User Tag List

Sonuçlar: Sonuç ne olur?

Katılımcı sayısı
332. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galaatsaray

173 52.11%
  • Real Madrid

138 41.57%
  • Beraberlik

21 6.33%
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
250 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Galatasaray - Real Madrid Yorumları

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu çürük elma her sepette var , şerefsizin birinin yaptığı bir işi bütün Beşiktaş camiasına mâl etmek yanlış olur bence.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twitter'dan yorumlar

Sen Real Madrid bayrağı açarsın ama cenazene Liverpool gelir Başka yorumlar da var ama ekleyemiyorum.
    alıntıya HAYIR...

BURAKALTAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beşiktaş evinde güçlü Paşalona karşısında 3-1 yenilerek Kupa Menemen'e veda etti.

Alıntı
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezik bjk taraftarı hehe
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylenecek şey çokda konu mındar olmasın
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bayrak açarsan 3ün 1ini alırsın eline
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaşırmadım beşiktaş taraftarının bunu yapmasına
    Alıntı BURAKALTAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş evinde güçlü Paşalona karşısında 3-1 yenilerek Kupa Menemen'e veda etti.
    Alıntı
    Akıllı olun adamın canını sıkmayın, yigitseniz delikanlıysanız gelin bu lafları ıhlamurdere dolaylarında söyleyin..

Beşiktaş taraftarına laf etmeden önce de kendi kapınızın önünü süpürün.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galatasaray Taraftarı en son ne zaman yabancı takımı destekledi ayrıca bunu kim yaparsa yapsın desteklemem kınarım siz desteliyorsunuzki direk bu şekilde dalmışsınız konuya

bjk her macta yapıyor bunu

o lafları ıhlamur derede söylemekten önce o bayragı nevizadede açın önce siz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galatasaray Taraftarı en son ne zaman yabancı takımı destekledi ayrıca bunu kim yaparsa yapsın desteklemem kınarım siz desteliyorsunuzki direk bu şekilde dalmışsınız konuya

3.5 tane adamın yaptıgı hareketi koca camiaya mal edemezsin, sanki memlekette ki her takımın taraftarı çok matahmış gibi ya da sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Beşiktaş taraftarına laf edemezsin. Eger biraz detaylı baksaydın konuyla alakalı daha önce ne yazdıgımı görürdün.

Ama Galatasaray taraftarının genel profili bu, eyyamcılık o kadar içinize işlemiş ki, sütten çıkmış ak kaşık modundan bir türlü kurtulamıyorsunuz..

Liseliler bilmez tabi daha önce yediginiz haltları, birileri tarafından ne kadar güzel koruyup kollandıgınızı..

Daha bugün dünya futbol tarihine futbolcu cezası erteletmek gibi bi deyim kazandırdınız.. Bunlar gayet normal sizin kafanıza göre..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıllı olun adamın canını sıkmayın, yigitseniz delikanlıysanız gelin bu lafları ıhlamurdere dolaylarında söyleyin..

Beşiktaş taraftarına laf etmeden önce de kendi kapınızın önünü süpürün.

l]
    Senden mi öğrenicez akıllı olmayı terbiyesizleşme.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senden mi öğrenicez akıllı olmayı terbiyesizleşme.

Öğrenememişsin demek ki, hatırlatayım istedim. Meydanı boş bulunca sallamayacaksın kafana göre.. Bu forum sadece galatasaraylılardan ibaret degil..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığımda bir hakaret algılayabilen biri bana bu dünyada akıllı olmayı hatırlatabilecek son kişidir
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.5 tane adamın yaptıgı hareketi koca camiaya mal edemezsin, sanki memlekette ki her takımın taraftarı çok matahmış gibi ya da sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Beşiktaş taraftarına laf edemezsin. Eger biraz detaylı baksaydın konuyla alakalı daha önce ne yazdıgımı görürdün.

Ama Galatasaray taraftarının genel profili bu, eyyamcılık o kadar içinize işlemiş ki, sütten çıkmış ak kaşık modundan bir türlü kurtulamıyorsunuz..

Liseliler bilmez tabi daha önce yediginiz haltları, birileri tarafından ne kadar güzel koruyup kollandıgınızı..

Daha bugün dünya futbol tarihine futbolcu cezası erteletmek gibi bi deyim kazandırdınız.. Bunlar gayet normal sizin kafanıza göre..
    Peki sen ne hakla Galatasaray camiasını 3-5 adamın yıllar önce yaptıgı hareketle eyyamcılık vs ile zan altında bırakabiliyorsun bu hakkı size kim veriyor

daha önce yenen haltlardan bahsetmişsiniz ben ne dedim bunu yapan kim olursa olsun savunulacak tarafı yoktur siz maşAllah avukatlıgını yapıyorsunuz 3-5 kişinin

ceza ertelenme vs olaylarını yapan FBJK fenerasyonudur basındaki kişide sizi bu hallere getiren sevgili başkanınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdığımda bir hakaret algılayabilen biri bana bu dünyada akıllı olmayı hatırlatabilecek son kişidir
    Hakaret degilse nedir peki? Hangi amaçla yazdın bunu?

Eger bunun içerisinde aşagılama, hor görme, küçük düşürmeye çalışmak yoksa ne var?

Canım eğlenmek istedi hazır liseliler sallıyorken bende sallayayım mı demek istedin?

Madrid orada sizi dümdüz ettiginde ben çıkıp böyle bişe söylesem senin hoşuna gider mi ?
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki sen ne hakla Galatasaray camiasını 3-5 adamın yıllar önce yaptıgı hareketle eyyamcılık vs ile zan altında bırakabiliyorsun bu hakkı size kim veriyor

daha önce yenen haltlardan bahsetmişsiniz ben ne dedim bunu yapan kim olursa olsun savunulacak tarafı yoktur siz maşAllah avukatlıgını yapıyorsunuz 3-5 kişinin

ceza ertelenme vs olaylarını yapan FBJK fenerasyonudur basındaki kişide sizi bu hallere getiren sevgili başkanınız
    Kardeşim senden çok özür diliyorum; fakat ben daha Türkçe dil kullanımından bi haber biriyle oturup futbol tartışmak istemiyorum.

İnşallah finale kadar yürürsünüz. Başarılar temenni ediyorum.

Selametle.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

chelseayi havalanında karsıladınız hacı her avrupa macında bu tur olaylar olur takmayın azınlıkta kalan fener taraftarıda gs taraftarıda bjkde yapıyo bazen boyle seler

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ben buraya Beşiktla dalga geçen birşey yazsaydım eyvallah ama öyle birşey yok he siz gidipte avrupada Ayyıldızlığı bayrağımızı dalgalandırırsanız ben sizden daha fazla BJK li olurum.Biz 100 senedir rekabet içinde olan 2 takımız ve birbirimize bu ligle alakalı takılmamzda bir sakınca mı var yok.Bu iş eğlencey, rekabeti içinde barındaıran bir şey.Bu akıllı olun zihniyeti ne biliyor musun ? Fenerbahçeye seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası aldıran,benim arabama taşlarla sopalarla saldırıp 10 gün serviste yatıran,otoyolda üst geçitten konvaya koca koca taşlar atıp tavanımı göçüren maç çıkışında birbirini bıçaklıyan zihniyet.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chelseayi havalanında karsıladınız hacı her avrupa macında bu tur olaylar olur takmayın azınlıkta kalan fener taraftarıda gs taraftarıda bjkde yapıyo bazen boyle seler
    ben desteklemiyorum zaten bizim taraftarda olsa yazıklar olsun birlik beraberlik zamanı ne güzel fenerle birlikte el ele yürüyoruz seneye inşAllah beşiktasta avrupada mücadele eder gurur duyarım ama bu işleri aşmak gerekiyor artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit

zaten yapan aynı kişiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de FBli olarak kendi taraftarımıza özeleştiri yapayım. Rıza bjk TD iken, "rıza 1 ekmek, 1 süt" veya buna benzer alçakça bir pankart açmışlardı. Rıza'nın babası zamanında kapıcılık yapıyormuş, sanki emeğinle çalışmak ayıpmış gibi 3-5 şerefsiz böyle adice bir pankart açmışlardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de FBli olarak kendi taraftarımıza özeleştiri yapayım. Rıza bjk TD iken, "rıza 1 ekmek, 1 süt" veya buna benzer alçakça bir pankart açmışlardı. Rıza'nın babası zamanında kapıcılık yapıyormuş, sanki emeğinle çalışmak ayıpmış gibi 3-5 şerefsiz böyle adice bir pankart açmışlardı..
    insanların özel hayatları ve zayıf yerlerinden vurmak çok yanlış bencede sevmek zorunda değil kimse ama bu şekildede dile getirmek yanlış katılıyorum

Çok şükür son zamanlarda bazı şeyleri aşmaya başladık Oğuz Altayın bunda payının çok oldugunu düşünüyorum taraftar kalitesi ve çıtayı yükseltmeye başladık umarım devamı gelir hiç küfürsüz kavgasız maçlar izleriz her takımda bunu yapar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)