User Tag List

Sayfa 78/78 İlkİlk ... 2868767778
1464 sonuçtan 1.464 ile 1.464 arası

Konu: Otomobiller & DIY

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin, bunların sonunda yepyeni hissettirir eminim hem trim sesleri hem toz pislik kokusu gittikten sonra. Bir aydır benimkinin de içi söküktü elimi attığım her yeri tamir ederek boyayarak yeni klipslerle topladım araba çok sessiz güzel bir hal aldı kapı gergilerini de değiştirdim. Eksik vidalar klipsler yapıştırılmamış kırık trimler vb birçok yanlış çıkıyor söktükçe.

Direksiyonu kaplatmak yerine çıkma iyi durumda bir direksiyon da bulabilirsin sanıyorum, bence hem saxo hem 106nin plastik direksiyonlarinin hissi çok güzel hem de daha uygun olur belki şu an gerçek deri kaplatma maliyeti ne çıkıyor hiçbir fikrim yok gerçi. Bendekini deri kaplamışlar kalın oluyor, şu an 30cm momo kullanıyorum böyle de keyifli.

Yeni frenler kaç mm bilmiyorum ama büyük fren aracın gidişini çok kesebilirr bilgin olsun abi, üzerindeki ölçülerde bir çözüm de düşünebilirsin.

Hazır sökmüşken ön direklerin içinde ve bagaj fitilinin tavan tarafında içlerde paslanmalar var mı kontrol edebilirsin varsa tedavisini yaparsın çok ilerlemiş olacağını sanmam da.

Yeni frenler 283 mm 307 kaliperleri olacak. Alt tak şekilde uyan bir sistem.

247 mm disk çapından 283 mm ye geçiyoruz. Et kalınlığı da 10 mm den 26 mm ye çıkıyor ve hava soğutma geliyor.

Ayrıca disk çapı büyüdüğü ve merkezden uzaklaştığı için daha az kuvvet ile aracı durduracağız belki yağ değişsem yine faydası olacaktı ama al tak bir sistem varken aracın gitmesinden daha önemli olan şey durması benim için.

20 li yaşlarda olsak sadece gitsin diye söylerdik belki ama şuan daha çok durması mühim benim için.

Direksiyon böyle kalmayacak, oem deri gibi kaplanacak biraz zamanı var bunun..

Kadranım şuan yapım aşamasında orj beyaz kadran üzeri kırmızı ibreler ve oem yeşil aydınlatma olarak revize ediliyor.

Sonrasında boyaya gidecek araç.. İşleri bittikten sonra da içini toplayacağım...sıfıra yakın bir kondüsyon hedefliyorum.

Güzel bir ses sistemi trim sesi olmayan bir araba var hedefte..
    Konu KÖROĞLU tarafından (Dün Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)

1. M3CSL

Bu Konudaki Etiketler