emre su arabanın keyfini sürmeni okadar cok istiyorum ki allah kaza bela vermesin sen tak greddy i saten keyif arabası 2 sokak öteden geldigin bellli olsun
Bekliyoruz![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Haha bana firsat vermeden arkadaslar saolsun resimleri paylasiyor
Evet dun nihayet boya isi bitti artik toparlanma vakti geldi
Fatih buna cila atip guneste beklemiceksin aksam 6 7 arasi gunes hafif batarken 2 resim cek olayin son noktasi bende
Hayirlisiyla bi bitsinde insallah agiz tadiyla binmek nasip olur
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
maşallah renk güzel olmus kazasız belasız inşallah![]()
Hayırlı olsun Emre kazasız belasız çiziksiz kullan ciladan boyanın bütün metalleri parlasın göz alsın.
maşallah kazasız belasız
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
nihayet aracımızı teslim aldık
sonrasında farlarımızı da teslim aldık gümrükten varexler çekilmiş ondanda bir tane aldık veee aracımızı ailemizin sonaxı göztepe sonax butik Alper beye teslim ettik
kısmetse oradaki işlemlerimiz bittikten sonra müzik sistemi far ve egzoz montajımızı yapıp keyfini süreceğiz
ilk fırsatta detaylı ve kaliteli resimlerini sizlerle paylaşacağım inşallah
![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Maşallah abi çok güzel olmuş yalnız gun metal mk2 jantlara dönmelisin kesinlikle kaderi değişir şahsi görüşüm. Allah kaza, bela vermesin.
araba mk2 diye bağırıyor Emre abi. Maşallah aslana kazasız belasız... sonaxtaki işlemleri fotoğraflama şansınız olur mu?
hayırlı olsun abi tüm işlemler bittikten sonraki tam halini merak ediyorum. Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)