bi ümitle uyanıp hemen balkona koştum ama maltepede hala tık yok :D
Printable View
bi ümitle uyanıp hemen balkona koştum ama maltepede hala tık yok :D
Sabah uyandığımda Merter'de arabayı zor buldum o derece yağmış gece :)
Ufak bir ön arka cam temizlik operasyonu ile sitenin otoparkında yokuş olmasına rağmen takır tukur çıktım :) Kar lastiği candır :D
E5 falan sıkıntısızdı çok rahat geldim Merter - Beşiktaş sabah 6'da
Sabah evden çıkarken hiç kar yoktu(çamlıca) iş yerine geldim yarım saat önce yine yoktu fakat 5-6 dakikadır Kayışdağı'nda iyi başladı yerler doluyor ufaktan :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfkw8.jpg
bahçeşehir beylikdüzü komple beyaz ama yolların büyük kısmı e-5 /bağlantı yolu vs sıkıntısız
Şimdi kayışdağına geldim , sokaklar falan tutmuş, yeditepe otoparkı aranan kan :)
dün kar lastiklerini takmaya giderken iki kere çakıodum olm. Milimle kurtardım. İkisi arasında 1 dakika ara yoktur. Bir mashatten a tam sapıcam sağdan minibüs fırladı önüme ve beni görünce tavşan gibi dondu kaldı. elfreni gaz maz milimle kurtardım. Sol arka çamurluğu takıodum.Oradan aşağı inişte 1. vites rolantide inerken bu sefer araba sollamaya çıktı kaldı tam karşımda.Mashatten kapısının önünde. herife kaya kaya gidiyorum kaldırımla arasında bir araba anca ya girer ya girmez. Gene el freni gaz kontra *** püsür o aradan silme geçtim. Dedim lastiğe gerek yok ben iskandinav olmuşum zaten amk ama bokun ucu dona dokunda geri kaçtı. Oradan yardıra yardıra 20 dakikada sanayiye girdim. Hararet yükseldi normal olarak. Soğutup lastikçiye gidiim dedim. ipekyolunun oraya tırmanamadım ya la. Bunlar sabah 7 de oluo tabe. Sanayide benden başka araba yok. Yürüyerek e gittim. 1 saat takıldım hava biraz yumuşadı arabalar geçer oldu yolar yumuşadı. Son bi gayretle Doğan Mermer e girdim. El ayak boşaldı valla. Dedim bi daa kar lastiksiz trafiğe çıkanın .... 10 yıl yaşlandım lan
Maltepe-Başıbüyükten Ataşehire geldim ana halterler açıktı. Şuan baya bastırdı burası akşama umarım bu kadar olmaz olursa muhtemelen dağın başında olan evime gidemem.
floryadada guzel tutmus,yıgenımın uyanmasını beklıorum..kardan adam yapıp kafasına torpıl koyacaz :D
SS havaci GSI gece 2-3 e kurdum tirt... uykusuzlugumu sana fatura ediyorum Tc kimlik :D
Ataşehir tem bağlantı yoluda bu şekilde(Sağ taraf)
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfl43.jpg
Arkadaş adamın altında 4*4 araç var adam aracı 4*2 de kullanıyor ufacık rampayı çıkamayıp millletin anasını ağlatıyor.(bu arada araç sorento)
Mecidiyekoyde lapa lapa yagiyordu 5 dakka once.. e5 avrupa-anadolu gecisi acik.. anadolu - avrupa her zamanki gibi uskudar sapagindan kilit.. ek serit vermisler ama kimse kullanmayinca bembeyaz olmus kukalari topluyolardi.. ve bugun iki yakada da dunden fazla kar var.. 4 levent ara yollar hardcore :D bundan sonrada yagmayacak heralde bir sure dimi ?
Uskudarda 5 dk oncesine kadar cok iyi yagiyodu yerler bile hafiften tutmaya baslamisti durdu simdi. bi kere saglam yagmadi ya ayar oldum
Seyrantepe bildiğin ağrı dağı sanki mına kaldırım kenarı yada araba üstü falan değil bildiğin yolun ortasında bile 2 karış kar var
ALLAH'im sen oyle bir kar nasip etki gecen senenin karini aratmasin... (benim USA de oldugum icin goremedigim)