User Tag List

Sayfa 12/52 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
986 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Clio RS ITB & High Comp. Projesi

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Delik fardan önceki gibi alttan sisin oraya mı bağlı kutu şimdi? Güzel olmuş elinize sağlık...

Bu arada bu kutu ile ilgili bir şey sormak istiyorum; hava bu kutunun içine alt taraftan giricek ve bir kısmı filtreden geçip motora gidecek, motora gitmeyen kısmı kutu içerisinde süreki bir türbülans oluşturacak. Kutunun sıcaklığı motorun sıcaklığı sebebi ile yükselmeyecekmi ? içindeki havayı ısıtmayacak mı?

Diğer türlü delikten giren havanın emilmeyen kısmı motor altından yada başka bir yerden tahliye edilmiş olacaktı ve filtre çevresinde hep soğuk hava olacaktır diye bir fikir yürüttüm kendimce.

hava su an delık fardan gırıyor.ama bız normal farını gerı takıp bu kutuyu baglıcaz.

havayı alt sıs farından alacak.

havanın bır kısmının ıcerde kalma olasılıgı yok cunkı fılıtre zaten vakum yaparak dısardan cekıyor havayı.

hava emısı test ettıgım bı vıdeo var aksam yuklerım.daha ıyı anlasılır o zaman soledıklerım.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistemi daha önce denedik araba çalıştığı sürece kazandaki havayı hep emiyor havada sisteki girişten sürekli tazeleniyor

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok ortada bir vakum varsa ve havanın tümü çekiliyor ise benim düşüdüğüm gibi olmaması lazım zaten.
    Ama video yu merak ettim.

Benimde cai tam sis farının oraya geliyor ve tampon alta doğru kapalı olduğu için altı kapalı önü kapalı oluyor. Bende o sis iptal edip ordan hava sokmayı planlıyorum gerçekten soğuk hava alması için ama işte şimdi korunaklı sorunsuz sisi açınca korunaksız kalıcak sadece haftasonu güzel havada kullansam desem de olmuyor ki kapak mı yapmak lazım acaba kötü hava için aradayım.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok ortada bir vakum varsa ve havanın tümü çekiliyor ise benim düşüdüğüm gibi olmaması lazım zaten.
    Ama video yu merak ettim.

Benimde cai tam sis farının oraya geliyor ve tampon alta doğru kapalı olduğu için altı kapalı önü kapalı oluyor. Bende o sis iptal edip ordan hava sokmayı planlıyorum gerçekten soğuk hava alması için ama işte şimdi korunaklı sorunsuz sisi açınca korunaksız kalıcak sadece haftasonu güzel havada kullansam desem de olmuyor ki kapak mı yapmak lazım acaba kötü hava için aradayım.
    Biz yaz ve kış olarak düşünüyoruz zaten yazın delik far sistemine dönecez..Gerçi ozamana kadar itb de olur ama genelde Rs ler yazın sıcak havada Kösülüyo

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşalah filitre kazanı güzel olmuş elinize sağlık

ama yakıt deposunu da düşünün derim ben
    Bro bi rejime girsem o işe denk gelirde Arabadan pek bişey sökmicez zaten yan koltuğu taktık kapı içlerinide takacaz ..Drag zamanı zır boşaltırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ibonunda dediği gibi Rs Tuner (Log almaya ve yazılımı atmaya yarıyor) geldi,
    Stage I Baskı balatada ÖmeRS kardeşimiz sayesinde yolda ..En kısa zamanda Ümit Doğan kardeşimizin ayar yapması için tüm hazırlıkları yapıyoruz
    70mm Krom ara borularda yapıldı

İtb yide para işini çözdüğümde halledecem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka biz vitesi alttan telle tutturduk hiçbiyere oynamıyo artıkın

Kadir üstat nerde bu baskı nerde bu yazılım nerde bu devlet nerde bu millet Uyuma ibooo uyuma RS lere sahip çık
    Aha bu akşam üstü anca alabildik ..
    yarın zebahtan takılacak inşallah..
    Baskı balatayı almamızda yardımları dokunan ÖmeRS ve BoraRS kardeşlerime teşekkürler

Uploaded with ImageShack.us

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü Baturalp'le o yağmur çamurda çıktık innovate lc-1 widebandımızı RS Tuner'e bağladık ..Log alırken artık afr yide görebiliyoruz
    Ümit Doğan ile havalar kuruduğunda çıkacaz nasipse

Aşağıda sadece öylesine seçtiğim değerler var normalde tamamını görebiliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yazılım için bugün ilk adımı attık,
    Ümit Doğan ile beraber çıktık yola log aldık sonra tork'a uğrayıp toluen ile yakıt karışımı yaparak tekrar log için çıktık. Yakıtla baya farklı gittiğini ben sürerken Ümitte pc başında gördü Ayrıca yolda coupe e46 m3 denk geldi iki kişi ile onu geçme keyfi başkaydı
    Bugün alınan loglar üzerinden çalışma yapacak yarın bir map atabiliriz hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün sonunda el atabildim arabaya,
    ilk aldıgımız log ile, rstuner ile ilgili yanlıs bilinen bir detayın farkına vardım ve aracın olması gerekenden bir hayli geriden gittiğini farkettim.
    Bunu ıspatlamak için Tork garaj'da ince bir karışım hazırladım ve aynı yola tekrar geri çıktık. Programa hiç ellemeden programdaki hatayı, yakıt kalitesini arttırarak kapatıp, aracın 3 boy kadar hızlanması, henüz yeni başladıgım bu projede bana oldukca keyif verdi.

Aracın orjinal programını daha önce Baturalp'den almıştım, programı hazırlıyalım da remaps farkını görelim
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu karbonların takılmış halinin fotoğrafımı varmıdır ?
    Ben takmadım ama takarız biara
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sence balata iyi olsa 14 un altına inermiydi tahminin nedir, bir sanki m3le kalkısın birinde geriden yaklaştın gibi geldi uzaktan bize.
    Evet iyi yerden seyretmişsin vitesi zar zor 3 e geçirince 3-4 boy farkı kapattım ama finişe yaklaştık tam kafaburun olacaktık kesiciye girdim

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence düşük 14 olurdu.
    Benim tahminim 13.500 civarı çıkardı, m3 le kalkışımızda o lastikle sara sara ve geçmeyen viteslerle 15.040 yaptım Seedingde ise 2.kalkışta vites geçmeyince sinirlendim boşa attım sonra derece yapmam gerektiği aklıma geldi tekrar tazeledim vs 15.600 çıktı

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarış için geçmiş olsun.

artık ITB projesi noktalanmalı bence, ITB'li bi RS görelim artık .
    Bizde noktalamak istiyoruz ama maddi sıkıntı var , itb+beyin 3500+ rakamlara denk geliyor, bende takarım motosiklet itb si ama olmuşken tam olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baskı balata için garaja girmişken epeydir aklımızda olan Silindir Kapak+Manifolt port polish işinide çıkardık aradan ,

PPR Motorsport Kaan kardeşimin ellerine sağlık çok güzel olmuş ,Serkan ustamda tam not verdi hatta bugün çalıştırdık baktık rölanti sesi bile değişti acaip sinirli bir egzantrik patırdaması var inceden bigazladım olmuşşş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baskı balata işini çözdükten sonra biryerlerden kırıp koparacağını düşünüyorduk özellikle 2 .vites sıkıntılı geçiyordu geçen akşam Roll de tam köprü altında şanzımanı dağıttık

Torka dayanmayan megane 1 şanzımanı,
    4.vites dişli namına bişey kalmamış kovanda soğuk suya maruz kalan karpuz gibi yarıldı Dişli grubunu çekmeyi unutmuşum ama Clio Rs in orjinal(JC5) şanzımanı ile alakasızmış megane1 ..Her dişlide enaz 4mm daha geniş jc5....

Buda katil baskı balata çift şemsiye ve 4puk bronz balata enaz 400hp yi destekler gibi...Made in Şaşmaz

Baskı balata işini ivedilikle çözmemizde büyük yardımları olan Brutal (Baturalp) kardeşime teşekkürler,
    Bora panpacım senin Batuya yolladığın dişli grubuda çok işimize yaradı ,ank.gelde seni aspavaya götürem

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı yerden bn de kımıştım gecmis olsun. Laguna 140lik sanzumani Takın demiştim o cok daha saglam oranlar 1 ve 2 k4m pe aynı 3 te 160 4 te 220 5 te 243 goruyorsun kısaltarak onu kullanın abi. Baskın cok sert olacağı icin slickle piste çıksan orda yarardi ztn. Motor kulağına müdahale şart biz yapmıştık sorun yasamadım sonra...Akhisar da ne oldu?
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı yerden bn de kımıştım gecmis olsun. Laguna 140lik sanzumani Takın demiştim o cok daha saglam oranlar 1 ve 2 k4m pe aynı 3 te 160 4 te 220 5 te 243 goruyorsun kısaltarak onu kullanın abi. Baskın cok sert olacağı icin slickle piste çıksan orda yarardi ztn. Motor kulağına müdahale şart biz yapmıştık sorun yasamadım sonra...Akhisar da ne oldu?
    K4m yada laguna şanzımanı çok zayıf kalıyor izo, dişliler çok ince, yine Orjin Clio RS şanzımanına geri döndük, 1-5 farklı oranda.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laguna yani jc5 baktım bro zamanında onu bulamayınca megane1 taktık kırdık onu Şimdi jc5 takılı.. Yarışta aks segmanını kırmış ,kulaklarda şimdilik bişey yok ,torque damper takacam..Yarışa geliyodun nie gelmedin

Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Kadir abi...
    Akhisardaki talihsiz durum için çok üzüldüm.
    Son durum nedir ?
    Eyvallah yukardada dedim aks s. kırdı ,mekanik hadise bu biz bişeyler yaptıkca o biyerlerden kırıyo imkanımız elverdikce toparlıyoruz işte

Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla buyuk sorumsuzluk yaptık tel unuttuk...arıyanlar kusura bakmasın..

ben anlamadım kadir abi devamlı gec kalkıp durdu ankaradan gelen arabaların hepsi arızalanmışlar onu biliyorum...
    Kaan kardeşim bu yarışta ilk defa fazla stres yaptım ve yeşilden sonra kalktım 180 ebatlı slikler hiç tutmadı güzelim slickleri ankarada bıraktık aslında korkmuştuk o slickle aks kırar diye Neyse işte bişekilde tam istediğim noktaya gelecek

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abicim.
    Ben ilk RS simde 3 defa filan aks sekmanı kırdım İngilizler bi kit yapmışlardı orası için fotoyu bulup ekliyim.
    Öncesi

Takılan aparat

Ve sonrası

Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ,epeydir konuya bakmıyoduk az bilgi paylaşıyım
    Önümüzdeki günlerde bir türlü düzen tutmayan baskı balata işini aşağıdaki set ile çözeceğiz inşallah,

Konunun ana başlığı olan İtb işindede sona doğru geliyoruz gibi
    Batıkan kardeşimden s2k nın ITB sini istedik bayram sonrası onuda Rs e uydurcaz inşallah

İbo'cum sanada ayrıca teşekkürler

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir abi hasan ustanin yptigi debriyaj olmadi mi?
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan usta çift şemsiye yaptı ,haliyle pedal feci sert oldu ve ayırma zorlaştı her viteste cırtlama var seri atamıyorum enaz 2 boy eksik gidiyorum şuan..
    Yukarda fotosunu koyduğum baskı balatayı alacam bidahada balata muhabbeti yapmak istemiyorum 2 ayda sadece 600 tl sök tak işçiliğe verdim ebem zikildi ..Artık bikere verelim kurtulalım istiyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)