Yahu çürük elma her sepette var , şerefsizin birinin yaptığı bir işi bütün Beşiktaş camiasına mâl etmek yanlış olur bence.
Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
Twitter'dan yorumlar
Sen Real Madrid bayrağı açarsın ama cenazene Liverpool gelirBaşka yorumlar da var ama ekleyemiyorum.
alıntıya HAYIR...
Beşiktaş evinde güçlü Paşalona karşısında 3-1 yenilerek Kupa Menemen'e veda etti.
Alıntı
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
Akıllı olun adamın canını sıkmayın, yigitseniz delikanlıysanız gelin bu lafları ıhlamurdere dolaylarında söyleyin..
Beşiktaş taraftarına laf etmeden önce de kendi kapınızın önünü süpürün.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Tango-1 never dies.
Galatasaray Taraftarı en son ne zaman yabancı takımı destekledi ayrıca bunu kim yaparsa yapsın desteklemem kınarım siz desteliyorsunuzki direk bu şekilde dalmışsınız konuya
bjk her macta yapıyor bunu
o lafları ıhlamur derede söylemekten önce o bayragı nevizadede açın önce siz
3.5 tane adamın yaptıgı hareketi koca camiaya mal edemezsin, sanki memlekette ki her takımın taraftarı çok matahmış gibi ya da sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Beşiktaş taraftarına laf edemezsin. Eger biraz detaylı baksaydın konuyla alakalı daha önce ne yazdıgımı görürdün.
Ama Galatasaray taraftarının genel profili bu, eyyamcılık o kadar içinize işlemiş ki, sütten çıkmış ak kaşık modundan bir türlü kurtulamıyorsunuz..
Liseliler bilmez tabi daha önce yediginiz haltları, birileri tarafından ne kadar güzel koruyup kollandıgınızı..
Daha bugün dünya futbol tarihine futbolcu cezası erteletmek gibi bi deyim kazandırdınız.. Bunlar gayet normal sizin kafanıza göre..
Tango-1 never dies.
Benim yazdığımda bir hakaret algılayabilen biri bana bu dünyada akıllı olmayı hatırlatabilecek son kişidir![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
Peki sen ne hakla Galatasaray camiasını 3-5 adamın yıllar önce yaptıgı hareketle eyyamcılık vs ile zan altında bırakabiliyorsun bu hakkı size kim veriyor
daha önce yenen haltlardan bahsetmişsiniz ben ne dedim bunu yapan kim olursa olsun savunulacak tarafı yoktur siz maşAllah avukatlıgını yapıyorsunuz 3-5 kişinin
ceza ertelenme vs olaylarını yapan FBJK fenerasyonudur basındaki kişide sizi bu hallere getiren sevgili başkanınız
Hakaret degilse nedir peki? Hangi amaçla yazdın bunu?
Eger bunun içerisinde aşagılama, hor görme, küçük düşürmeye çalışmak yoksa ne var?
Canım eğlenmek istedi hazır liseliler sallıyorken bende sallayayım mı demek istedin?
Madrid orada sizi dümdüz ettiginde ben çıkıp böyle bişe söylesem senin hoşuna gider mi ?
Tango-1 never dies.
Şimdi ben buraya Beşiktla dalga geçen birşey yazsaydım eyvallah ama öyle birşey yok he siz gidipte avrupada Ayyıldızlığı bayrağımızı dalgalandırırsanız ben sizden daha fazla BJK li olurum.Biz 100 senedir rekabet içinde olan 2 takımız ve birbirimize bu ligle alakalı takılmamzda bir sakınca mı var yok.Bu iş eğlencey, rekabeti içinde barındaıran bir şey.Bu akıllı olun zihniyeti ne biliyor musun ? Fenerbahçeye seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası aldıran,benim arabama taşlarla sopalarla saldırıp 10 gün serviste yatıran,otoyolda üst geçitten konvaya koca koca taşlar atıp tavanımı göçüren maç çıkışında birbirini bıçaklıyan zihniyet.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
edit
zaten yapan aynı kişiymiş
ben de FBli olarak kendi taraftarımıza özeleştiri yapayım. Rıza bjk TD iken, "rıza 1 ekmek, 1 süt" veya buna benzer alçakça bir pankart açmışlardı. Rıza'nın babası zamanında kapıcılık yapıyormuş, sanki emeğinle çalışmak ayıpmış gibi 3-5 şerefsiz böyle adice bir pankart açmışlardı..
insanların özel hayatları ve zayıf yerlerinden vurmak çok yanlış bencede sevmek zorunda değil kimse ama bu şekildede dile getirmek yanlış katılıyorum
Çok şükür son zamanlarda bazı şeyleri aşmaya başladık Oğuz Altayın bunda payının çok oldugunu düşünüyorum taraftar kalitesi ve çıtayı yükseltmeye başladık umarım devamı gelir hiç küfürsüz kavgasız maçlar izleriz her takımda bunu yapar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)