Tata oluyordu genelde araba degişmiş kaliteli dandirici olmuşlar![]()
heheh bende bundan 4-5 yıl once ankarada carpılmıştım aynı şekilde ama 60-mı ole bişe vermiştimaradan yıllar gecti gecen mersinde aynı hikaye geldi parfum dedi agır konustum hemen kactı
![]()
bir kaç yıl evel bostancı sanayide benimde başıma gelmişti parfüm ile başlayıp kaçak olarak getirdim denilen bir nokia n8 ve kamera vardı, benzin param yok gibi yaklaştı telefona baktım orjinalden farksız bir kalitede hiç bir sekilde ayırt edemedim ki bir ara n8 de kullanmıştımdüşük bir fiyattan aldım sonradan anladım çin malı telefon muş
o zamanlarda yeni yeni başlamıştı çin malı telefon hiç aklıma bile gelmemişti
parfümüde hediye etmişti 2 parfümcüye gösterdim orjinal dedi anlamadım gitti
![]()
Dün bu mallardan banada geldi bi tane. Ver bakiim şu kartı deyip kendi ID mi gösterince bir uzaması vardı ki görmeliydiniz.Salağın çakma THY kartıda bende kaldı iyimi.. Gerçek ID ile alakası falanda yok.
Yemeyin bu numaraları. THY çalışanı ya da gümrükte freeshop ta çalışanların kendisi falan çıkartamaz kutusunda malı. Ancak yolcunun birine rica eder ona aldırırsın o kadar. Eskidenmiş o koli koli viski çıkartmalar falan filan.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Konuyu hortlatmak istedim.
Banada bayadır denk geliyor. Yazmak istedim.
Yanıma yanaştı. Koltuğu yatırmış telefonla oynuyordum. Korna çaldı bi kaç kere. Kalktım baktım.Araba jettaydı. Kıllanmadım değil hani. Ne oluyor filan dedim kendi kendime. Camı indirdim hayırdır dedim. Çok kısa zamanınızı alıcam dedi. Söyle dedim. " ben sigara filan isticek sandım. Baktım elinde bişiler gösteriyo. Neyse indim aşağı kapıları kilitledim. Bunun aracın yanına gittim. Ne oldu söyle dedim. Çıkardı parfümleri saatleri filan. Ben dutyfree çalışanıyım filan demeye başladı. Zaten ordan kıllandım çünkü havaalanında çalışan çok arkadaşım var. Neler döndüğünü biliyorum da bu kadarı yemez hani. Neyse dinledim ben baya anlattı buda. Sonra dedim ki ya utanmıyo musun bunlar sahte ya. Parfüm desen parfüm değil saat desen zenci satmaz şunu dedim ya. Bide üstüne 400euro lar filan etiketler bastırmış malDedim sen yavaştan ilerle nasıl ısrar ediyo ama. Abi ne olcak al hizmetçilerine filan verirsin filan diyo
dedim lan nerden biliyosun hizmetçim olduğunu. Biraz daha ısrar edersen bozuşuruz dedim ilerle. Sonra neyse bu hareket etti gitti. İleride de sivil polis varmış bunları takip ediyor. Ben alıp ürünlere bakınca aldım zannetmişler. Bunları aldılar hemen tabi. Sonra yanıma geldiler . beyfendi aldığınız ürünler sahte bunlar dolandırıcı falan filan. Dedim ben bişi almadım bunlardan ama evet sahte biliyorum dedim. Aldılar götürdüler.
Demem o ki uzattım biraz ama dikkatli olun. Yok öyle bi dünya... Aman diyim.
benim çalıştığım okula kadar geldiler. one million 100 lira çekti 5 liraya aldım inanın. cebimde 5 tl vardı başka param yok dedim verdi. kolonya niyetine kullanıyorum![]()
ENGİN HOCA
daha bikaç gün önce ankarada kentparkın önünde arabada beklerken denk geldi yanımda arkadaşta vardı çıkardı bi kimlik gibi bişey gösterdi thy sini okudum bişeyler söyledi parfüm satıyorum falan dedi arkadaşta biz o numaraları biliyoruz diyince gitti![]()
Aynısı antalyada lara da başıma geldi, takım elbiseli volkswagen jetta aracıyla yanımda durdu. "Yurtdışından geldim şimdi, istanbula dönüyorum bunlar elimde fazla size çok uygun rakamdan vereyim sizinde işiniz görülsün benimde"..
Hadi abicim başka keriz ara dedim bunlar resmen şebeke olmuşlar. Nasıl bir mantık nasıl bir beyin var bu adamlarda dolandırıcılık kanına işledi artık insanların vallahi pes billahi pes..
US Performance
Eminönünde bana da yeşil lacoste çakmışlardı, 150den açtı kapıyı... valla 10 tl var sağol dedim. Olsun abi yol parası olsun dedi ilk sıktığımda essential kokusunu aldım ancak 1 hafta sonra bisküvili parfüm gibi kokunca bastım çöpe![]()
men dakka dukka.
Parfümü ya benim gibi güvenilir parfümcü adamdan alıcaksın, yada online mağazalardan![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Görseli yanlış koymuş akıllılar, black orchid ortası altın rengindedir, bu başka bir model.
Aslan abi, şuan uygun değil fiyatlar, kampanya yok gördüğüm kadarıyla. 200 liradan aşağı alamazsın hiçbir yerden onu da baştan söyleyeyim.
Bende var bir tane, arkadaşım istedi, eğer o almazsa sana paslayabilirim.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Bu tipleri 7/24 görebileceğiniz başlıca yer Atatürk Havalimanı'nın girişinden önceki bölüm ve THY genel müdürlüğü binasının önündeki yol...orda havaalanında yolcu karşılamaya gelen araçlar bekler sürekli,ne zaman gitsem istisnasız 1-2 tanesi geliyor yanıma arabayla,orda duran arabalara tek tek soruyorlar ''THY veya gümrükte çalışıyorum,elimde çok uygun fiyatlı saat,parfüm vs.. var ilgilenirmisiniz'' ayrıca hepsinde sahte kimlikte var,onu da gösteriyorlar..direk savın başınızdan,yok eğer ürünlere bakarsanız ve beğendiğiniz bir şey olursa da dedikleri fiyatın 1/20 sini teklif edin,emin olun verecektir![]()
Tamamdır.
Bu da benden "%1000 orCinal" cool water sevenlere gelsin.
Davidoff Cool Water EDT Erkek Parfüm
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)