Araç sahibinin arkadaşı aracın sahibinin bunu yazdırdığını sanmıyorum dedi aklıma birşey geldi,
şimdi eğer durum böyle ise bu dergi bu aracın kötü reklamını yapıyor resmen. Dalga konusu haline getiriyor ve öyle yada böyle adı çıkıyor. Şahsen bunu benim aracıma yapsalardı tepkim çok çok farklı olurdu. Ha araç gerçekten 800 hp ise yada sahibi öyle diyorsa sorun yok tabiiki. Ancak sahibine sormadan kafadan hp yazıyorlarsa o dergiye helal olsun iyi cesaret
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
nerden başlıyacagımı bilmiyorum ama ilk önce kendimi tanıtayım ben bu dergi aracılıgıyla sözde 800 hp başlık atılan aracın sahibiyim adım ibrahim arkadaşlar yorumlardaki sert ve dalga konusuna gelince gercekten hoş yorumlar yapılmamış neyseevet tabiki bu araç 800 hp degil ve bunu yazdıracak kadarda ne aptalım nede geri zekalıyım ki gecen sene draglarda sorunlu veya sorunsuz 13-14 sanıye giren arabam icin 800 hp yazdırmadım arkadaşlar bunu böyle bilmenizi istiyorum neye görede 800 hp yazıldıgını bende anlamış degilim emin olmanız acısından yemin ederimki benim agzımdam 800 hp cıkmadı dergiye yalan bi haber
özgün araç için 35li 8800 dönen bir araç şeklinde bir yorum yapmıştı geçen sene kabus quattro'nun 10.4 koştugu yarışta. sitede falan deil direk pistte yapmıştı. araç ile ilgili bir kaç hata vardı o yarışta. 800 hp deil. sako kadar hızlı asla deil ama kesinlikle ciddi bir proje var ortada. daha düzgün lastik seçimi iyi ateşleme falan gibi detayları düzeltirse iyi derece yapacagına inanıyorum bende.. geçen sene draglarda çok büyük taktıgı lastikler büyük problem yaratmıştı bana göre. launch kuruyordu araç ama lastiklerden dolayı kalkarken saramıyordu bile. neyse hep beraber görecez inşallah bu sene..
ibrahim bey, öncelikle aracınız maşallah, allah emeğinizi boşa çıkarmasın, iyi dereceler ederek bizleride gururlandırmanızı dilerim.
zannedersem sorun derginin yazı işlerinde değil, mersinde bazı arkadaşların bu işe kendilerini fazla kaptırmasıyla alakalı. sizin aracınız hakkında daha dergiye çıkmadan önce hiçbir şekilde tanımadığım bir kaç kişinin muhabbetine kulak misafiri olduğumda (olay mersin forumda olmuştur), aracınıza 4*4 sistem bile monte etmişlerdi![]()
foruma daha önceden girmediğinizi anlıyorum, bu yüzden yorumlar ne sizin şahsınızla nede aracınızla dalga geçme mayetinde olduğunu düşünmeyin. yukarıda bahsettiğim bir grup insanın yaratmış olduğu kötü itibardan kaynaklı yorumlardır.
NOT: dergi ile görüşerek düzeltilmesini mutlaka isteyin.
güzel bir emek var araçda iyi bir aktarma ile ve hafiflikle iyi işler çıkarabiliceğini düşünüyorum
umarım istediğiniz sonuçları alırsınız..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kişisel tahminime göre saglıklı 200-250 civarıdır.Dergi uçmuş biraz.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
250 vardır diyenlerdenim
+1
merakla bekliyorum![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
KOnu da herkes show yapıyor
bu araç stroker degilmiydi benmi yanblış hatırlıyorum 1800cc diye duymuştum
8800 devir nasıl döncekmiş merak ettim bilmedigimden soruyorum yanlış anlaşılmasın
ayrıca GTX35 olan 1800cc bir aracta 0.7 bassa zaten 300 üstü olur
200 250 diyenleri de kınıyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)