aracı dun gordum maşallah
ancak 13 slics o kadar işlemin yanında olmamış o lastikle tutunmanın imkanı yok bence
Printable View
aracı dun gordum maşallah
ancak 13 slics o kadar işlemin yanında olmamış o lastikle tutunmanın imkanı yok bence
kaç yaptı araç?
eski zamanlarından dahamı kötü çıktı yani şimdi
aracı hazırlık aşamasında yürüyenle alakalı baya bir problem yaşadık şanzıman + defransiyel ama tutunmayla ilgili problemimiz yoktu çünkü aracı bir çok kez denedik 13" slicklerle ama vht olayını çözemedim vht bitene kadar araç tutunamadı vht bittiği yerde tutundu.. 1. denemede 1.vites kalkış yaptı 13,400 en iyi süreydi.. 2. denemeyi 2. vitesde kalkıldı burnout yaparak 150mt. gitmiştir heralde.. lastik değişimi yapıldı tutundu ama yürüyemedi :)) bu seferde şanzıman 2. vites kırıldı + defransiyelde sıkıntıya girmiş malesef :(( neyse bunlar olacak yürüyende setup değişikliği yapılacak.. çözülmeyecek sorunlar değil tecrübe işte..
bu arada yazdıklarımı bahane olarak yazmıyorum herşey olabilir.. bi dahaki yarışa kısmet..
BMW difi deneyin birde.
bmw dif. şahine uyarlamak baya sıkıntılı olacaktır.. bizim aklımızdan ford mustang dif. geçiyor.. ayna mahruti seçeneğide çok..
aracın draglarda çekilmiş videoları varmı abi bakındım ama bulamadım aksilikler içinde geçmiş olsun
Ben bu konuyu nasıl görmemişim. Gerçekten emek ve malzeme dolu bir araç olmuş tebrikler.
Ancak daha önce çok 9200 döndük demişsiniz. Orjinal 1.6 motor ve kendi krankı ile 9200 döndünüz galiba. Bu yeni 1.9 motorunuz yükselen stroke değeri sebebiyle devir dönmekte size sıkıntı yaşatabilir teorik olarak kağıt üstünde. Mevcut Rod / Stroke oranı ne oluyor bu ZRP kiti ile ?
Bence şanzuman ve difranseyel grubu olarak türkiye şartlarında fiyat ve sağlamlık olarak bmw grubunu tercih etmeniz sizin faydanıza olabilir. Aşagıda bir videoda e30 oem bmw şanzumanı ve diffranseyeli ile 9 sn koşuyor araştırmakta bence fayda olabilir. Tekrardan kolay gelsin.
Bmw E30 2.7T - 9.62@235kmh - YouTube
Abarth şanzumanın 2. Vites ile geri vitesi çok kırılgandır ve şanzuman vites araları çok sert ve zor geçer siz bence bmw şanzumanına geçiş yapın
çağrı konunun başında sen zaten söylemiştin şanzıman konusunda yanlış seçim olduğunu.. kesinlikle doğru, çok yüksek güçlerde kullanılmayacak bir şanzıman N.A. içinde geçerli... şu andaki proje bmw şanzıman + ford 9" diff. + M/T 15" ET Drag slick lastik tabi şu anda düşünce aşamasında en hızlı şekilde faaliyete geçireceğiz.. resim ve videolar elime geçtikce paylaşırım..
İnşallah abi deneme yanılma yapılarak bazı şeyler rayına oturuyo umarım en güzel şekilde yürütürsünüz , bide 3 viteste bitirebilceğiniz oranları tutturursanız ciddi süreler gelir
seyircilerden bir arkadaş çekmiş 2. viteste kalkış yaptı launch controlle burnout + drag karışımı bişey olmuş :))
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
kilit olmadıgı için tekerin biri dönüyordu digeri dönmüyordu :)
o yüzdende kalkıslarla diff akslar yoruldu kilit olsa hersey daha farklı olurdu bence