şöyle açtığı konulara yazdıklarına falan baktım tüğlerim diken diken oldu. nur içinde yatsın. allah geride kalanlarına sabır, tüm hastalara da şifa versin..
şöyle açtığı konulara yazdıklarına falan baktım tüğlerim diken diken oldu. nur içinde yatsın. allah geride kalanlarına sabır, tüm hastalara da şifa versin..
M. The most powerful letter in the world.
Mekanı cennet olsun , sıkıntı yok konusunu okuyunca nede mutlu olmuştum atlattı bu illeti diyegerçekten çok üzüldüm
Çok etkilendim gerçekten gözlerim doldu okurken Allah geride kalanlarına sabır versin. Keşke orda olsaydıkta cenazesine gelebilseydik![]()
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Çok çok üzücü![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
ALLAH Rahmet eylesin. Rabbim tüm günahlarını affeder inşallah. Ailesine geride kalanlar sabırlar ihsan eylesin Yüce Mevlam
Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır versin
Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun.. Bazı konularda çok sohbetimiz olmuş profiline bakdımda.. Allah tahsiratını affetsin.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm..
en son açtığı konuyu bi okudumda içim bi kötü oldu ya allah ganigani rahmet eylesin yakınlarına ailesine sabır versin gencecik yaşta çok zor mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)