra olur olmaz pişmanlık değil vs. şeylere takılmadan bin bence. Allah kaza bela göstermesin.
2010-2011 model R3 rx8 sınıfı bi kac seneye kalmaz patlak verecek
tr de sayıları hemen hemen s2k kadar var diye tahmin ediyorum..
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)