Honda ya pist kapattıran vag cı abimize sonsuz saygılarımızı sunuyoruz :D rekabet çok güzel Honda ya tebrikler belli ki zirvedeki yeri bırakmak istemiyorlar :)
Printable View
Honda ya pist kapattıran vag cı abimize sonsuz saygılarımızı sunuyoruz :D rekabet çok güzel Honda ya tebrikler belli ki zirvedeki yeri bırakmak istemiyorlar :)
Typer sifre yazmis dagilin olcakti bence o :)
Arada mantıklı yorumlar olduğu gibi dengesiz ve cahilce birçok yorumu okumaktayım .
Bu işi futbol holiganlığı gibi aciz ve seviyesiz bir hale getirmeyin .
Konuştuğumuz pist üzerinde yapılan zamanlardır.
Birkez daha sölüyorum öle olsaydı böle olsaydı damdan düşseydi ağaca çıksaydı falan boş çoluk çocuk muhabbetleri .
Honda ilk rekor denemesini teslimat öncesi tükenmiş bir lastik ( ozaman oem lastik yedekleri yok idi bu nedenle yenilenemedi ) 33 Derece hava 52 derece zemin sıcaklığı ile denedi. Sonrasında bir ara gelir deneriz dendi. Kış şartları sertleşmeden de gelindi denendi. Zekinin zamanı ile bu konuştuğumuz konunun bir alakası yok ki pist gününde söledim ben Zekiye honda gelecekti öncesinde kırdın bakalım nekadar kalacak süre diye :D Oturduğunuz yerden kendinize senaryolar yazmayın karşınızdaki bir fabrika adamlar otomobil üretiyorlar farklı çizgilerdeyiz ...
Gelelim Pist günleri içinde olsaydı konusuna bakın birkez daha sölüyorum. Trackday trafiği ile gelmedi zekinin rekoru tüm kaydı mevcut izleyin 1 düzlük geçisi var ki oda temiz . Ayrıca Hondanın denemesinde kullanılan araç lastiklerine kadar oem 1 vida eksiksiz rot ayarı bile fabrika verisi ne ise o .
Zekinin araçta hafif jantlar farklı bir takım lastik arka koltuklar yok eksoz sisteminde bişi vardı sanırım ayrıca fren diskleri ve balataları yada sadece biri farklı yani bakıldığında Zeki kendini geliştirmiş iyi bir sürücü ancak otomobilleri kıyasladığımızda ben Standart Seat ın Standart Type-R ı pistte aynı sürücü ile geçebileceğini düşünmüyorum Ben profesyonel iş yaşamı yarış pisti olan bir adamım yorumumda bu profesyonellikteki görüşümdür fanatiklik vs. işim olmaz olacak olsa bu fanatiklik emin olun honda yada seat gibi markalar için olmaz ;)
Bu nedenle baştada dediğim gibi Zekinin kendini geliştirmesi süresinin bu hale gelmesi gerçekten büyük başarıdır.
Honda nın müşterisine sattığı bir ürün ile ilgili net ve ispat eder tavrı bence taktir edilecek bir durumdur. Adam sattığı otomobile en hızlı der ispatınıda koyar kimsede pist günlerine gelseydi diyemez ben size söleyeyim.
Herkese çok teşekkürler. Öncedende söylediğim gibi tamam armut toplamıyor elim belki ama pisti kapatıp test aracı getirip cuprayı piste Jasonla çıkartmalı Doğuş. Benim cuprayı kullanmamı isteyenler çok gururlandırdı beni ama dediğim gibi yiğidin hakkını vermek zorundayız kıyas kabul etmeyiz ve adil olmaz bu düello. Ben yine Jasonın cupra ile çıkması gerektiğine ve eşit şartlarda type r ı geçebileceğine inanıyorum sadece. İnanın type r çok çok çok iyi bir araç ama firma savaşları arasında kalacak değilim şahsi aracımla :) günlük biniyorum işe gidip gelmeye, haddinden fazla iyi bakıyorum. Bu iş Doğuşun işi duy sesimizi Doğuş :)
Yapma hocam neresi guzel. Bu durumda renault napsin, nurburgring surelerini takip edip rekor kiranlarin surelerini cetele tutup sure mi kassinlar :) bana komik geldi. Ne yani biri cikip 2.20 yapsa baska bir araba ile, honda hemen pist kapatip prof surucuyle rekor mu deniyecek. Kusura bakmayin ama hondanin gercekten isi gucu yok demek ki....
Yakinda vag vagcilarla rönocular video yayinlanirsa felam da "ehü ehü ehü bu video fulheydi bilem degil"diye aşak geçmeye çalışırlar. Murat abinin her dedigine inaniyorsaniz adam videoyi gordum dedi e buna niye inanmadiniz ? Valla ayri bir baslik acin da orada tasak gecin. Benim icin manuel daha zevkli diye adamlari bile linc etmeye calisiyorsunuz komik duruma dusmeyin.
Honda rekoru elden gidiyor ehu ehu ehu adamlar rekoru yeniden aliyor bone stock arabayla yine ehu ehu ulan adamlar ne yapsa zaten dalga gecmeye yer ariyorlar komik de degil yani cocukca bir hal aldi artik 5-6 kemik adam var hep ayni muhabbet. Eskiden hondacilarim bu bos atar gider ucana kacana saplama dalga gecmesiyle dalga gecilirsi ondan once pejocular varid simdi demek ki sira vagcilarda az kaldi. Vag reno kardes honda kalles Okey oldu. Honda da seat da umrumda degil zaten ben bana hangisi parama gore en cok faydayi sagliyorsa onu alirim. Simdi kullandigim arac seat satip alfa alicam sonra honda hosuma giderse honda yerli saab hosuma giderse yerli saab alirim. Daha gecen haftalarda tonla hondayi elestirdigim yorumlarim da var hemen honda boi diye saldirmayinda..
ya biri şu folloş olan rekorun tam adını/açılımını söylesin nolur :)
Önden Çeker Pist Rekoru .
Cupra ile derece çıkaran arkadaşıda tebrik ederim buna duyarsız kalmayıp tekrar birşekilde piste çıkan Honda Türkiyeyide..
Arabayı beğenip beğenmemek ayrı Honda Türkiye bu type r konusunda Reklam ve Tanıtım olayında zirve yaptı net..
e o zaman neden type-r ile cupra kıyaslanıyor ki, anlmıyorum.
type-r dedigimiz araç sürücüsünün prof olmasının dışında zır stok. adamlar güzel bir lansmn yapmışlar ki daha yeni çıkan bir araç ( karakteri osu busu bilinmiyor) için amatör sürücü kullanıp, hem aracı hem sürücüyü tehlikeye atacak değiller.
Cupra dedigimiz aracın zaten kendisini kanıtlamasına gerek yok. Ama kalkıp type-r'in birebir rakibi diyerek stok olmayan, modlu bir araç koyarsanız, fabrika çıkışı typr'nin üstünlüğünü kabul etmiş olursunuz ki öyle de görünüyor.
Modlu kısmı biraz fazla. Oem disk balata "en az" bu kadar frenleme gücüne sahip ama ömrü çok daha kısa oluyor her pist gününden sonra 0 oem balata almamak için ebc tercih ettim. Arkası sökülü denen şey tam 35 kilo atıyor ve ben zırt pırt benzine çıkmamak seansımı riske atmamak için gırtlak full benzinle geliyorum. Yarım depo olsa 20 kilo atarım yani anlayacağınız yarım depo benzinli takılı araçtan 15 kilo daha hafifim arabanın içindeki ayaklabı kıyafet çanta parfümler vs vs hesaba katmazsak tabi. Ayrıca arka amortisör çalışma aralığını değiştiriyoruz sökünce belkide o yüzden alakasız yerlerde arkası geliyor kontralar adında bir video düzenleyebiliriz belki merak edenlere. Mod diyebileceğimiz diğer birşey de cat back. Kağıt filtresine kadar stok arabada cat back ne + ne - sağlar bilmiyorum ama gerçek modifiye olarak sayabileceğiniz tek şey 18 janttır benim aracımda. 19 lar oldukça ağır ve pahalı maalesef heleki üzerindeki lastiklerle beraber. Her pist günü için 3.000 TL civarı bir takım lastik almamak adına yaptığım bir yatırım o da. Gerçek anlamda modifiyeli denebilmesi için harcamam gereken para yaklaşık 28.000-30.000 TL civarı. O zaman gelecek süreyi falan burada telaffuz etmeme gerek yok bence ayıp olur.. İstanbul Park önden çeker Pist rekoru Honda Civic Type R dadır şu an. Kullanıcıları getirse keşke de birde halk gününde izleyebilsek araçları ***** Jason dönerken orada olma şansımız olmuyor maalesef :)
Doğuşa bu durumu taşıyabilecek pozisyonda kimse yokmu peki? Pist elimizde.
istanbul parkta fabrika çıkış arabayla seat hiç birşekilde typer ı geçemez , ancak seat aradaki farkı bir tık kapatmak için rekoru kıran arkadaşın yaptıgı gibi ufak tefek eklemelerle kırabilir , zaten standart olarak daha iyi bir araba typer , aradaki farkları kapatıp hp oranı sürücü vs. diger etmenleri eşitlerse seat öne geçecektir 30 hp fark hele istanbul park gibi hızlı bir pistte bayagı etkiler süreyi diye düşünüyorum
jason bu deneme için kilo vermiş diyorlar diyet yapmış birde typer da intercoolerdaki sinekleri temizlemişler extradan
http://cdn.shopify.com/s/files/1/022...g?v=1393431925
Şimdi Haber geldi arabayı incelemişler Hondata çıkmış :D
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAyMFgxNj...%29w~~60_1.JPG
çip varmış diyende var :)
Düzlük performansı benzer,frende typer daha iyi deniyor, cupra benzer lastikle aynı süreyi yaparsa viarjlarda daha iyi olmazmı:) hipotezi sallayın gitsin ikisi hatta trophy dahil hepsi birbirlerine çok yakın arabalar diğeri tü kaka denilecek bir durum yok ortada..)
Hahah yalnız fena güldüm, rollingdeki gibi pist işlerinde de başlamış sen de şu var bu var, benimki stock zart zurt :)
Hakikatten zor iş arabayla uğraşmak :) Lafları umursamayım desen ayrı, umursayım desen ayrı :)
Zeki kardeşim tebrik ederim seni de,
arka koltuğu sökme huyu sende demi vardı yav :)))
Eyv Cemo koltuk sökme işi keyif ya ses falan çok daha güzel günlükte sökülü geziyorum benden başka binen yok zaten, hem hangi asfalt daha iyi daha kötü net anlıyorsun güvenli de oluyor gazlamak isteyince :) zor iş zor baksana lafla makara yapmaya bayılıyor herkes ;)
zero , arka koltugu söktügünde kıçın dengesi bozulmuyor mu ? güvenli oluyor diyince şaşırdım , benim söktügüm her arabada dengesizlik oluyordu , birnevi kule gergisi görevi görüyor koltuk
Yok o bakımdan değil tabiki amortisöre falan bir daha ayar yapmak lazım da sökülü arabada asfaltın sesini ve değişimlerini çok net duyuyorsunuz. iyi tutunan asfalt hatta asfalttaki ani değişimleri falan net duyup ona göre sürüşü değiştirebiliyorsunuz. Hissiyat açısından dedim. Açarsınız düzgünce arka kamberi önde de kilit varsa o zaman sökmek çok geri götürmez biraz kafadan kayma eğilimi artıyor sadece ama kilidinde işi o zaten.
Cupra neden pistte profesyonel bir pilotla type r ı geçemesin arkadaş ringde normal üretim type r ın süresi yok. Seat Genel müdürü getirir bi under8 paketli plakasız cupra pisti kapatır yurt dışından da test pilotunu getirir rekoru kırar geri kalan zamanda da pisti seat kullanıcılarına açıyorum der seat kullanıcılarını da mest eder hatta test arabaları getirir test ettirir boşuna da sadece rekor için piste para vermiş olmaz. Ama yaparlar mı bence yapmazlar.
VAG grubu ilk önce tazminatları bi ödesin sonra yapar inşallah. :D
Ek olarak; Cam tavansız olmalı Cupra.
Jason'ın Type-R'da cam tavan yoktu di mi?
Kaç kg'dır cam tavanın getirdiği ek yük?
Doğuşun TR ye tek kapı cam tavansız fren paketlisini getirmemesi maalesef işi daha da zorlaştırıyor. Bu dediklerimle gelse her türlü satılabilir aslında ama mantık hep dolu araç getirelim yoksa satılmaz saçmalığı. Cupranın en zayıf noktası frenleri (Pist rekoru adına yani). Type r fren konusunda durma gücünü bilmem ama stabilite olarak net öndedir fren kitsiz cupradan .
Yukarıda kilo ile alakalı gerekenleri yazdım ama okumak istemediğin belli standart ağırlık olarak janttan başka bir avantajım yok aksine dezavantaj bile getiriyor dönüşler için. Cam tavanın ağırlık dengesini yukarı çektiğini, arka koltuk sökmenin aşağıdan ağırlık atmak yani dönüşler için dezavantaj olduğunu falan pek hesaplamıyorsun..
Honda acaba kac defa problem yasamis bu rekor kirilirken?
***** benim test ettigim aksam,her denememde farkli sureler cikiyordu. Hele 8 gibi bil g'lo virajda,benzin yarimin altindayken kesiklik yapiyor mu?
Yada sert downshift'lerde motor korumaya aliyor mu?
Davulun sesi uzaktan hos gelir arkadaslar.
Ama yinede sadece neticeye odaklanalim...
Vay rollingci vay koltuğu falan sökmüş heuhe :)) Bu muhabbetler seni bayar olm, direnme boşuna tamam de geç :)
Bu ortamda arkadaşım dediğin adamlar bile birbirini kıskandığı için kimsenin çenesini durduramazsın, koydum süreyi verdim oynayın diyeceksin iş bitecek:))
Sen dükkandamısın bugün, uğrayabilirim bi oralarda işim var.
Savunuyoruz gibi görünmeyelimde cam tavan ve manuel şanzıman farkı +elektrikli koltuk farkı 60-70kg min belki fazla, ağırlık merkezini yukarı çekmesini hiç saymıyorum.
Rolling muhabbetine döndü iyice:p
Aynı kg aynı hp aynı nm aynı pilot aynı lastik aynı fren olsa ne anladık bu işten :D
birisi diğerinden bir konuda iyi ki stock anlamda süre iyi geliyor.
o zaman klima filan herşeyi sökleim karbon yapalım cuprayı 50 kg lik pilotla beraber füze yapalım :D
yiğit yapabiliosan yaparsın pist kriterlerine aykırı değil. Fabrikanın bu işi bu şekilde yapmalarının nedeni daha fazla araba satmak. Arabasının daha iyi olduğunu göstermeye çalışmak. Nurburgring üzerinde modlu megane lar cupralar fabrika derecesinden daha iyi süre yapıolar. Renault ya da seat bunları kullanamazki satış aracı olarak. Honda bak denedi aynen foyası ortaya çıktı hemen development car demeye başladılar. Araba çıkalı kaç ay oldu standart arabanın rekoru yok çünkü yapamıyor. Ring gibi piste stock type r ın ciğeri yetmez çünkü ısınıp şişiyor. İstanbul parkta da eğitim pilotlarından sonra anlayabilecek bir ben çıktım heralde. Araba 2. tur sonunda yavaşlamaya başladı ki kullanan arkadaş canını alacak tecrübeye sahip değildi. Bu hafta vakit olsaydı ben çıkacaktım lastik almaya vaktimiz olmadı. Kasıma artık.
Type R ilk önce yol arabası ile şişmeden ring de rekor kırsın sonra savunursunuz. İstanbul parkta 2. tur sonunda araba kağnı oluyor. Ring e ciğeri yetmediği için kıramıo zaten.
Sen üzerindekiler iyileştirme değil ömür amaçlı yapılmış ufak tefek değişiklikleri ile halk gününde yapılmış süreyi, profesyonel pilotla boş (biz önümüzü boş denk getirelim diye gerekirse tek hızlı tur atabiliyoruz veya çok daha iyi giderken biri denk geliyor turumuzu heba ediyoruz sırf girip lastik basıncı ayarlayınca tam 3 turumuz heba oluyor geriye denk getirmemiz gereken 4 tur hakkımız kalıyor o da şanslıysak vs vs) ve her imkan varken yapılmış araç süresini bir tutmaya çalıştığın sürece 2 dakikada da dönsek dalga geçerek konuşacağın için ayrıntılı cevap vermeye gerek kalmadı an itibariyle :) geyikten devam edebiliriz
typer 3 dk da döneydide şu arabaya huzur geleydi keşke :)
Teşekkür ederim. 3 bariz süre kaybettirecek hata var yani pay var hala. Ama artık bu fren ve lastik durumuyla yok gibi duruyor. O günde lastik yüzünden olan hatalar zaten bu payı kullandırtmayan. Tahminen 2.23 veya çok az altı gelebilirmiş o gün 2.22,8 civarı gibi.