User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
187 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Parfüm Dolandırıcılarına Dikkat!!!

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 1 ay önce atatürk havaalanı dışında sırada uçağın inmesini bekliyorum. benim aracın film camı var koyu, içim geçmiş biraz. bir anda yanımda siyah fluence belirdi dibimde. bende noluyo falan derken camı tıklattı bende gayri ihtiyari irkilidim. her neyse çıkardı yine parfümü dedi abi kızlarla buluşucaz paramız yokda biz freeshopda çalışıyoruz (thy kartı çıkardı ne kadar gerçek tartışılır) bu parfümleri ve saati satıyoruz dedi. üzerindeki sticker lara varana kadar gayet kaliteli duruyordu bende yedim. saat çıkardı dedi abi bide bu var saat gerçek diyo ama oluk oluk çakmalık akıyo saatten. bende dedim nakitim yok kartım var. olsun abi kartta çekeriz sorun değil dedi:s e ulan yolun ortasındasın, kızlarla buluşcam diyosun. karttan çeksen parayı taa ne zaman alıcaksın kızlar yine .öt gibi kalıcak. destekli sallayamadılar sonra bende yok mok diye diye zor bela gönderdim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bıgun otobusum kalkıcak orta kapıdan bınerken bırısı sakız tutuşturdu elıme aldına rtık ver parasını dedı... bende şoktaym bırı elıem sakız tututşturmus para ıstyr ya şaka gıbı ver ver paramı dıye bargryr sonra baıda orta kapı bı kapandı a.g sakız bende kaldı o asagıda bagrıs cagrıs otobus gıdıyr tabı ahahahaha
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenlerde banada armada nin onude denk geldi, beyaz bi jettaydi arabasi, bi arkadasimi bekliyordum. baya bi dil doktu almayinca gitti
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Durango Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtiraf ediyorum. Boş zamanlarımızda Timu,Yılmaz,Soner ben parfüme çıkıyoruz. Görülen Rocco'da benimkidir
    Kanka maşallah işler tıkırında, Yılmaz 4. evi almış geçenlerde konuştum ahauha ben pek satamıyorum ama gariban spec, dizele devam

dipnot: Allah öyle parayı nasip etmesin
    Tango-1 never dies.

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda o numaraları yiyecek fazla arkadaş yok ,
    polislede ugraşmaz,adam çok ısrar ederse döver gönderir
    Sirf bu isle ayda 10 bin uzeri kazanan var ve istanbulda polise ankarada bakana bile satan var genelde kazanclari yuksek oldugu icin son model araclar kullaniyorlar sadec parfum saat degil sony kamera vs satanda var eger kamera alirsaniz 3 dk cekim yapar sonra bir cocuga verirsiniz oyuncak diye oynar

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen ay silivri kipanın otoparkında geldi bitane bana, yanlış hatırlamıyorsam beyaz bir poloydu yanında kız da vardı, aynı thy de çalışıyorum freeshoptayım falan filan hikayeleri. bi hasss çekicektim yanında kız var diye bişey demedim Tahtakale de hala var bunlardan abi 50 tl ye orjinal parfüm diyor az bi pazarlıkla 5-6 tl ye kadar iniyor fiyat
    .

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka maşallah işler tıkırında, Yılmaz 4. evi almış geçenlerde konuştum ahauha ben pek satamıyorum ama gariban spec, dizele devam

dipnot: Allah öyle parayı nasip etmesin
    Oda bişimi Yılmaz aldığı Tayyar'ı bakkala çakkala giderken kullanıyomuş Özel günlerine çıkardığı bir r35 Gtr mevcut. Ne diyim yolunda adam tam gaz helal olsun

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hey allahım yaaa... bunlar ataşehirdede var daha geçen migrosun orada arabama binerken son kasa leonla geldi bitanesi (doğuş bunlara sponsormu olmuş ne anasını satam bütün hepsi vag takılıyor ) yok parfüm var yok şu var bu var, yok hava alanında çalışıom bilmemne saydıdda saydı işte klasik laflar, benden gelen cevabı duyunca yüzünün ifadesi çok haoştu ama...'arkadaşım yemezler hergün buralarda geziyosun bıkmadınmı hala git başkasına kakala çakma parfümünü, bas git canımı sıkma benim' dedim ve bastı gitti bukadar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çocuktum daha bakırkoyde aynı numarayı çekiyorlardı demekki istanbulda artık iş yapamıyorlarki bilinmeyen şehirlere transfer olmuşlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli izmir içinde aktif şekilde dolaşıyorum (işim gereği) inanın hafta da en az 3 defa denk geliyorum. hepsi 34 plaka yeni model araçlar ile,yakıt lazım nakit lazım mavzusu yapıyor. dün de; avm içerisindeydim Boyner'e parfüm bıraktım dönüşte para gerekiyor vs dedi. "yok bilader başka kapıya" dedim. Boyner e özel araçla mal mı bırakılıyor??? madem mal bıraktın dönecek paran neden yok? her neyse... benzinliklerde de çok denk geliyor.. dikkat edin... Allahtan hiç para kaptırmadım.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07jetta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son dönemde Antalya Fener'de Kavsakta bakımlı kızlar eliyor ve 1-2 lira dolmuş parası istiyor, ama hergün.
    Biri geldi otobuse binicem para lazim otogara yetisip istanbula gitcem dedi dedim gel gotureyim yabancinin arabasina binmem dedi e dedim para istiyorsun da arabaya binmiyorsun dedim isik yemis tavsan misali kaldi

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duyarlılığın için teşekkürler
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Sene önce belki de daha fazla...
    60 Lira fiyat çektiği parfümü çingene pazarlığıyla 13 Liraya almıştım
    Yemişim çakmasını hauaha.. Parfüm de Cigar'dı... Hala ararım gelse de alsam diye ..

JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese gelmis demekki benimde basima gelmisti

Bide bu mendil satanlar falan bazen arabanin icine atiyolar bende uyuz olup gidiyorum parada vermiyorum haram mi ?
    Livestrong

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese gelmis demekki benimde basima gelmisti

Bide bu mendil satanlar falan bazen arabanin icine atiyolar bende uyuz olup gidiyorum parada vermiyorum haram mi ?
    dinen caiz değil..alo fetva hattına danışmak lazım..

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Sene önce Aksaray yusufpaşa istasyonunda arkadaşla otobüs beklerken yanımıza bir adam yaklaştı. Yanında bilindik kaliteli markaların parfümleri vardı. İşte şu fiyata bu fiyata eve gitme param hiç satış yapamadım hesabı Normalde asla kanmam ama eşref saatime denk geldi herhalde. Hadi dedim senimi kırcam. 20 tl ye 2 tane parfüm almıştım. Hala durur. Aldığım gün bir fıstlattım. İğrenc bir kokusu var cakma olduğu için. öyle attım evde duruyor. 1 inide arkadaşa verdim buda senin hakkın diye Olan 20 tl ye oldu
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

07jetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir forumdan alıntı

Çarşamba günü bir arkadaşın doğumgününe gittim öğlen.Epey içtik eğlendik v.s.Ordan çıkışta havaalanına gidip teyzemi almaya gidecektik annem ve dedemle..
    Neyse beyoğlundan çıktım otobüse atladım florya tarafına geçtim annem arabayla yoldan aldı beni.Tam kendime gelemedim alkolün etkisinden kurtulup biraz fazla kaçırmışım ama abartı derece de değildi.Dışardan bakıldığından görünmeyecek kadar iyi sakladım
    Havaalanı yoluna girdik girişte otoparka girmeden sağda yol kenarında durduk.Annem bavullar için arabanın arkasında yer ayarlıyordu.Ben de ona yardım ediyordum.Birden yanımıza bir araç yaklaştı.İki adam vardı arabada.Pardon bir şey sorabilir miyim dedi.Yol tarifi isteyecek sandım buyrun dedim.Çok güzel değişik gümrük malları var elimde,ben gümrükte çalışıyorum görmek ister misiniz dedi.Ben de internetten uyguna mal alıp satmaya çalıştığım için ilgimi çekti bir an.Ne malı diye sordum.Adam hemen arabadan çıktı bagajı açtı.Bir sürü kutular var içinden bilindik pahalı parfümler çıkardı.Teşekkürler ilgilenmiyorum parfüm ihtiyacım yok dedim.Hiç durmadan malını pazarlamaya harıl harıl konuşmaya başladı.Ben de bir marka sordum kullandığım.varsa onu alabilirim yedek olarak dursun bari napıyım dedim.Adam o yok ama şu var bu var diye anlatmaya devam etti.Orjinal mi dedim.Ayıp ediyorsun al bu benim kartım thy gümrükte çalışıyorum vs dedi.Parfüm ihtiyacım olmadığını söyleyerek arabaya yöneldim.Bu sefer armani saat var 2000 dolarlık saati 300 e vereyim diye çevirdi.Baktım inceledim ,sarhoş kafayla da orjinalini ayırt edecek durumda değildim.1.derece kalitede iyi bir taklitmiş sonradan anladım.Yok sağol ben saat bilezik vs takamam rahatsız oluyorum kullanmam dedim.Orjinal mal bu fiyata bulamazsın bu bir şans herzaman çıkmaz insanın karşısına dedi.Annem de alsan satarsın sitede dedi.Ben de yok sağol dedim adama.Bu sefer başka bir kutu çıkardı apple iphone,sony laptop,kamera vs tonla şey.Bu sefer ilgimi çekti.2100tl lik 32gb iphone u 1000tl ye hemen verebileceğini söyledi.Bak altından bir şey çıkmasın kim kime verir bunu dedim.Bunlar bedavaya geldi bana para vermedim o nedenle ne kadar verirsen farketmez ev taşıycam ihtiyacım var ondan acil satıyorum dedi.Ben de ihtiyacım yok telefonumdan memnunum dedim.ne kullanıyorsun dedi N95 nokia dedim.Onlar demode oldu şimdi bir iphone un olsa fena mı olur vs tonla şey zırvaladı.Yok sağol ben almıycam ihtiyacım yok dedim.Annem arabadan indi ben düşünebilirim telefon alacaktım zaten dokunmatik ekran dedi.Pazarlık yapa yapa 800tl ye iphone u anneme sattı adam.Sonra bana döndü ikincisini almak istersen 500tl ye hemen veririm diye.bu fiyata bu kaçmaz diye kabul etmiş bulundum.Sonra dizüstü çıkardı üç tane sony vaio,yanında kamera 5 tane armani 2 tane gucci saat 8 tane de parfüm bir tane yazıcı 3000tl verin anlaşalım dedi.Ben de yanımda fazla nakit bulundurmam kredi kartı kullanırım normalde.O gün de teyzem geliyor lazım olur diye bulunduracağım tuttu tam da 3000tl vardı yanımda.Daha uyguna olmaz mı dedim ne kadar var yanına diye sordu.Ben de bakayım dedim.2500e anlaşalım dedim.Bana da para lazım teyzemi almaya gidicez dedim.Alsak mı almasak mı diye annemle tartışırken bir yandan vazgeçer gibi oldum o anda da cüzdanımı almış paraları sayıyordum birden adam elimden paraları aldım arabaya atladı kaçmaz mı ((
    O anda anldım dolandırıldığımı.Adamın verdiği kart sahte,ismi sahte telefonu yanlış..
    Biliyordum içimde şüphe vardı ama nedense inanmak istedim bir an son an vazgeçerken adamı bunu anlamış olsa gerek paraları kapıp kaçtı.
    Hep dolandırılanları izler saf mı bu millet diye gülerken,ilk defa başıma böyle bir şey geldi.Ardından teyzemi aldık eve geldik.Eve gidince imei nosundan telefonu sorguladım.ithalat yoluyla gelen ürün.apple yerine motorola yazıyor.ürün çin malı.ama öyle güzel yapmış ki adamlar anlaşılmıyor bile..Çok detaylı inceleyince farkediyorsun.
    Dizüstü ve kameraları inceledim hepsi taklit çıkmaz mı..Güzel kazıklamışlar dedi arkadaşlara falan anlattım.Çok canım sıkıldı.O gece sabaha kadar uyuyamadım.Gece saat 4 gibi internete ürünü koyup 800tl den satmaya çalıştım.Sabah olduğunda siteye baktığımda biri hemen al ile almıştı.Sevindim sabah ürünü kargolamak için müşterinin kargo bilgilerine bakmak istedim fakat provizyonda sorun çıkmış,ürünü yollamayın dedi site.Sonuç olarak ürünler elimde kaldı.Çinden ithalat diye tarattım bir kaç sitede aynı ürünü buldum 100$ gibi komik bir rakamdan yolluyorlarmış.Yani dolandırıldım...
    İphone hiç ilgimi çekmiyor diye araştırıp bakmamıştım.Sahtesinin olduğundan bile bilgim yoktu.Bu kadar geri kalırsam güncel konulardan diye kendimi suçladım.Sonra da ders oldu diye unutmaya çalıştım.Ama sinirim geçmedi..Nasıl kandığıma üzülüyorum hala...Ürünlerin hepsini satsam 1000tl etmez.Anca beni dolandırdıkarı gibi birini bulursam dolandıracak öyle olur.O da benim yapıma ters..
    İnternetten inceledim araştırdım,havaalanı önünde çok oluyormuş bu olay.Dolandırılan bir sürü kişinin yazılarını okudum.
    Kimseye güvenmeyen,ters aksi bir yapım vardır son zamanlarda ne olduysa bir yumuşama insan sevgisi doğmaya başlamıştı içimde..Ondan faydalandılar sadece yoksa kanmazdım.Ama olan oldu..
    Allah belalarını versin bulutsuz günde kafalarına yıldırım düşsün diye o günden beri beddua okuyorum kesin bir tırın altında kalmışlardır o hızla diye düşünerek kendimi avutuyorum şimdi

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat etmek lazim

fastcare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunların değişik mersiyonları mevcut. Bana Çetin Emeç İşbankası önünde denk geldi birisi. Adam takım elbiseliydi ve Renault Symbol vardı altında. Parfüm satmaya çalıştı. İlgilenmeyince kolundaki saatin orjinal olduğunu iddia ederek saati 100 TL'ye satmaya çalıştı. Sonra başka birisine sarmaya gitti.
    otomobil restorasyon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)