makina kendini bulmuşş
güzel proje zamanında bende düşünmüştüm baya yapmak içingüzel oluyor örnekleri
ecu ne yaptıcaksın göremedim listede ?
birde 4afe için webcamshafts üretim yapıyor
4age toplarken yağ pompanıda değiştir, eğer atmosferik kullanacaksan pauter kol ağır gelebilir stock kollada dönebilirsin saplamalarını vs değiştirip yada ge kol kullanabilirsin fe kollarda sağlam yalnız ağırlık açısından geler daha güzel
körler sağırlar
Araç şu anda XYZ Coilover ile bütünleştiBasıklık kamber vs. ayarlanıyor şimdi
Bu arada senna, batuhan adına cvp vereyim ecu olarak MegaSquirt kullanılacak onun da herşeyi hazır soketidir boardudur vs. takılıp ayar yapılması var bitek en son bildiğim kadarı ile![]()
EMC
XYZ Coilover'lar ile CorollaTadımlık foto olsun bu
Yarın Batuhan ne yaptı etti fotolarla beraber anlatır günü
![]()
EMC
Masallah da biraz fazla basmıssınız
Kamber ile spacer isini naptın?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
spacer ı daha sonra yaptırıcak abi sanırım, canlı içime sinmezse yaptırıcam diyodu
ben gelince salı günü kamberleri -5 e alıcazdetaylı konuşamadık ama çok çok iyi yol tutuyo şuan diyodu telde
![]()
Hayırlı olsun. Coiloverların takılmadan önce özelikle kamber ayarlı kule başlarının fotolarının varmı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok guzel gorunuyor seviyorum surunen arabaları![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
cok guzel duruyo lan masallah![]()
Batu fenasın olm bu ne laan sürüngen olmus resmeno kadarı zararlı kaldır accık
maşallah kardeşim kazasız belasız inşallahh güzel gidiyor proje tam gaz devam![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Batu arka lastiklere kamber vermiş önceden , o yüzden lastikler coiloverlara değdi bu şekilde.Daha sonra biraz daha yükseltmek zorunda kaldık.Yoksa sokaktan bile çıkamıyordu![]()
dün rot balans yapılıyordu bende karşı dükkanda rot yaptırıodum canlı gördüm farklı yakışıklı araba,kazasız belasız canlıda daha güzeL...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)