User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
99 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bitkin bertone

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amcamın oğlu opel parçacısı. 1.8 bertone alayım dedim, dükkana gelme dedi

O dönem araştırdığımda 1.6 sını önerdi herkes. Fiilen bir tecrübem yok.
    Allah affetsin amcanın oglunu neden öyle demiski bende şuan ahtapot hortumu arıyorum sorsana uygun yollu gm marka yok mu

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de 2003 yılında niyetlenmiştim 1.8 evlerden uzak demişlerdi
    Sizin için yeni heyecan yeni çabalar
    Kazasız belasız inşallah
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

umutcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dyson doğru seçim olmuş, file uygulaması da gerçekten akıllıca ama daha geri dönüşü yok bu işin Umarım kimse tekrar sökmek zorunda kalmaz.
    İçeriden pütür atma konusu beni de şüphe ettirdi açıkçası.
    Aşağıda alıntıladığım iletideki gibi ben de yapıştırcı tarafı fileli olan yalıtım süngerlerini tavsiye edebilirim, yapıştığı yerden çekerek bile sökmeniz oldukça zor. Boşluksuz yapıştırdığınız durumda yeterli dayanımı sağlayacağını düşünüyorum.

Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalıtım için de internette satılan 6-8mm gibi yapışkanlı süngerler var, ben aracımın kapı içlerine uygulayıp faydasını görmüştüm. Ancak çok amatörce bir uygulama onu belirteyim, kapıdaki boş alanlara büyük parçalar halinde uyguladım. Bu arada yalıtımdan daha önemlisi kapının bütün segmanlarını tamamlayıp boşluk varsa segmanları yuvasına bez bant vs. bir malzemeyle oturtmak lazım sessizlik için.

Edit bu arada son fotoda en alttaki klipsi tutan yer gibi sonradan yapıştırma parçaların attığını görmüştüm onları da kontrol edersen iyi olur gerekirse sağlamlaştırırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umutcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dyson doğru seçim olmuş, file uygulaması da gerçekten akıllıca ama daha geri dönüşü yok bu işin Umarım kimse tekrar sökmek zorunda kalmaz.
    İçeriden pütür atma konusu beni de şüphe ettirdi açıkçası.
    Aşağıda alıntıladığım iletideki gibi ben de yapıştırcı tarafı fileli olan yalıtım süngerlerini tavsiye edebilirim, yapıştığı yerden çekerek bile sökmeniz oldukça zor. Boşluksuz yapıştırdığınız durumda yeterli dayanımı sağlayacağını düşünüyorum.
    Kapi sacına dediğinizi düşünüyorum ama kapı döşemelerinin içlerine ne yapabilirim o konuda kararsızım aslında kapı döşeme içlerine de olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapi sacına dediğinizi düşünüyorum ama kapı döşemelerinin içlerine ne yapabilirim o konuda kararsızım aslında kapı döşeme içlerine de olabilir
    Dediğim malzemeyi döşeme içine uygula kapı sacında çok etkisi yok bence, kapı sacına ziftli bitüself gibi malzemeler daha verimli olur. Kaan abi görünce daha doğru bir cevap verir, ama abartmana gerek yok büyük parçalar halinde titreşimi alacak şekilde uygulamak yeterli diye biliyorum. Haricinde arka pandizotlar koltuk altı vs. de uygularsın zamanla iyice tat verir. Müziğe katkısı iyi oluyor ama

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah affetsin amcanın oglunu neden öyle demiski bende şuan ahtapot hortumu arıyorum sorsana uygun yollu gm marka yok mu
    1.442,79 TL bu uyar mı bir bak istersen.

Rapro kötü marka değildir.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kocamanadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim malzemeyi döşeme içine uygula kapı sacında çok etkisi yok bence, kapı sacına ziftli bitüself gibi malzemeler daha verimli olur. Kaan abi görünce daha doğru bir cevap verir, ama abartmana gerek yok büyük parçalar halinde titreşimi alacak şekilde uygulamak yeterli diye biliyorum. Haricinde arka pandizotlar koltuk altı vs. de uygularsın zamanla iyice tat verir. Müziğe katkısı iyi oluyor ama
    Yalıtım işi para çokomel tamamen. Bütçe varsa iyi ürün = iyi netice. Bütçe az ise bitüself + 9mm sünger = az para çok netice.

Ben 3 aracıma uyguladım bu sistemi, sök tak yap derken uğraştırıyor ama faydasını da görüyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar geçte olsa güncelleme yapalım bu süreçte sağlık sorunları ve oluşan extra maddi buhrandan mütevellit aracıma verimli zaman ayiramadim.
    Zaman buldukça söktüğüm herşey elimde kalsa yeridir verimli değil ama maraba gibi çok zaman harcadim şuan arabanın teyp çerçevesi vites çerçevesi orta konsol arka koltuklar arka kapı döşemeleri silecek su deposu motoru vs bir cok şey söküldü balkonumda bagajda çeşitli yerlerde bekliyorlar
    Aslında bu sitenin bana faydası sizden fikir almak çözümler edinmek bu yüzden desteklerinizi bekliyorum
    Yapılanlari görseller ile paylaşayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol bilgisayarı pikselleri kaybolmuş görünmüyordu. Sosyal medya aracılığıyla gösterge tamiri yapan bir yer vardı gönder yapayım geri göndereyim dedi
    Orta konsolu söktüm ekranı cikartim gönderdim hesabıma göre yolda iki gün gidiş iki gün geliş olacaktı bir gün içinde de hallederdi 5 gün orta konsol sökük kalsın dedim ama maalesef bir hafta on gün civarı sürdü orta konsolun sökük kalması asıl olayda şu ustanın eline ulaştı müsait değilim yarın
    bakacam diye bekletti sonrasında bu ekranın yolları zarar görmüş yapamam diye geri yolladı ekranı kargo parasına mı yanayım aracın rezil haline mi yoksa sonucun olumsuz olmasına mi bilemedim hemen 32 pin yani yol bilgisayarı uyumlu ekran çıkma buldum şansa Türkçesi denk geldi hemde Diyarbakır
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Konu 21dc963 tarafından (10-12-2024 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı aldım alalı yağ bakimi yapmamıştım sürekli kontrol ediyordum yağ temiz ve yeteri miktarda ama tüm sıvıları yenilemek istedim [IMG][/IMG]
    Araçta sürekli eksilen su sorunumda vardi benden bir kaç ay evvel motor yapılmış motor yapılma sebebide motorun susuz kalması denildi bende sürekli eksilen suya odaklanmıştı
    Aracı lifte kaldırınca görünen manzara yav susuz kaldığı için motor yapmissin ahtapot hortumun haline bak merhametsiz herif
    [IMG][/IMG]
    Bonus mu desem facia ki desem bilemedim inşaat teli ile bağlı şu zıkkımıda çıkardım çok kötü durumdaydi çatlakları yirtilacak duzeydi ama çıkarttıktan sonra da lastik çamurluklara surter oldu çözüm bulmam lazım
    [IMG][/IMG]
    Konu 21dc963 tarafından (10-12-2024 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastikler kış kabağı gibi dişleri erimisti Continental marka ile dördünüde sıfırladım [IMG][/IMG]
    Tabiki bu kadar kolay olmadı sol arka podye beş tane bijondan üç tanesi yalama olmuş bijonlar elle çıkıyordu o derece rezil durumdaydı hemen podye değişimine gidip podye yenilendi Astra g uyumlu beş bijon bulamam diye çekindim ama hemen temin edip hallettik
    [IMG][/IMG]
    Bu sırada orjinal tamponunu buldum hemen onu da aldım tabi otobüs sağolsun dediği saatten bir saat öncesinden perona girip tamponu bırakıp gitmiş sabah namazina müteakip kalktım gittim tampon ortada duruyor ulan şimdi nasıl bana geldiğini ispat edecem diye yürüyerek perona gittim sirtladim arabaya tasidim kimsede sen kimsin bu tampon kimin demedi Allah'a emanet duruyordu tampon
    [IMG][/IMG]
    Konu 21dc963 tarafından (10-12-2024 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.

calamityeas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamponun ortada dururken ki o yalnızlığı ülkemizdeki ne kadar şansa kader iş yapıldığının göstergesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    Arka kapı hoparlör kapağı yoktu çok canımı sıkıyordu komple döşemeyi söktüm altından tuğla fabrikası kadar toprak çıktı
    Nasıl temizlenecek bilmiyorum bezle olacak iş değil artık metalla aşk yaşıyor bir bütün haline gelmiş itfaiye hortumu lazım hala döşeme sökük beni bekliyor nasıl olacak bilmiyorum
    Tabi yine bir facia olmadan olmaz abilerimiz saseden elektrik almış Nicola Tesla görse 220v elektrige dilini sürerdi
    [IMG][/IMG]

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah kolaylık versin
    hem bileğine hem bütçene sabır ve güç diliyorum
    hem coğrafya olarak zor bir bölgedesin hem de araban epey emek isteyen bir halde
    ama şimdiden ellerine sağlık demek istiyorum
    Tesla Model Y Sr

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastikler kış kabağı gibi dişleri erimisti Continental marka ile dördünüde sıfırladım [IMG][/IMG]
    Tabiki bu kadar kolay olmadı sol arka podye beş tane bijondan üç tanesi yalama olmuş bijonlar elle çıkıyordu o derece rezil durumdaydı hemen podye değişimine gidip podye yenilendi Astra g uyumlu beş bijon bulamam diye çekindim ama hemen temin edip hallettik
    [IMG][/IMG]
    Bu sırada orjinal tamponunu buldum hemen onu da aldım tabi otobüs sağolsun dediği saatten bir saat öncesinden perona girip tamponu bırakıp gitmiş sabah namazina müteakip kalktım gittim tampon ortada duruyor ulan şimdi nasıl bana geldiğini ispat edecem diye yürüyerek perona gittim sirtladim arabaya tasidim kimsede sen kimsin bu tampon kimin demedi Allah'a emanet duruyordu tampon
    [IMG][/IMG]
    Helal paraymış görseli resmen

Ayıptır be adam bari yazıhaneye bırak, bırakamıyorsun emanete bırak

Ben jant satarken sürekli otobüse verir misin diye soranlar oluyordu, işte bu yüzden vermiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaputaki kaplamayi çıkarmaya çalıştım çıkmıyordu ne ettimse ne sıvılar döktümse boş 10 günden fazla uğraştım çıkmıyordu hala tavanda var kalpama ve ufak macun çatlağımizda hayırlı olsun
    [IMG][/IMG]
    Herşey iyi hoş bir gün memleketin merkez bankası önünde araba stop etti ne yaptimsa boş seyir halinde araba elektrik kesti sonra çabalar yetersiz kalınca çekici çağırdım trafik yoğun halde bekledim çekici geldi son kez deneyeyim dedim araba çalıştı çekiçi parasının tamamını istesede pazarlıklar sonucu yarısını verdim gitti sonra elektrikciye gittik beyin kendini korumaya almış denildi artık ne olduysa bilmiyorum ama sonra sorun yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kış geldi kalorifer Ilık üflüyordu arabanin kütüğü artık bende kaliteli olsun istedim kale marka kalorifer radyatörü sipariş ettim YouTube ta videolar var hallederim dedim Allah'ım bu nasıl ızdırap mesai çıkışı başladım suyu boşalttım sökülmesi gereken torpido parçaları söküldü sonra radyatör söküldü herşeyi güzelce takıyorum sonra su ekliyorum kalorifer radyatöründen su damlatiyor sonra söküyorum yine aynı işlemi tekrarlıyorum yine aynı teflon bant sıvı conta nafile su sızıyor herşey doğru ama su sızıyor mesai çıkışı başladım saat beşten gece yarisina kadar belki on kez tekrarladım su damlatiyor sabahında sanayiye gittim aradaki siyah adaptör müdür nedir adında bilmiyorum onu çıkarıp radyatöre ağız kaynatıp araya hortumla kelepçe attılar bı kudumduzluk var ama anlamadım [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][/IMG]
    Görseller takmaya başlayınca cektiklerim sonrasında ellerim soğuktan titriyordu fotoğraf çekemedim
    Son görselde yerlere dökülen şebeke suyunun arabayi gezdikten sonra yere dökülmesi var
    Güncellenen panjurumuzda üzerinde
    Konu 21dc963 tarafından (10-12-2024 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan kablo seti amfi ve hoparlörde aldım evde bekliyorlar daha evvel amfi takmışlar kablolar ortada raks ediyor onları çıkartıp yeni kabloları çekmem lazım ama amfiyi nereye konumlandirayim kararsiz kaldım arka pandizotun altına mi arka koltuğun arkasına mi sizlerden de fikir almak isterim

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim kaplama artıkları için Balata spreyi kullan anında çıkarır
    Biz yarış otomobillerindeki brandingleri sökerken kullanıyorduk...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler