kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı
Kolay gelsin, bunların sonunda yepyeni hissettirir eminim hem trim sesleri hem toz pislik kokusu gittikten sonra. Bir aydır benimkinin de içi söküktü elimi attığım her yeri tamir ederek boyayarak yeni klipslerle topladım araba çok sessiz güzel bir hal aldı kapı gergilerini de değiştirdim. Eksik vidalar klipsler yapıştırılmamış kırık trimler vb birçok yanlış çıkıyor söktükçe.
Direksiyonu kaplatmak yerine çıkma iyi durumda bir direksiyon da bulabilirsin sanıyorum, bence hem saxo hem 106nin plastik direksiyonlarinin hissi çok güzel hem de daha uygun olur belki şu an gerçek deri kaplatma maliyeti ne çıkıyor hiçbir fikrim yok gerçi. Bendekini deri kaplamışlar kalın oluyor, şu an 30cm momo kullanıyorum böyle de keyifli.
Yeni frenler kaç mm bilmiyorum ama büyük fren aracın gidişini çok kesebilirr bilgin olsun abi, üzerindeki ölçülerde bir çözüm de düşünebilirsin.
Hazır sökmüşken ön direklerin içinde ve bagaj fitilinin tavan tarafında içlerde paslanmalar var mı kontrol edebilirsin varsa tedavisini yaparsın çok ilerlemiş olacağını sanmam da.