Efe akıl ver bana sen olsan?? Benim jantlar düdük gibi kaldi
Printable View
19 TE37 yada RPF01 olmadığı sürece ben takmam . kaportayı jantların üstüne bırakmışsın gibi duruyor eğer çok indirmezsen ve çamurluklar genişletilmezse...
18 daha uygun olur hatta 17de olabılır ama 19 cok buyuk olur yada bol ofsetlı bı jant tak camurlukları actırabılırsın
19te37 zaten istediğim model yurt dışındakiler gibi arkayada veriyim kameri :)) ama çamurum açılacak şart diyorsun dımı
düdük gibi kalmamıştır , fotoğraf koysana , senin ilacını vereyim ben ...
spacer olsa ertan belkı daha farklı durur bende kesık yay var ve 18 jant var tumseklerde lakur lukur camurluga surtuyo + lastıkler 35 yanak 19 koyarsan gunluk kullanımda sıkıntı yasıyabılırsın bırde her jantın 17 sı aynı durmuyo bazı model jantların 17 sı 19 ınc gıbı duruyor
Bende3,5 lük yay var sonuc görünen
ben arkaya 2 cm spacer koydum jantlarıda takata yesılı yapıcam degısık durucak efe bu camurlukları boruylamı acıyolar cekıclemı
Evet şimdi ebay dan aldım spacerlari renk ne yapsak :)
Ichiba V2 alman gerkeiyordu , onları aldın inşallah
Walla markaSiz aldım ucuza kaçtım Yalan yok ölçü tutuyor diye onu aldim
Uzun saplama da al madem 2mm lik flanş aldın... orj saplamalar kısa kalacak çünkü :)
5*114,3 yapsak nolurkı ? :D
Yok abi saplamalarida var kendinden shippingle 105 $ a geldi :)
s13 aracında oem kadrandan başka kadran takan yada takmayı düşünen varmı?
Ne için sordun müdür ?
yaw ne bileyim çok hoşuma gitmiyor oem kadran, bende başka bişey takan varmı diye merak ettim
Ben kadranı değiştiriyorum , MAxi Gauge yapıyorum şu anda gece gece. Can da da JDM dijital kadran var. Başka versiyon da görmedim ben.
jdm kadran nasılki ?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...26983638_n.jpg
JDM digital kadran =)
yav şu çerçöpü ebayden alırken bi duyurunda bizde yanı olalım.. malzeme alıyorum, kargosu malzemeyi geçiyor, türk liramız gavura akıyor.. geyc meyc alırken bi haber edin, banada boost geyc lazım.. şöle eli ayagı dügün, teybin altındaki kısma (ben konsolu single dyne çevirdim) oturacak şekilde olacak.. e-bay e 1-2, hadi beyler ..
km çalışıyormu acaba ? benim devir saatide 400dd fazla okuyor üstte kesici 7100 de kadran 7500 oluyor ne iş ? jdm digital kadranların fiyat ne birde
Km'si çalışıyor da benim bağlantıda bi sıkıtı var LED ışığı gidip geliyor =) Zamanında süpersonic elektrikçimiz takmıştı üşengeçliğimen söküp doğru düzgün baglattıramadım bunun bir de HUD eki var ama onu hiç takmadım. Şimdi almaya kalksan ne kadar hiç bir fikrim yok ama ben 750 TL fln vermiştim 2008 yılında.
bende de aynen öyle.. 100km/h sabit hızda, 3500rpm görünüyor.. o işi çözemedim ben.. en son büyük lastiklerime bağladım. devir doğruda km/s yanlıştır dedim..
önlerde 225-40-17, arkalarda 245, 45 17 var.. dolayısıyla yuvarlanma mesafesi daha fazla.. sende durum ne kardeşim.?
Type-x stoplarla beraber almıştım bir abimiz kendisine getirmişti ama kullanmadı bana nasipmiş ben aldım.
incik boncuğu bırakalımda kouki stop almak için organize olalım ?
Alın hatta efe de alsın bende kurtalayım bu tacizden :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...46796296_n.jpg