User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
106 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Cantük amortisör REZİLLİĞİ

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında facebook canturk amortusor madurları dıye grup acılırsa sakın sasırmayın ...
    marka belirtmeye gerek yok ki el yapımı yapılamaz bu parca hangı usta olursa olsun ancak bu işle ilgili bir ciddi anlamda muhendis destegi ile firma oluşturulur üretim bandına gecilir cok da iyi olur ama goz kararı el kararı olacak iş değil neyseki madurların hepsi ucuz atlatmış bu sevindirici haber
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan biz arabaya bu haldemi bindik ????
    hayır bındımızde saglamndı ama beraber bız patlattık tamıre verdık ırzına gectıler hımananamınanana
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında facebook canturk amortusor madurları dıye grup acılırsa sakın sasırmayın ...
    Öyle bi grup açılmaz abi 15 liralık arabaları 25'e sattıran bi amortisörü pek kimse kötülemez benim gördüklerim bu yönde yani malesef

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır bındımızde saglamndı ama beraber bız patlattık tamıre verdık ırzına gectıler hımananamınanana
    sesli güldüm
    FN2-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben resımle geldım kardesım ırzına gecılmıs coılover var

ae101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun kardesım.Allah sukur canına bısey olmadı...
    gercekten bu yaptıkları terbıyesızlık.. tek bıldıklerı ozur dıleme baska yaptıkları bısey yok... bende yaptıracaktım ama bır kotu tecrube daha edındık...
    45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
    35 MMR 57 - Auris - Just Begining

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse daha yazmıcam yazdıkca gerılıyorumm sız sız olun gıdın orjınal coılover alın

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse daha yazmıcam yazdıkca gerılıyorumm sız sız olun gıdın orjınal coılover alın
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zamanlar insanlar namistain'e karşı cantürk'ü överlerdi, son zamanlarda cantürk hakkında da çok olumsuz yorumlar okumaya başladım... Biraz tanınıp iyi para kazanan o amatör ruhunu kaybedipte baştan savma iş yapmaya mı başlıyor diye sormadan edemiyorum kendime...
    Ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret olayı ayrı bi olay daha öncede gördük yaptıkları işleri tavırlarını vs ama olayın asıl vahim tarafı ticaretten öte cesaret..

Sanayi işi, uydurma süspansiyon sistemi parçaları kullananlara gerçekten hayranlıkla bakıyorum. Ciddi anlamda çok cesurlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık olmuş
    Zalimler için yaşasın cehennem..

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    melih ö nerdesın nan hep senın yuzunden oldu sanada sektıryturmm hbrın olsun
    Bana niye sektiriyorsun ki abicim ben mi yaptım coiloverlarını o şekilde? Benim suçum ne
    Jazz'a Namda coil yaptırdım, hem dürtüldüm hemde R9 Takozu koydular her tarafından ses geliyordu arabanın.
    Fiesta ile Clioya Cantürkte yaptırdım, Fiestayı sattım sattığım çocuk amortisör ile ilgili hiçbir geri dönüş yapmadı bana patladı catladı şöyle böyle oldu diye.
    Clioyu sattım aynı şekilde onda da hiçbir sorun yok.
    Fiestaya coil yapalı 3.5 sene oldu, Clioya da 2 sene oldu. Bu süre zarfından ufak tefek takoz parçamalar dışında birşey olmadı. Ben şimdi bunları yaşamışken Cantürkü nasıl kötüleyeyim sana? Yok yapamazlar edemezler diyeyim? Ben kendi araçlarım dışında da 8-10 araba yaptırdım onlarda da sorun yok. Ben sorun yaşamıyorsam nasıl sorun yaşamış gibi gösterebilirim ki?

Ben genelleme yapmak istemiyorum ama sorunların yüzde 80i buradan okduğum kadarıyla kargo ile yapılan işler. Yapmayın abi, bir iş yapıyorsanız gidin başında durun, bakın ne yapılıyor ne ediliyor. He gidip yaptırıpta sorun yaşayan da oldu. Geçmiş olsun demekten başka ne diyebilirim anlamıyorum. Benim hiçbir işimde sorun çıkmadı. Bu net olarak söyleyebilirim.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana niye sektiriyorsun ki abicim ben mi yaptım coiloverlarını o şekilde? Benim suçum ne
    Jazz'a Namda coil yaptırdım, hem dürtüldüm hemde R9 Takozu koydular her tarafından ses geliyordu arabanın.
    Fiesta ile Clioya Cantürkte yaptırdım, Fiestayı sattım sattığım çocuk amortisör ile ilgili hiçbir geri dönüş yapmadı bana patladı catladı şöyle böyle oldu diye.
    Clioyu sattım aynı şekilde onda da hiçbir sorun yok.
    Fiestaya coil yapalı 3.5 sene oldu, Clioya da 2 sene oldu. Bu süre zarfından ufak tefek takoz parçamalar dışında birşey olmadı. Ben şimdi bunları yaşamışken Cantürkü nasıl kötüleyeyim sana? Yok yapamazlar edemezler diyeyim? Ben kendi araçlarım dışında da 8-10 araba yaptırdım onlarda da sorun yok. Ben sorun yaşamıyorsam nasıl sorun yaşamış gibi gösterebilirim ki?

Ben genelleme yapmak istemiyorum ama sorunların yüzde 80i buradan okduğum kadarıyla kargo ile yapılan işler. Yapmayın abi, bir iş yapıyorsanız gidin başında durun, bakın ne yapılıyor ne ediliyor. He gidip yaptırıpta sorun yaşayan da oldu. Geçmiş olsun demekten başka ne diyebilirim anlamıyorum. Benim hiçbir işimde sorun çıkmadı. Bu net olarak söyleyebilirim.
    Bende zamaninda bi heves ettim aradim konuştuk olur hallederiz dedim benim 4 saatlik zamanim var 2 araç gelicez bursadan coilleri hazirla istersen parayi göndereyim istersen kaparo göndereyim M.kolayliydi sanirim oda zaten iyi taniyodu beni sorun yok kardeşim hallederiz dediler pazartesi konuştuk perşembe beni aradi coilleriniz hazir gelebilirsiniz diye cuma gittik.Ben aracimi götürmedim arkadaşimin arabasıyla gittik.Kendi coillerimi alirim bursada takarim diye gittik hoşgeldiniz hemen 10 dk başliyoruz işlemlere dedi.

Hatta o gün tarikS de aracına coil yaptiriyordu o bizdende erken gelmiş saat 9 da biz ordaydik oda 8 de gelmiş onun aracini sökmüşler bekliyodu.Biz saat 11 civari oldu dedim artik halledin dönecez 1 saat sonra arabanin orj amörtisörlerini söktüler.Gene biz bi ümit başladık beklemeye dedim üst takozlari coillere takacak max 1 saat işimiz kaldi derken bizim işimiz akşam 5 de bitti coilleri yaptık diye aradi yapmamiş o gün orda yapmış benim araciminkini yârin göndercem dedi 2 hafta sonra geldi 1 ay sonrada patladı

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Bu arada,benim de adım soyadım Murat Cantürk ama bu kişi ben değilim.Yanlış anlaşılmasın diye dedim.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada,benim de adım soyadım Murat Cantürk ama bu kişi ben değilim.Yanlış anlaşılmasın diye dedim.
    Ben sen diye kaç kere aradim önceleri açmiyolardi sonra sildiler heralde telefon numara mi gecen gün yine aradim ben izmitten falan dedi kapadim hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne çektin be bu durumdan diyesim geldi Murat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende zamaninda bi heves ettim aradim konuştuk olur hallederiz dedim benim 4 saatlik zamanim var 2 araç gelicez bursadan coilleri hazirla istersen parayi göndereyim istersen kaparo göndereyim M.kolayliydi sanirim oda zaten iyi taniyodu beni sorun yok kardeşim hallederiz dediler pazartesi konuştuk perşembe beni aradi coilleriniz hazir gelebilirsiniz diye cuma gittik.Ben aracimi götürmedim arkadaşimin arabasıyla gittik.Kendi coillerimi alirim bursada takarim diye gittik hoşgeldiniz hemen 10 dk başliyoruz işlemlere dedi.

Hatta o gün tarikS de aracına coil yaptiriyordu o bizdende erken gelmiş saat 9 da biz ordaydik oda 8 de gelmiş onun aracini sökmüşler bekliyodu.Biz saat 11 civari oldu dedim artik halledin dönecez 1 saat sonra arabanin orj amörtisörlerini söktüler.Gene biz bi ümit başladık beklemeye dedim üst takozlari coillere takacak max 1 saat işimiz kaldi derken bizim işimiz akşam 5 de bitti coilleri yaptık diye aradi yapmamiş o gün orda yapmış benim araciminkini yârin göndercem dedi 2 hafta sonra geldi 1 ay sonrada patladı
    Aynı durum benim içinde olmuştu. Abi sen hazırla ben gelince direk takarız demiştim. Gittiğimde sıfırdan başlamıştık yapmaya Ben bunu biraz yoğunluğa bağlıyordum o zaman harbiden çok ciddi bir talep vardı.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sanırım olayın bilincine tam ulaşamamışsın galiba amortisörüm çıkdı diyorsun.. amortisör yolda giderken çıkması ne demekdir ??? zamanında birine iyi bir sevap yapmışsın karşılığını almışsınki hala aramızdasın..

sen bana bir şey olsa diyorsunda ya allah korusun arabada annen baban akraban arkadaşın olsa sana bir şey olmasada onlara olsaydı yada yoldaki kendi hatan yüzünden başka bir aracıda kazaya karıştırıp onların hayatıyla oynasaydın..o vicdan azabı sana bir şey olmasından çok daha berbat bir şey ömrün boyu onla yaşardın... yazıyorsunuzya benim tüylerim diken diken oluyor çünkü gerçekden başınızdan geçen şeyin büyüklüğünün farkında değilsiniz..

Tekrar geçmiş olsun büyük badire atlamışsın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durum benim içinde olmuştu. Abi sen hazırla ben gelince direk takarız demiştim. Gittiğimde sıfırdan başlamıştık yapmaya Ben bunu biraz yoğunluğa bağlıyordum o zaman harbiden çok ciddi bir talep vardı.
    Kanka şimdi sen bursaya gelip benden bi parça alican ben seni ariyorum gel hazir parçan diye o kadar yol geliyosun iş güç ben Akhisar-bursa-izmit yaptım coil taktircam diye arabami bursada bırakmak zorunda kaldim. 2 saatte döneriz diye geldik mesaiyi orda bitirdik sence normal mi patladı attim kenara öyle duruyo valla.

Bi arkadaş vardi bayaa uğraşti benden numarami istemişti alicam paramizi gidecem falan dedi ama ondanda ses cıkmadi onuda biktirdilar heralde.

Ama büyük yanlış yani custom coilover ben bi hevesle gittim yaptirmaya bana maliyeti 650 lirayi buldu.

700 liraya ön arka marka coilover geliyomuş araştırınca öğrendim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)