User Tag List

Sayfa 5/16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
287 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: lpg'li vti

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca uzun süre binilcekse , benzin lpg farkından yapılan kar la satılırken yapılan zarar orantılı olabilir...
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araca uzun süre binilcekse , benzin lpg farkından yapılan kar la satılırken yapılan zarar orantılı olabilir...
    lpg den kar yapmayı düşünüyosan hayırlı işler kardeşim hemde spor arabada... benzinliğe bile girsen pompacı ne iş diye ters ters bakar araca emin ol..hem vti hemide lpg sen kayserili misin diye sorar motorun ömrü %25 en az kısalır + motor bakım masrafın artar + ortalama bişey desen 2000 tl tüp parası vericen + kapalı otoparka giremiyeceksin + feribot geriş yasak + senin aracı lpg li gören cevrendeki insanlar keşke spor arac yerine benzinli aile arabası alsaydın keşke derler

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tabiki lpg her araca takılabilir alın takın...yanlız şunu unutmayın..aracı satma zmanı geline zaten spor araçlar zor satılıyor hemde üstüne lpg taktırınca nasıl satılır işte orası tam bir muamma sağlam bir zarar ediceksiniz bu bir gerçek..bende bir ara lpg baya araştırdım ama bu işi yapan bir akrabam sakın bulaşma dedi...hangi marka tüp olursa olsun motorun ömrünü kısaltırsın gibi şeyler söyledi...markanın farketmiyeceğini sıvı enjeksiyon işlerinin hikaye olduğunu avrupada tüp nerdeyse hiç kullanımadığını söyledi...yani burdaki markalar ve gazeteler yok avrupada şöyle teşvik ediliyo diye yazsada hepsi yalan dolan...sadece pazarlama için reklamdan başka birşey değil...siz siz olun spor araç alıcazsanız ya dizel yada benzinli alın standart aracınıza bile tüp takmayın..istemesenizde aracınız satarken değer yitiricek
    Akraban çok uçmuş yanlış anlamada, Almanyadan Hollandadan vs. felan yazın gelen çok araç gördüm LPG'li, sonuçta Honda BRC ile anlaştı Sıfır KM'lere takıyorlar birkaç markadada böyle olaylar var, hatta mercedeslerde LPG dolum ağzının koyulması için fabrikasyon yerler bile var, Ben kullanmıyorum LPG ama aracımı çok az kullandığımdan dolayı günlük kullanma durumum olsa takardım;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cMg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akraban çok uçmuş yanlış anlamada, Almanyadan Hollandadan vs. felan yazın gelen çok araç gördüm LPG'li, sonuçta Honda BRC ile anlaştı Sıfır KM'lere takıyorlar birkaç markadada böyle olaylar var, hatta mercedeslerde LPG dolum ağzının koyulması için fabrikasyon yerler bile var, Ben kullanmıyorum LPG ama aracımı çok az kullandığımdan dolayı günlük kullanma durumum olsa takardım;
    kardeşim ben en az 50 kere yurt dışına cıktım...akrabayı geç..o akrabada tüp takan bir usta...onun oğluda işinden dolayı en az ayda 2 kere almanya ispanya italya ya giden birisi...walla kardeşim yurt dışında bu işi kimse kolay kolay yapmaz..sebebide benzin fiyatları orda uygun bulgarda bile benzin 2.40 tl ben sizin iyiliğinize söyledim isterlerse uzay mekiğine bile taksınlar...motora kuru yakıt püstürtüp ömrünü kısaltıyorsun + kapalı garaj yasak+ feribot yasak + aracı satarken zorlanıcan + motor bakım masrafın daha fazla olucak benzine göre aynı zamanda şunuda söylim bende 1 ay öncesine kadar savunuyordum ama gercekleri geçte olsa gördüm... avrupada şöyle böyle diyenlerin hepsi pazarlama yaptığı için marka satsın diye öyle söylüyor..aracı aldığın yere sor bakalım onlar ne diyecek..avrupalı kolay kolay lpg ye yanaşmaz sadece tr de öyle söylenir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca kardeşim sen mercedes satan bir bayiye sor bakalım bir dönem fabrika cıkışı lpg li araç yaparken neden şuanda bu işi yapmıyolar bir sor anlatsınlar bakalım

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğiniz bi arabamı ? belli bi km sonra herangi bi sıkıntı veriyomu ?
    DRG plaka yeşildi duymadım sıkıntı çok iyi tanımıyorum sahibini
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg den kar yapmayı düşünüyosan hayırlı işler kardeşim hemde spor arabada... benzinliğe bile girsen pompacı ne iş diye ters ters bakar araca emin ol..hem vti hemide lpg sen kayserili misin diye sorar motorun ömrü %25 en az kısalır + motor bakım masrafın artar + ortalama bişey desen 2000 tl tüp parası vericen + kapalı otoparka giremiyeceksin + feribot geriş yasak + senin aracı lpg li gören cevrendeki insanlar keşke spor arac yerine benzinli aile arabası alsaydın keşke derler
    ne kadar saçma bi yorum ya önceki sayfalardada demişler subaruya bmw ye mercedese takanlar var diye ilah ettiniz a.g arabayı geçenlerdede birisi x marka hakkında bilgisi olan varmı diye konu açmış ordan biride zıplamış vtec olsa bilen olurdu ne yani vtec dısında bilgi sahibi insan yokmu burda

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye takılmasın ki tüp? Çok mu değerli bi araç sanki ..
    evet bence çok değerli ve özel bir araç
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir donem typer cup araçları vardı aygaz sponsorluğunda hepsi lpg kitli değillermiydi ?

bence her güçte araca türkiye şartlarında takılıp mis gibi kullanılabilir

yurt dışında benzin ucuz diye tabikide taleb az

o insanlar gelsinler birde okadar yolu burda yapsınlar gorurz hepsini

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bence çok değerli ve özel bir araç
    Özelliğini bilmemde o kadar değerli değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oGuZ555 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar saçma bi yorum ya önceki sayfalardada demişler subaruya bmw ye mercedese takanlar var diye ilah ettiniz a.g arabayı geçenlerdede birisi x marka hakkında bilgisi olan varmı diye konu açmış ordan biride zıplamış vtec olsa bilen olurdu ne yani vtec dısında bilgi sahibi insan yokmu burda
    küfürlü falan yorum yapma kafamı bozma... ne zman ben ne hakkında yorum yaptım söyle bakim... ben zaten doğru bildiğim öyle zannettiğim lpg olayını kendim yanlış biliyomuşum dedim..yanlıs yönlendirmeyelim kimseyi diye yorum yapıyorum

caglargungor
    Misafir
    meşur krc vti da vardı şeref ustanın eski arabası mavidenizler otogazda karşılaşmıştık yeni sahibi lpg taktırmış ayar yaptırıyordu

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti bu gunlerde gerçekten insanların zoruna gidiyor
    nedense anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumluca da vardı lpg li vtec gayette güzel gidiyordu..hatta tüp te gti geçti ben çok beğendim arabayı

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ben lpg nin motor omrunu kısalttığına falan inanmıyorum tam olarak buna bi sebebte gormuyorum açıkcası

arabamı servsie goturduğumde 400-500binkm lgp ile yol yapmış accentlere raslıyorum sahipleriylede az çok muhabbet ediyorum hiçbir sıkıntıları yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

caglargungor
    Misafir
    hatta 1.5 sene önce aydınlıkta comagene diye bi çiğ köftecide vardı sedan vti tüplü siparişleri getiriyordu o civarlarda olan varsa biliyordur vtec aça aça getiriyodu bizim işyerine siparişleri =)))

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg her araca takılır cillop gibide olur, bu kadar vergi yükü olan benzinle binmenin alemide yok, motorun ömrü kısalıyo diyenlerede hanginiz bi aracı alıp 300.000 km biniyosunuz? vti alsamda lpgyi takarım enjektörlerini büyütür ayarlarını yükseltir performans kaybı yaşamadan binerim.
    farkı yaratan ayrıntılardır...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca ben lpg nin motor omrunu kısalttığına falan inanmıyorum tam olarak buna bi sebebte gormuyorum açıkcası

arabamı servsie goturduğumde 400-500binkm lgp ile yol yapmış accentlere raslıyorum sahipleriylede az çok muhabbet ediyorum hiçbir sıkıntıları yok

Kapağı açılmadan taksiciler 300binleri deviriyor era'larla, ***** nasıl kullandıkları arabayı.
    Instagram: mutusgarage

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupadaki yakıt fiyatlarıyla burdaki birmi tabi orda lpgli araç olmaz

bizim lpgye verdiğimizden daha azını adamlar benzine veriyor.

Hadi onu geçtim ben ayda 2bin km yapıyorum aracım benzinde 50krş yakıyor ayda 1000 lira benzin parası demek

lpg taktırdım 27-28 krş yakıyor. 400 500 lira gibi bi fark oluyor.

Az bi para değil bu yıla vursan 6 bin lira karım var araba zaten 14-15 milyar motoru sıfırlasam bile taş çatlasa 3000 olur neyin masrafıymış bu anlamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)