Kolay gelsin, bayağı detaylı olucak![]()
MAşşşşşaaallah çok tatlı bişey çıkacak diye tahmin ediyorum...
kafanda ne varsa bence yap gerçekten çok zevkli ve güzel bir olay toplama herşeyini sen seçiyorsun![]()
aynen benimde çok hoşuma giden modeli göstermişin, quick silver modeli aşırı derecede hoşuma gidiyor. diğeri çok kaba ama en azından işlevsel![]()
74 model sehpa...
ben 2003 senesinde yapmıştım abi, ondan sonrada işte çürüyen yerleri üstten üstten tamir ettirdim geçen sene![]()
74 model sehpa...
Ama mükemmel araçlar ya hala diyorum biraz dahamı kullansaydım diyedün egzosları söktükten sonra bir çalıştırdımda içim çekildi walla
gürültü ve alevler eşliğinde mükemmeldi...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
güzelmiş zamanla çok guzel olur
67ve 69 kasa ss ler daha guzel ama bulmak zor heralde
baya bi emek harcanıyor inşallah keyifle binmek nasip olur![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maddiyat durumunuzu pek bilmiyorum ama ben olsam 72' ye çevirirdim camaroyu![]()
Zaten bugun kaportacımızdan gelen haberler pek iç açıcı değildi , Çamurluklar ve kapıları incelemiş sonuç bunları kullanmamız yapılan işin ömrü açısından olumlu olmadığı. Cidden çamurluk falan çok deforme olmuş önceki müdehaleler yüzünden. Durum böyle olunca aracın komple kaportasını getirtme kararının arifesindeyiz. Ön Kafa , Ön Çamurluklar , Kapı Sacları ve Arka Çamurlukları getirticez. Eğer istersek aracı şu durumda direk 70-73 Modele çevirebiliriz fakat benim araba anlayışıma biraz ters düşüyor '' Çakma '' birşey yapmak. Sonuç olarak param yetmedi ve 70-73 model bir Camaro alamadım bu bir gerçek o araçlar hem bulunmuyor bulunanlarıda aşırı aşırı pahallı yani bu aracı alıp toplamaya harcayacağım paradan bile kat kat fazla o yüzden böyle birşey yapsam bile benim içime sinmeyecek
Ama durum şuanda bu beklenmedik bir masraf çıktı. Parçacıların masasına meze olucaz ilerleyen günlerde durum bunu gösteriyor![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)