175/60/14 kis lastigi ariyorum!
bende pıcantoya alıcam 175 55 15 hangı lastıgı bulabılırm duzgun arastırmadım daha hava sıcaklıgı dusmeye basladı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
petlas alıcaktım yokohama denk geldi biraz daha pahalıydı ama almışken iyisi olsun dedim karda baya denedim çok memnun kaldım ötme ses yapma gibi sıkıntılarıda yok
almadan önce şu videoyu izlemştm hatta
YOKOHAMA W.drive (Winterbanden BMW) - YouTube
[QUOTE=onursumer;7068567]bende pıcantoya alıcam 175 55 15 hangı lastıgı bulabılırm duzgun arastırmadım daha hava sıcaklıgı dusmeye basladı[/QUOTE
sen 15 e mi geçtin
orjinal ebat 175 60 14 çok zor bulunuyor, ben 65 takım güzel olmadı.
Built to fall....
Ben geçen sene hepsiburadadan Nokian almıştım. Memnun kaldım. Burada yorumlarımı paylaştım.
http://www.techturkey.com/forum/maka...eyimlerim.html
bir soru daha 06 model jettadan çıkan sac jantlar benim ibizaya direkt olur mu?
bende pirelli snow contact 3 var ve mukemmel![]()
ultragrip 8'im var geçen sene sezon öncesi almıştım. gölbaşından en çok kar yağdığı gün saat 17:30 da çıktım kepekli rampasını ankaralılar bilir. O rampayı çıkabilen 3-5 arabadan biriydim.
200tl den almıştım sezonda 270lere çıktı sonrada zaten temin edilemedi. Çok araştırma yapmıştım fiyat/performans bence gayet iyi
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu anki ölçülerim 205 55 16
Sac jant alıp 195 65 15 Petlas lastik almayı düşünüyorum.Ne diyorsunuz ?
bir hort veriyim ozaman kar kış geliyosa patates olmadan petlas syron falan nasıldır
bide esas sorum 205 55 16 orjinal ebdaı 195 55 16 yapsam sorun olurmu yada yanagı 60 65 miyapmak gerekir
1881 - 193∞
Sıfır petlas mı alayım cikma mı bakayım derken karşıma çıkan 2012 üretimi dunlop winter response'u aldım, 185 60 15 fiyat 400 lira. Bakalım nasıl, daha taktiramadim. UltraGripten iyi olacağını sanmıyorum gerçi.
Lastik NET - Oto Lastik & 4x4 Lastik | Off - Road Lastikleri | BF Goodrich - Insa Turbo - Mickey Thompson - Federal - Cooper - Maxxis - Carlisle ... | En kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla...|Lastik Hesap Modülü
Buradan hesaplayabilirsiniz. Eski ve yeni ölçüleri girin, sonuc olarak aradaki fark %2.5 tan azsa sorun olmaz.
petlas kullananlar memnunlar, ankaradaki bayiyi aradım, bugün takamayız yarın bi ihtimal diyorlar
Edit.Geçen sene 2005 corsa da kullandım.Çok memnun kalmıştım.Satıyorum şu an.Ebatlar 185/55/15
http://www.techturkey.com/forum/akse...r-lastigi.html
good year ug8 i 3 sene clio da kullandım hava konuşulu ne olursa olsun durmadığın sürece sorunsuz bi şekilde uludağa çıktım buz bol kar vs hiç fark etmiyo çok başarılı.
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)