2000 model Accent te düşünülebilir. Klima var. 1.3 Lpgli. Rahat arabadır.
2000 model Accent te düşünülebilir. Klima var. 1.3 Lpgli. Rahat arabadır.
0.8motor lpg takılırsa benzincinin yolu unutulur gibi geliyo bana..
Chevrolet Spark 0.8 S 2006 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 63158017
corsa van hususi olur hususi kamyonet olur. Doblo, navara gibi yani. Vergisi içinde tam hatırlamıyorum ama 2004 model corsa vanın vergisi 2004 model 1.6 benzinli otomobille aynıydı. muayene her yıl harcı normal otomobil gibi. tek dezavantajı hız limitleri. kaskoda 750 liraya yaptırmıştım. gerçekten temiz düzgün masrafsız ve en önemlisi orjinal km li bulunursa bence alınır van tipi modeller
hocam benim size değişik bir önerim war 10500e tüplü 106 quicksilver alırsan seneye aynı fiyatada satarsın. Piyasası yavaş değilidir ama Palıo gibi hızlıda değildir.
hemde spor güzel duran bir araç. 1.4 8 valf
bu arayışla aileye 3 adet bravo aldı halamlar , ilk halamın kızına otomatik , iki eşine manuel , üç halamın oğluna manuel şeklinde, o fiyatlara temiz bi tane denk getirebilirseniz tadından yenmez.
Opel CorsaVan 1.3 CDTİ 2005 Model 10.500 TL - 57143014
Bir suru insanla telefonda konustum hatta, bir tane palio vsn baktim 9700 tl istiyor, disi yeni boyanmis, ici hic temiz degil... Ama binilir neticede.
Bu sparklarin piyasasi nedir, ikinci eli var mi?
Hafta sonu pazar da palio filan ne varsa bakicam, vsn da olur, ama dizel araba sorunluysa cok ama cok masraf cikarir..
Built to fall....
Bu arada sparklara baktim, ikinci eli olsa bir dk dusunmem heralde bedava yaaa
Altolar nasil?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3197659/detay/
Built to fall....
dizel almam senin yerinde olsam sıralı gazlı bir araç al derim![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
106 olur saxo olur honda eg kasa seat ibizalar var mazda famila lantis olabilir ....
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
1998-2000 hyundai accent 1,3 lx felan da olabilir.....lpg ile güzel rakamlarda gezilir hemde palio ya göre daha rahat içi felan....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Bu saydıklarının arasında en mantıklısı bence dizel veya 1.2 16v palio olur..
Hem kullanırken rahat edersin performans açısından, hem yedek parçası bol ve ucuzdur hem de satarken en az zararı ettirir..
Tango-1 never dies.
Chevrolet Spark 1.0 SE 2005 Model 12.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62618715
ilandaki yazıldığı gibi 12kuruş yakıyorsa bence alınır bu araba ikinci eli cok mu zayıfdır acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)