User Tag List

Sayfa 20/22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
401 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: atar var cvk rs

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın suan yaptıkların benım unuttuklarımsenın baya yol alman lazım daha dune kadar CRM ye 106 nı getırıyordun unutma ...
    ya ALLAH aşkına abi ne diyosun anlamıyorum ben seni 106 tıyı götürdük alt takım değişti bir kaç işlem yapıldı yurt dışından daha yeni gelmiştim iş kendime açmamıştım daha..selçukta bilir o zamanları beni geçmişti ben kimi kötüledim beni tanıyanlaardan bir kişi kaan başka usta hakkında kötü yorum yaptı diyemez...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence fazla gereksız yorum yapma..mılletıde tehdıt etme yok vururum asarım akıllı ol kendıne gel ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben her katagorıde araba yaptım 106 206 306 vtec evo subaru dıesel grubu yanı yapmadıgım yurutemedıgım araba yok ALLAH a sukur ..sen ınternette drag rolıng vıdeolarını ızlerken o gazlayanlardan bırı bendım
    abi sen ben araba yapmadığımımı sanıyosun ben 5 yıl ukrayna rusyada gecirdim senin burda 50 60 bin verdiğin arabaya biz orda ikinci el 4000 5000 dolara sahip oluyorduk max 10.... doğru istanbulda alamzdım o paralara ama orda aldık yaptık bilgimizi tartışıcaksak ben seni küçümsemiyorum ama sen beni küçümsüyosun ben susmam susturamassaın arabaları gecersin elinize sağlık derim dd yi yaptınız elinize sağlık dedim ne dedim nedir benle derdin söle bakalım o kadar kişi okuyo konuyo söle derdini benimle neden üstüme geliyosun telde neden farklı konuştuk??? burda neden böle
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence fazla gereksız yorum yapma..mılletıde tehdıt etme yok vururum asarım akıllı ol kendıne gel ..
    ben akıllı olduğumu zaten sölemezler bende farkındayım..bunların tehdit en son yapacağım iştir...yaz yaz ne yazarsan cevap vericem

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence fazla uzatmaya gerek yok herkez kendi işine baksın bu saatten sonra işin boyutu degişecek gerek yok
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen ben araba yapmadığımımı sanıyosun ben 5 yıl ukrayna rusyada gecirdim senin burda 50 60 bin verdiğin arabaya biz orda ikinci el 4000 5000 dolara sahip oluyorduk max 10.... doğru istanbulda alamzdım o paralara ama orda aldık yaptık bilgimizi tartışıcaksak ben seni küçümsemiyorum ama sen beni küçümsüyosun ben susmam susturamassaın arabaları gecersin elinize sağlık derim dd yi yaptınız elinize sağlık dedim ne dedim nedir benle derdin söle bakalım o kadar kişi okuyo konuyo söle derdini benimle neden üstüme geliyosun telde neden farklı konuştuk??? burda neden böle
    o zaman ahmetın yaptıgı kapaga ben yaptım deme ..ıkıncısı sen bu alemde yenı typer 106 yapıyosun bız senın yaptıklarını yapacaklarını unuttuk elıne matkap alıp orayı burayı delmekle olmuyo bu ısler ..sen benım yaptıgım ıcraatları yap 600 700 bg bı araba yap draglarda derece yap rolınglerde kendını goster o zaman senın ıcın ozel bı araba yaparım ..ama soyle bı laf var sıkım hıyar dıyene tuz alıp kosulmaz ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgilisin ya sınıyalım bilgilerimizi o zaman boşuna gittik oralara senin yanında takılsaydık en iyi araba yapan olurduk port polish i parlatma bilirdi coğu kişi bazı isimler haricinde sivrildik iş yaptık ya taşlayın bakalım yıkabilicekmisiniz bekliyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak fazla uuzatmıcam sana tecrubeyı bı ATASOZU ILE ANLATMAYA CALISACAM ..
    USTA SIKERSE YATAK BILE SALLANMAZ ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman ahmetın yaptıgı kapaga ben yaptım deme ..ıkıncısı sen bu alemde yenı typer 106 yapıyosun bız senın yaptıklarını yapacaklarını unuttuk elıne matkap alıp orayı burayı delmekle olmuyo bu ısler ..sen benım yaptıgım ıcraatları yap 600 700 bg bı araba yap draglarda derece yap rolınglerde kendını goster o zaman senın ıcın ozel bı araba yaparım ..ama soyle bı laf var sıkım hıyar dıyene tuz alıp kosulmaz ..
    beni kata kulliye getiriyosunuz her şeyin farkındayım kapağı değiştiğini bilsem zaten yazmazdım ALLAH tan korkarım ben bildiklerimide yazmıyorum dikkat edersen ben seni kötülemiyorum devamlı sen beni kötülüyorsun benim tr sartlarında su anda bu arabaları yapıyorum ve basarılı elimden gelen bu daha iyi yapanlarına saygımız sonsuz..varmı başka soru cevap devam et...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak fazla uuzatmıcam sana tecrubeyı bı ATASOZU ILE ANLATMAYA CALISACAM ..
    USTA SIKERSE YATAK BILE SALLANMAZ ..
    karıncayı *****eksin ama belini incitmiyeceksin buda var yanında genel kültür birde su var bak abi!! biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar derler bilmediğim konu hakkında konuşmadığım için bu lafı kendime sölüyorum

sendede geri vites yok bendede güzel oluyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni kata kulliye getiriyosunuz her şeyin farkındayım kapağı değiştiğini bilsem zaten yazmazdım ALLAH tan korkarım ben bildiklerimide yazmıyorum dikkat edersen ben seni kötülemiyorum devamlı sen beni kötülüyorsun benim tr sartlarında su anda bu arabaları yapıyorum ve basarılı elimden gelen bu daha iyi yapanlarına saygımız sonsuz..varmı başka soru cevap devam et...
    ahmet ceco mami mi? kaan?
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    daha uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. yazılara biraz daha dikkat.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. yazılara biraz daha dikkat.
    ben dikkatliyim kanka hakkımı ALLAH ın kuluna yedirmem kimsenin arkasından ustalığına işçiliğine tek kelime laf etmedim

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet ceco mami mi? kaan?
    Cengiz dün niye gelmedin çok eğlendik mami abi 106 ile sahalara geri dönmeye karar verdi sahesinde ucuza s2000 alıcaz bu yaz
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerı vıtesten bahsetme ıstersen bızı az cok tanırlar yeterkı ortada namus olmasın gerısı bos ama ısteyenle her turlu gorusurum boyum 1 68 kılom 73 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yönetimdede geri vites yk bilginiz olsun

Yüz yüze konuşulacak bir mevzu konuyu 20 kişi izliyor cevap yazan yok,kaan seninle bir kere yüz yüze görüştüğümüz oldu nasıl biri olduğun hakkında yorum yapmayacağım lakin mami için söyleyeceğim şu olur tartışmaman gereken insanların en başında gelir bilgin olsun.

Gerek yok sıkıntı varsa gidersin yanına çözersin öyle bir kelime ettiysen hem söyleyeni bulursun hem duyanı, olur biter mübarek cuma ağzımızın tadı kaçmasın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan bak abim ben kimsenin ekmegiyle oynamam.ama sana daha öncede söledim duyuklarımı suat abinin kapaklarınıda ben yapıyorum diye ben sana kapak vermedim bugünekadar sadece ALİ diye bir arkadaşın RS kapagını söktüm sana getirdiler ve 3 hafta sende kaldı nerdeyse kapak yapmışı saol elıne saglık ama ben bildigim işi neden sana vriyim??? bide selcugun JOP söktüm ben yaptım kapagınıda herşeyini selcuga da demişin ben yapsaydım kapagı 3 5 boy hızlanır bunlara GEREK yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana başarız oldun yaptığın işlerdede kimse diyemez yaptık dua ettik ALLAH yardım etti arabalar yürüdü her zaman sunu gecerim bunu ezerim demedim yaptım bakalım ALLAH izin verirse yürür dedim her zaman biride cıksın kaan bana böle atar yaptı söle konustu gectikten sonra tek kelime ağzımı açmadım yapana maşALLAH dedim..konuşurum şimdide nede ezileyim durduk yere..arkamdan onca şey sölediler sustum bende her şeyin kanıtı var rektifiyeye *** attılar halbuki ben rektifiye yaparken video cekiyorum hassasım video izletiyim dedim kaçanlar oldu paramı alamadım tek kişiye laf etmedim konu aç dediler sağlık olsun dedim harram etmedim ettiysem yürümek gün görmek nasip olmasın...ben serefsiz biri değilim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)