Arabanın içi ile işim neredeyse bitti, hafta sonu ön ve yan camların filmlerini yeniledim. Ön camlara bu sefer oldukça kusursuz film çekmeyi başardım. 3-5 tekrar sonrası sanırım bu işi tamamen çözeceğim. Cam filmi ve folyo çekmek kadar beni zorlayan başka iş olmadı şimdiye kadar.
***** bu arabaların arka çamurluk içleri çıplak sac. Ben ses yalıtımı uygulanyınca oralar aşağıdaki şekilde kalmıştı.
Buraya güzel esnek ve otomobil döşeme hissiyatını birebir yansıtan bir malzeme buldum linki aşağı ekledim.
Bu ürünü malzemeleri kullanıp memnun kaldığım selsil (reklam olarak değil memnun olduğum için yazıyorum) sprey yapıştırıcı ile uyguladım. Bu tarz bir iş yapacaksanız olay bekleme süresinde.
Ürünü sıkıp 5 dk bekleyin ve bastırarak 2 malzemeyi birbirine yapıştırın muazzam bir tutuş oluyor 2 si arasında.
https://www.trendyol.com/oto-doseme-...chantId=435434
Kaplama sonrası bu şekilde oldu, açıkçası bana güncel bir araç gibi hissettirdi.
Evet şimdi gerçekten bir arabaya benzedi.
lm2596 dc-dc voltaj düşürücü modül ile üzerinden ayar yaparak bu kolon kapaklarını bagaj lambasına bağladım. Direkt 12v (14.4 araç çalışırken) ile besleyince gereksiz parlak oluyor.
8 volt civarı göze hoş gelecek bir seviyede çalışıyor. Çıplak gözle çok daha iyi görünüyor açıkçası.
Arabanın içinde çok iş kalmadı, vites topuzu geçmeli şuanda ben type-r benzeri bir topuz takacağım için kolun üzerine m10 bir cıvata kaynattırmam gerekiyor, egsozcuya gidince o işi de halledeceğim.
2-3 sıkıntı dışında baya toparlandı araba. Sağa sola gidiyorum gayet keyifli, frenler de oldukça (ilk haline göre çok çok iyi) tatmin edici oldu. Hala bir KA daki gibi fren performansı alamasam da sanırım bu arabanın doğası bu diyip beklentiyi sıfırlayacağım bu konuda.




.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)

Alıntı


mistır diy diyerek 







.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)

.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)


.