User Tag List

Sayfa 89/89 İlkİlk ... 3979878889
1676 sonuçtan 1.673 ile 1.676 arası

Konu: Otomobiller & DIY

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah başkanım, göbekleri takalım da şenlensin ortalık

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Defalarca kez niyetine girip yapmaım. Gerçi psu yu buna evirmek için alınacak küçük zıbıttırı bile nerdeyse buna yakın paraya geldi artık. Böyle bişey almak çok mantıklı. 2 Yıldır sepetimde bende üşenmekten almıyorum bir türlü .

Garaj çok iyi olmuş buarada. Yapay zeka sonrası banada bir cesaret geldi bu işler için ama buseferde vakit bulamıyorum
    Abi al al, sana da lazım. Çok güzel ürün, fanı taktım direkt çalıştı mesela mis gibi Ayar opsiyonuda bol bol İlk ticari ürünün prototipi bitmek üzere sonrası gelecek umarım

Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah başkanım, göbekleri takalım da şenlensin ortalık

Takamadık Altan Son göbek bükücü oldum.

Şimdi bu delikleri konik bijona uygun şekilde ayarlayıp takacağım. İbrahim (3d maslak) sağolsun yenisini yapacak ama ben bi önden ayarlama çekeyim montaj için, gerek kalmazsa adama boşa malzeme harcatmayalım.

Foto boşluğu alınmış bijon, daha torklamadım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın dışı ile işim bittikten sonra baktım bir fotoğrafı yok. Dün sağ tarafa kapakları uydur kaydır yaparak taktım.

Kapak hadisesini izah edeyim, kapağın bir kısmı konik bijon ile jantın sac kısmı arasında kalıyor. Haliyle bijonu torklamak ve güvneli olması için bijonun janta temas ederek sıkılması gerekiyor.

İlk kapağı geldiği hali ile sıktım ama kapak göbekten patladı, sonra kapak üzerinde bir takım kes biç parçala işlemleri yaptım ve güzelce taktım.

Jant göbekleri bu aracın görselini oldukça iyi tamamladı bence. Bir taraf göbeksiz bir taraf göbekli fotoları bırakıyorum.

Göbekli hali net şekilde çok daha iyi duruyor bana kalsa. Bu akşam sağ tarafları da takıp göbek işini çözmüş olurum.

En beğendiğim foto bu oldu, bunu sona bıraktım. Boya ve kozmetik işler sonrası bence araç dıştan oldukça iyi görünür hale geldi. Ben baktıkça memnun oluyorum açıkçası.

Kusurlar yok mu illaki var, 98 model araba neticede hata kusur muhakkak olur.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı biraz kaldırıp, bir de cade ile tırmanma yarışına gitmelik olmuş

Maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler