Maşallah abi beğendiğim nadir 106 lardan birisi GZD.Sasalı'da bi cuma akşamı canlı da görmüştüm canlı daha güzel kendisiallah kaza bela vermesin
Maşallah abi beğendiğim nadir 106 lardan birisi GZD.Sasalı'da bi cuma akşamı canlı da görmüştüm canlı daha güzel kendisiallah kaza bela vermesin
Eskidende iyi ellerdeydi şimdide iyi ele geçmiş, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın maşallahçiçek çiçek
böyle 106 ya can kurban Allah kaza bela vermesin en beğendiğim 106 lardan maşallahı var
Erdem teşekkür ederim kardeşim saolasın,bu direksiyonu özellikle taktım tam gokart direksiyonuAçıkcası orjinal direksiyon çok büyük ve kaba geliyor toppowerdan sonra..
Aynen öyle kardeşim temizi orjinali çok zevkli teşekkür ederm iyi niyetin için
Allah razı olsun teşekkür ederim inşAllah hep böyle kalır bu araçla ilgili tek istediğim bu..
Saolasın kardeşim öyle bir niyetim olursa temiz bakabilecek birine vermek ilk tercihim
Çok teşekkür ederim..
Saolasın sametcim..
Eren miydi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Mertcim çok teşekkür ederim senin gibi bu işe gönül vermiş kişiler beğenince çok daha mutlu oluyorum yaptıklarım için çok saol iyi dileklerin için..
Saolasın teşekkür ederim inşAllah denk geliriz tanışma fırsatımız olur..
Çok saolasın kardeşim teşekkür ederim..
Eskiden iyiydi şimdi daha iyi cümlesini duymak inanılmaz mutlu edici çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Saolasın Erdim
Saolasın kardeşim teşekkür ederim çok daha iyileri senin olsun..
Çok saolasın çok teşekkür ederim..
Okan saolasın çok teşekkürler
Mert saolasın kardeşim ömürlük 106 candır![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah Can abim, herşey olması gerektiği gibiİnşallah birgün canlı görmekte nasip olur
I love my Honda
Abim maşallah gzd ye herşeyiyle cok begeniyorum 106lar arasında kafaya oynicak arabalardan kesinlikle. İlerleyen zamanlarda bi deri nubuk koyarsan tam anlamıyla nokta olur bence![]()
Allah razı olsun Alpcim çok teşekkür ederim bu kadar yakın oturupda görüşemeyen ikiş insan daha olamaz heraldeArtık bi cila günü gecesi falan yapalım diyorum..
Cihanım senin gibi bu işi bilen meraklı kardeşlerimin beğenmesi beni çok mutlu ediyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim artık sende hızlansan diyorum![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Önceden de hasta olduğum bir 106'ydı şimdi de öyle. Sizin gibi değerini bilecek insanlara gitmesi sevindirici böyle arabaların. Maşallah abi Allah kaza bela göstermesin maşallah GZD'ye.
BMW E90 320d LCI
Kasabım senin 106 sevgine hayran kaldım benim arabaylaCansın....
AhahhaSiyahda iyidir
Amin kardeşim saolasın sizlerden duyduklarım en büyük mükafat benim için emeğimin karşılığını hiç boşa çıkarmadı elimden geldiğince böyle koruyup kollayacağım Allahın izniyle..
Saolasın kardeşim Allah razı olsun yeni bişey yapma vakti gelmedi mi senin içinde
Bende istiyorum öyle güzel bi video denk gelip çeken olmadı bi türlüTeşekkür ederim..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah can mükemmel bakmışsın araca ...![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)