Çok uzaksın buralarda olsan bu güzelliği yaban ellere teslim etmez hem sohbet muhabbet ederdik hemde ufak ufak kendimiz yapardık tane tane![]()
Çok uzaksın buralarda olsan bu güzelliği yaban ellere teslim etmez hem sohbet muhabbet ederdik hemde ufak ufak kendimiz yapardık tane tane![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
9 Eylül itibariyle 2 yıllık vizesini de tek seferde aldı. Her zamanki gibi far ayarı kusur, ama öncesinde kaç yere götürdüysem xenona ayar yapmıyoruz dediler.
Muayene teknisyenine gıcık oldum, kanalın başından sonuna kadar ara gazlarla debriyajı yiye yiye arabayı bağırta bağırta geldi, en sonunda biri çıkıp bağırtma şunu diyene kadar. Şikayetimi oluşturdum ama bir şey çıkacağını sanmıyorum tabii.
Dedim bir ödül yıkaması olsun, hızlı cilasını da atayım, şöyle bir gezintiye çıkayım. En çok beğendiğim 2 karesini paylaşıyorum.
![]()
Biz yakınız da noluyor aylardır yüzünü gören mokoko.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
23" Fiat 500e LaPrima
23" Fiat 500e LaPrima
GP eklerden sonra kaslanan arka görüntüye egzoz uçları yetersiz kaldığı için Oğuzhan’dan milleti egzoz uçlarını aldım.
Üzerine bir de GP bagaj trimi bonus oldu, denedim yakışınca çıkarmadım.
Trimi söktüğümde plaka aydınlatmalarına denk gelen kısımda totalde 1 santimetrekarelik bir pas görünce zımparaladım ve boyadım.
Bir de gelecek bölümlere ilişkin teaser![]()
![]()
Üst üste gelen kötü haberler neticesinde , son paylaşımımızın üstünden çok uzun zaman geçmiş
En son bıraktığımız yerden devam edelim neler yaptığımıza:
R53 GP sahibi olamıyorsak neden Pepper white bir fake gp olmayalım dedim.
Fakat kazın ayağı öyle değilmiş. GP tamponun eklentileri ile birlikte fiyatını duyunca dudak uçuklamaktan beter oldu, aero tampon mu yapsam falan derken OK yaydan çıktı. 2. Kere düşünsem vaz geçerdim, düşünmedim.
İlk gp parçamız olan Arka ekleri zaten forumumuzun duayen r53cülerinden Oğuzhan'dan almıştım, tekrar sağ olsun.
Devamında yine kendisinden GP bagaj trimini de aldım.
Yeni trim yeni aydınlatmalar diyerek giriştim. Açmışken parmak ucu kadar bir yerde pas gördüm, zımparaladım, ve araç boya kodundan oluşturduğum boya ile bölgeyi koruma altına aldım.
Fiyatını duyunca; hanım, boyadan gelen “tampon bey”i bir süre salonda misafir etti.
Pek tabii tamponu ben takacak ve ben ayarlayacaktım. Zira bazen bu arabanın canlı olduğunu düşünüyorum.
Kendisine yapılan bütün iyileştirmelere karşı, bazen bir vida kırar, ya da yalama eder, bazen lokma ucunu bırakmaz Karter muhafazanın oraya falan kaçar, bir de oralarını söktürür
Aşağıdaki fotoğrafta yalama olmuş tampon ayar vidasını sökme çalışmalarını görüyorsunuz.
Fotoğrafın dili yok, o yüzden 4 saat sadece burayla uğraştığımı ben söylemiş olayım.
Bu arabayı almamdaki en büyük etkenlerden biri panjurdaki ilave farların çekiciliği idi. Ama farların paslanmasını ne yaptıysam durduramadım ve yeni burun yeni görüntü diyerek ilave farları söktüm. Tamponu öylesine bir taktım, yarın ayarını yaparım diyerek. Şoför tarafı ondan ayarsızdı bu fotoda.
Tabii KÖROĞLU beyimiz gibi bireysel garajımız yok, dalgası olduk sitenin, her gelen kendi ustasının iletişimini paylaşabileceğini söylüyor sağ olsunlar
![]()
Bu sökülmeyen şeyler gerçekten insanı delirtir. Bir de ne güzel demişsin fotoğrafın dili yok diye, gerçekten 2-3 kare ile geçilen işler bazen saateler alıyor.
Ben şimdi burada paylaşmıyorum ama site de beni tamirci sanan var galerici sanan varBir hanım geldi "buraya kim bakıyor" dedi
Durum o derece.
He bir de minik fan larım var max 10 yaşında siteden içeri girince kaan amcaaaaaaağğğ diye üzerime geliyorlar, gelişine bi vurayım diyorum (şaka şaka seviyorum kerataları) ama yapmıyorum tabi.
Geçen böyle bir bisiklet tamir günü düzenledim gören geldi, çok keyifliydi. Artık abi de demiyorlar saçlardaki beyazları görüp "amca benim de frenler çalışmıyor" diyorlar.
Yeni nesil müthiş getirip bisikleti önüne koyuyor yap!![]()
mini müthiş ama mini nin parça fiyatlarını duydukça benim kalp ritmim bozuluyor resmenKesene bereket, emeğine sağlık.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Scoopu tamponu boyatırken vermiştim renk tutması için, sağ olsun Rahmi’nin tavsiyesiyle gittiğimiz ustamız güzel çalıştı.
Stoplarımız çok eskimişti, beyaz sinyalli bulamadık ama olsun. Tüm ampül grubu led oldu.
Aydınlatma işine el atmışken mühendisliğin 1. Kuralını yine ihlal ettim; “çalışıyorsa dokunma”
Farları temizletmiş, üzerine ppf kaplatınca, kanım kaynadı bir takım da osram xenarc ampül seti aldım. Ampülleri takmaya uğraşırken elimin üzerinde pul pul bir şeyler gördüm, ve evet; yılların ve w11 motorun sıcağına maruz kalan far tesisatı elime dökülüyordu. Komple farları dışarı aldırıp tesisatı baştan çektirdim.
Sonrasında siz bu arabayı yatırmaya almışsınız mahalle baskısına dayanamayarak bi ufak gezintiye çıktık.
Kaşıntı bitmedi tabii, GP spoiler olmadan olur mu dedim, hazır arkadaşım gidiyor oralara, eli boş gelmesin dedik, orranje den metal ayaklı gp spoiler sipariş ettik. Bunun hikayesi başlı başına roman, ingiltereden Almanya’ya, oradan Polonya’ya uçağa 3 saat kala otele tekrar dönerek teslim alabildik, ve bir daha tövbe dedik
Bu arkadaş da bir süre salonda bize arkadaşlık etti, spoiler çelebi.
Almaya aldık ama takamıyorum, neden, çünkü kendi spoileri düz spoiler olmadığı için, mecbur sökmeye giriştim spoileri, öncesinde bir deneme aldım
Bir kaç yere somun perçin için alet olup olmadığını sordum maalesef bulamadım. Düz perçin atma tekliflerini de ben kabul etmedim uyduruk iş olmaması için. Duvara montaj yapma işini bile sevmem, en ufak eğrilik olursa asabımı bozar. Hazır yasak değilken temudan somun perçin atma aleti sipariş ettim. O da ne, daha ilk perçin sonrası, malzemenin dişi sıyırdı, e daha 3 tane delik daha açıp perçin atacağız? Yine 1 saatlik iş oldu 1 gün. Sonra da eski spoilerin deliklerini doldurup boyacıya
Taktım ve su saatini koydum üstüne, mutlu son
![]()
Bazı arkadaşlar gp arka ekler, gp spoyler, gp tampon evet ama marşpiyel?? Diyince zaten yeni masrafın kapısı da aralanmış oldu. Doğruydu, böyle olmazdı, ama para da yoktu, bir de gp marşpiyel anasının gözüydü, e bari orası aero olsun dedim. İlave olarak GP bagaj kaplamasını da OEM olarak sipariş ettim ve ben uyguladım.
Arabanın dışını elalem görüyor içini ben diyerek, biraz da içine çalışayım dedim. Aliexten aldığım deri direksiyon kaplamasını ne zamandır takmamıştım. Hazır boyacıda diğer işleri hallolurken, göğüs terimlerini ve ayna kapaklarını da jcw kırmızısına boyatalım dedim. Bu arada fren soğutma kapakları pepper white olarak gözümü yorduğu için, orayı da yeni piano black panjurla uyum sağlaması için piano black olarak tekrar boyadık.
Pek tabii yeni temiz ön görünümde ön logoyu da yeniledim, ayrıca Quartz seramik kaplama da Rahmi beyciğimin mitosuyla yan yana uygulandı.
bmp yükle
Konu drago tarafından (04-05-2026 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
Salon garaj gururla sunar, katlanır aynaları tamir etmiştim belki hatırlayan vardır.
Sol taraf yine katlanmayınca dedim bunun yenisini alayım, buldum sıfır bir ayna ama boş
Eski aynanın kapağını, ayna camını ve monte olduğu kısmı yeni aynaya dikkatle geçirdim.
GP tarzı scoop kaplama sipariş ettim ebayden, çok iyi olmadı ama uzaktan iyi
Sonrasında havamız binbeşyüz, şu mod geziyorum, yersen
Devamı gelecek
Konu drago tarafından (04-05-2026 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir.
Rahminin önderliğinde Kula pistini hayırladım, gidiyom ben pozu
İdare eder dediğim frenler, sertleşen lastiklerle birleşince bir yerde ramakkala yaşadık
Hemen ferodo Racing 2500 balatalar ve ferodo high Carbon düz diskler sipariş ettik, slotted disk ile buraya kadar
Vites topuzumuz yeniydi ama oem turuncu vites topuzunun varlığından haberdar olunca, sevimliliğine dayanamadım.
Oem kat yerine @ahmettatar kardeşimin hediyesi 200 cell spor kat taktım, oemi kaldırdım kenara
Zamanının çoğunu otoparkta geçirdiği için 10 fotoğrafın 9unda kirli araba, böyle olmayacak diyip şarjlı tazyikli yıkama tabancası aldım
Hemen hemen günümüze yaklaştık, devam edecek
Harikasın dostum, ellerine sağlık gayet yerinde müdahaleler olmuş, Maaşallah.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)