19 Mayıs pazar günü ile ilgili anketimizi güzelce doldurduk tekrar teşekkür ederim çok güzel bir pazar günü geçirdik sayenizde.
19 Mayıs pazar günü ile ilgili anketimizi güzelce doldurduk tekrar teşekkür ederim çok güzel bir pazar günü geçirdik sayenizde.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Edit. Gerek kalmadı![]()
Seanslar 40 araclik olucak diye bir bilgi var intercity sitesinde.
40 arac ayni anda biraz fazla olmaz mi pistte ?
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 02 Haziran 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri II
Halk günü için 40 saçma fazla bence. İlk kez piste çıkanlar birbirlerine girmezse iyidir. Büyük bir kaza olup pist tüm gün kapatılmaz inşallah.
her seans 40 olmayacak sanırım.. çünkü en fazla 40 araçlık diyor. duruma göre hareket edecekler sanırsam.
bu arada seans başına transponder almak çok maliyetli oluyor. katılımcı için sabit bir ücret olsa, istediği kadar seans satın alsa ama tek transponder ücreti ödese daha iyi olur.
40 arac cikarsa gecis fazla olur ceza alan cok olur haliyle cogu araba kara listeye girer
pistte cikacak araba kalmaz 1-2 organizasyon sonra
40 arac ciddi sikinti bence
TeamPASAOGLU
Çok sayfa olmuş, hepsini okuyamadım ama genel olarak keyif alınmış gibi
2 Haziran daha da güzel olacak, hepinizi bekliyoruz
40 araç limittir sanırım tam bilgim yok, ufak tefek kaydırmalar mutlaka olur sıkıntı yaşamadan gazlarsınız emin olun.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Malesef 40 arac cıkılacak...
Sure kosmak ısteyener ıcın ayrı gruplar olucak oda fazla fıyat olucak.
25x120 ıken sımdı 40x120![]()
40 araç ciddi rakam. Muhtemelen 19Mayıs'taki seansların uzun sürmesinden dolayı böyle bir karar alınmıştır.
2 hazıranda katılıcaktım ama acık ogretım sınavı dolayısı ıle ımkansız bıdakıne kısmetse onun tarıhı bellımı
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)