Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
facete yaptıgım yorumu burda da yapayım. galatasaray yener turu atlar falan demek zor evet. ama real madrid ezer parçalar falan demekte yanlış bana göre.
ilk maçın orda olması avantaj. beraberlik veya tek farklı bir yenilgi ile ispanyadan dönersek eğer kesin turu geçeriz. hep kaliteli futbolcular. ronaldo gibi dünyanın en iyi futbolculuguna abone bi oyuncu var. bizde de dünyanın en iyi 5. oyuncusu seçilmiş shneijder, mourinho'nun çatır çatır gol makinasına çevirdiği drogba, her an tehlike yaratabilecek bi forvet burak ve takımın beyni selçuk var. şu maçta tek isteğim ujfa'nın maça yetişmesi sadece. defansta basit hata yapmazsak adamlar ray üstünden geçmeyecekler ya. 20-30 milyon euroların havada uctuğu bi kalecimiz var. kötü takım degiliz. bireysel basit hata yapmazsak ve schalke maçının ilk yarısındaki oyunu düelloya yayabilirsek Allah bence real'e yardımcı olsun o zaman. bizim kaybedecek bişeyimiz yok. onlar düşünsün !
Şuan önümüzdeki 3 ülkeyi geçme şansımız var. Çünkü o 3 ülkenin hiç bir temsilcisi devam etmiyor. Eğer o durum gerçekleşirse ilk 2nin direkt gideceği doğru benim bildiğim kadarıyla.
12.likten 9.luğa çıkmış oluyoruz ülkeler sıralamasında.
Instagram: mutusgarage
galatasaray real madrid karşısında oynar ezilmezde biri şu barcelonayı elese fena olmaz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hepsi bize kldirmis haberimiz yoktotslara bak sen...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ben ya reali ya barcayi istiyordum cunku en kolay gol yiyen takimlar bunlar diger 7 rakibimize gore..karbon kagidim hazir reali ellerken barcayada gitsn..hatta turk takiminin yenilmesini isteyen turk oldugnu iddaa eden haysiyetsizlerede gitsinkisacasi zoruna giden herkesin taa gerisine gitsin
mantigin bittigi yerde inanc baslar..bu saaten snra mantik yok inanicaz ve cikicaz bu kapasitemiz var..
Jose M. bizi küçümsemiyor ama takımın küçümsediği kesin. Ben orda büyük darbe vuracağımıza inanıyorum. Zor takım tabi, ama buraya kadar gelen bir galatasaray ne kadar büyük olduğunu kanıtladı. Orda artık kolay takım yok.
.
vala diğer tarafa da dediğim gibi,
az elek olan kazansın fenev gs rekabeti için..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)