User Tag List

Sayfa 7/20 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
366 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınan hizmetin karşılığında, verilen bir fatura veya ne bileyim bir kayıt gibi bir şey var ise paylaşın ki en azından zan altında kalmaktan kurtulmuş olursunuz.

Çünkü karşı tarafın parçanın fiyatıyla ilgili de ithamı var ..

Açıkcası merak etmiyor değilim bende.

Bunun dışında olaya baktığımızda sizin tek kusurunuz bu olaya aracılık etmek olmuş. Zor bi durum allah selamet versin.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla ılgılı gelen maıller,yazdıgım maıllerı saklıyorum.
    Hatta melıhın powershop hakkında yolladıgı PM ve mesajlar. Arabası hakkında dedıklerı,yazdıklarını saklıyorum.
    Istıyorum kı,etekdekı taslar dokulsun,daha fazla kullanılıcak detaylar cıksın ortaya. Dava acıcakmıs,demekkı cıddıye almak gerek. Ona gore hakettıgı cıddıyetı vermek gerek.
    Benım "ZAN" altında kalıcagım bır sey yok,elımde yazılı bılgı ve mailler var zaten. Benım anlamadıgım husus,neyse bende fazla yazmayım,boyle guzel....
    P.S:Indırım alınmamıstır hatta adam(Karısı dıyelım) para almadan bızı atolyoye sokmadı bıle. Adama kendımı anlattım,sadece merak ettıgımı,hırsız yada sorun acıcak bırı olmadıgımızı soyledım.Bu ıslere merak lı oldugumu vs anlatmaya calıstım,Artık karısı nasıl bırıyse.... Bu ısı bıle "LUTFEN" yaptılar,hatta burada Erdeme soylemıstım,bu adamın ısını ogren kardesım,sen yapamazmısın dıye. Tavırları cok rahatsız etmıstı benı. Ama adamlar yapıyor,yaptıgı arabaları begendıgımı yıgıtın dedıgı gıbı resımler cekerek koydum.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla ılgılı gelen maıller,yazdıgım maıllerı saklıyorum.
    Hatta melıhın powershop hakkında yolladıgı PM ve mesajlar. Arabası hakkında dedıklerı,yazdıklarını saklıyorum.
    Istıyorum kı,etekdekı taslar dokulsun,daha fazla kullanılıcak detaylar cıksın ortaya. Dava acıcakmıs,demekkı cıddıye almak gerek. Ona gore hakettıgı cıddıyetı vermek gerek.
    Benım "ZAN" altında kalıcagım bır sey yok,elımde yazılı bılgı ve mailler var zaten. Benım anlamadıgım husus,neyse bende fazla yazmayım,boyle guzel....
    Ben bu siteye üye olalı çok uzun zaman oldu ve senin yardımseverliğin, insanlara yaklaşımın bilgi paylaşımların takdire şayan ve insanlık konusunda sayılı adamlardansın.. kafana takma bence abicim..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MUrat abi hgp yi sizin sayenizde duydum diyorsunda iyi attın,golf r ı doğuştan aldığımızda kit alıcaz araştırıyoruz apr den revodan fiyat alıp araştırıcaz dediğimizde hgp diye bi alman firma var böyle böyle adamlar diye bize tavsiye eden sendin biz hgp diye bi firmayı bilmiyorduk bile o zamana kadar.sizin ofiste hgp nin sitesini açıp göstermiştin hatırlarsan şimdi nasıl bizim sayemizde duymuş oldun komik geldi.bende diyorumki güvenmediğin işini bilmediğin nolduğunu bilmediğin firmayı ürünü vs tavsiye etmiceksin o zaman,övüp övüp getiririm yaparım ben hallederim diyipte sonra sıkıntı olunca banane beni ilgilendirmez demek olmaz.indirim 30 duda 10 dedi demiyorum öyle olabilir ne ***** diyorum bilmiyoruz kesin sonuçta.melihtede öyle olabilir fiyat bu denip 10 20 30 neyse indirim alınmıştır sonuçta hem ticaretini yapm düşüncesi yokmu hgp yi almak adını tr de duyurmak gibi,ilk alışverişte değil yani herneyse konu o değil zaten.forumda 300-500 değil mesele asıl,pazarlayıp tavsiye edip bi sıkıntı olunca ee ben sadece taşıdım diye işin içinden sıyrılmaya çalışmak.o yüzden tekrar diyorumki bence var ki eğer yoksada ticari bir çıkar o zaman kimseye bilmediğiniz ürünü önermeyin,pazarlamayın parasını alıp ithalatını yapmayın bu kadar...
    INFINITE PERFORMANCE

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes işin iç kısmını bilmeden yok ustaydı yok parçaydı iyilik yapılmış vs tarzı yazmışta detaya girmeden yazıcam.olay sadece taşımacılığını yapmak değil aynı şeyi bizde yaşadık.murat engin başta hgp yi şöyle firma böyle firma öyle başarılılar vs övüp tavsiye edip duruyor.fakat hgp yi kimse bilmiyorki ne maiillere cevap veriyolar nede telefonlara bakıyolar kendiside biliyor zaten bende daha önce bizim golf r konusunda yazmıştım melihide epey bi uyarmıştık konuyu okuyanlar bilir hgp den uzak dur bi sıkıntı yaşarsan muhattap bulamazsın sorununu çözemezdin murat enginde kesinlikle sorumluluk kabul etmez diye.murat engin sadece taşımacılığını yapmıyor sadece buradan bakınca öyle gibi görünüyor kimse bilmediği için.konuda daha önce hgp ile ilgili sıkıntıları yazdığımda amacın ne niye öyle yazıyorsun diyordu o zaman demiştim distribütörlük almayı düşündüğü için hgp yi kötületmeyip övüp duruyor bi yandan pazarlıyor resmi olmadan.fuar dönüşü notları kendi konusundada yazıyor zaten hgp ye tekrar hayran kaldım yapılan işleri görünce hgp yi yavaş yavaş türkiyede duyuracağız diye!! Melih böyle kelime oyunlarıyla kandırılan ilk kişi değil ilk olmayacaktırda.üzüldük çok ama böyle olacağını baştan bildiğimiz için uyarmıştıkta.getirebilirsen kendin getir murat engine getirtme diye.fiyatta zaten kazık olmuş o öyle almanın yazdığı fiyat bu diye olmuyor bizede zamanında ben onlardan distribütörlük alıcam zaten vs diye %30 indirim rahat alırım diyordu kit geldikten sonra yaa %10 verdiler dedi.belki 30 duda biz 10 diye biliyoruz tabi!! 2200 euro veripte eğer kavramatıda yolluyosan alma sakın fiyatta fazla demiştim normalde kavramayı yollarsan 2000 euro artı bide indirim artık % kaçsa? Yani burda minimum 200-300 euro bile olsa bi kar olduğu zaten biliniyor.çok daha fazla detaya girmicem geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
    Sen gerekli uyarıları yapmışsın. Hem HGP hem de Murat Engin hakkında.. Bunları bile bile işe girişmiş Melih.. Daha ne hak iddia edebilir ki bu noktadan sonra..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gerekli uyarıları yapmışsın. Hem HGP hem de Murat Engin hakkında.. Bunları bile bile işe girişmiş Melih.. Daha ne hak iddia edebilir ki bu noktadan sonra..
    Aynen öyle konuyu tekrar okurlarsa bilmeyenlerde görür zaten,bile bile lades gibi bişey oldu.
    INFINITE PERFORMANCE

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2-3 ay önce yine buna benzer bi konu hatırlıyorum Murat enginle Yiğit arasında geçen, sonrasında Melih Yiğitlerle görüştü eminim uyarmışlardırda Murat Enginle yaşadıkları problem konusunda haala neden riskli olduğunu bilebile çalışırsınki be Melih kardeşim,
    TeamPASAOGLU

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir tarafı tutmuyorum, konuyu alevlendirmek gibi bir niyetim yok.

Debriyaj garanti kapsamına girer mi?

Yurt dışından direkt debriyaj / baskı / balata / tork konvertör ithal ettiğimizde garanti alamayız diye biliyorum.

Hatta ve hatta yurt dışında yaşayanların da debriyaj/tork konvertörü gibi parçalarda garanti alamadıklarını biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz.

OEM araçlarda bile kalkış sayısını (Launch) sınırlandırıyorlar.

Melih'i hiç tanımıyorum.

Eğer Melih belli bir süre, elli bir kilometre mutlu kalıp ardından mutsuz oldu ise o zaman konu
    başka yöne gider.

Eğer ilk taktığı andan itibaren sorun yaşadıysa konu farklı yöne gider.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürüyen aksamla ilgili çoğu parçaya garanti alamıyorsun, tork conv. mekatronik. baskı balata vs...

zaten ben konudaki teknik problemi de anlamadım, yazılımsal olarak adaptasyon mu sağlayamadı (mutlaka rodaj süresi göz önünde bulundurulmalı), yanlış parça mı geldi yoksa parça doğru takılırken mi sıkıntı oldu?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbir tarafı tutmuyorum, konuyu alevlendirmek gibi bir niyetim yok.

Debriyaj garanti kapsamına girer mi?

Yurt dışından direkt debriyaj / baskı / balata / tork konvertör ithal ettiğimizde garanti alamayız diye biliyorum.

Hatta ve hatta yurt dışında yaşayanların da debriyaj/tork konvertörü gibi parçalarda garanti alamadıklarını biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltiniz.

OEM araçlarda bile kalkış sayısını (Launch) sınırlandırıyorlar.

Melih'i hiç tanımıyorum.

Eğer Melih belli bir süre, elli bir kilometre mutlu kalıp ardından mutsuz oldu ise o zaman konu
    başka yöne gider.

Eğer ilk taktığı andan itibaren sorun yaşadıysa konu farklı yöne gider.
    bunlara ilave olarak;

ortada bir zarar varsa (ki parçayı alıp getiren götüren kişi olayın gerçekleştiği tarihte yasal olarak hgp firması ile ticari bir bağı yok dolayısı ile ceza almasının mümkünatı yok) hakimin ilk yapacağı şey aracın üreticisinden takılan parçanın onaylı olup olmadığının bilgisini isteyecektir.doğal olarak üretici firma modifiye edilmiş bir parçaya uyumluluk onayı vermez. hakim davayı düşürür. masraflarda davayı açan kişiye kalır.

modifiyenin garantisi olmaz.
    komançero garage

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavrama ile ilgili olarak Melih ;
    Takıldıktan sonra eğer pul vs yanlış eksik takıldı ise , mutlaka arıza bırakır bunları loglarına baktınız mı baktıysanız paylaşmanda fayda olur.

O zaman pul eksik takıldı ise pul eksikken mutlaka hata alırsın transmission da , eğer burda hata almış ve pul takıldıktan sonra hala sorun var diyorsan ve hata vs.. loglarda göremiyorsan mekanik olarak bu kavramının hatalı olduğunu yada kavrama sağlam ise senin mekatroniğinin mu kavrama ile uyumlu çalışmadığını anlamına gelir ve mekatroniğinin tekrar buna göre yazılımın düzeltimesi gerekir.

Mevcut hatalar ;

Clearanse too smalll,
    Tolerans limit exceed

gibi....
    1.4 TSI GTX28 Loading...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit cepten yaziyorum,kisaca soyleyim;
    Sizinle birlikte acmadikmi interneti,hatta yaptiklari islere baktik,almancaydi bir *** anlamadik. Bunlari yapiyorsa cok iyi,bunlar alman hava civa yazmazlar diyip guvendik. Sonra ben demedim mi;bu firmayi diger almanlara soralim diye? Sobra gelen cewaplar olumlu olunca,Demir abi de"bunlar alman vardir bildikleri,burdan alalim" demedi mi?
    Gelen yorum ve gorusler iyi olunca kiti aldik. Ha ilgisizler yada zaman kaybi yaratiyorlar,o ayri!
    Brn herseyi durustce yazİyorum,gizlim saklimda yok,neyse onu diyorum ama sukadar para aldi,ivir zivir ithamlar isi baska yere tasiyor!yahu miller ortada yigit,gelen cewalarda,yapma be kardesim...
    Konuyla ilgili "tarafsiz" yorum yapmani bekliyorum ama nafile...
    Tekrar ediyorum,onceki postlarimi okuyup oyle yazin,herseyi anlattim. Kimseyi ne kandirdim be baska turlu yaniltip ortada biraktim!
    Bu konununda takipcisi olucagim,hayatta hic hirsim olmadi ama bukadarida fazla!

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya simdi bu isi ben yapiyor olsam bile desen 300-500 kar etmeye calisiyor hadi insanlar inanir da. Murat Engin e %30 indirim aldi da %10 lanse etti demek ciddi komik. Murat Engin ile de sahsi bir tanisikligim muhabbetim dialogum yok ama komik. Piste 458 le giriyor, haftada bir 1000 tl pist parasi yakitini soylemiyorum bile, lastikleri 4000tl falandir muhtemelen, 300 euro ile neler yapmistir kim biliri vuhu..
    konudan bağımsız olarak yazıyorum, yapılmıştır yapılmamıştır, o iki taraf arasında, ama böyle bir durumun olmayacağının göstergesi bu yazdıkların olamaz bence onurcan, plakalar hep neden geçici diye sorarlar o zaman
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konudan bağımsız olarak yazıyorum, yapılmıştır yapılmamıştır, o iki taraf arasında, ama böyle bir durumun olmayacağının göstergesi bu yazdıkların olamaz bence onurcan
    Buna bende katılıyorum.
    Konu iki taraf arasında umarım çirkinleşilmeden çözülür. Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit cepten yaziyorum,kisaca soyleyim;
    Sizinle birlikte acmadikmi interneti,hatta yaptiklari islere baktik,almancaydi bir *** anlamadik. Bunlari yapiyorsa cok iyi,bunlar alman hava civa yazmazlar diyip guvendik. Sonra ben demedim mi;bu firmayi diger almanlara soralim diye? Sobra gelen cewaplar olumlu olunca,Demir abi de"bunlar alman vardir bildikleri,burdan alalim" demedi mi?
    Gelen yorum ve gorusler iyi olunca kiti aldik. Ha ilgisizler yada zaman kaybi yaratiyorlar,o ayri!
    Brn herseyi durustce yazİyorum,gizlim saklimda yok,neyse onu diyorum ama sukadar para aldi,ivir zivir ithamlar isi baska yere tasiyor!yahu miller ortada yigit,gelen cewalarda,yapma be kardesim...
    Konuyla ilgili "tarafsiz" yorum yapmani bekliyorum ama nafile...
    Tekrar ediyorum,onceki postlarimi okuyup oyle yazin,herseyi anlattim. Kimseyi ne kandirdim be baska turlu yaniltip ortada biraktim!
    Bu konununda takipcisi olucagim,hayatta hic hirsim olmadi ama bukadarida fazla!
    Bende cepten yazıyorum.onu diyorumya zaten biz öyle bi firmayı duymamıştık siz bildiğiniz için açıp bizede gösterdiniz adını duymadığımız firmaya girip kendi kendimize bakmadıkya.sizde ben evotech akrapovic active autowerke eisenmann vs çalıştığımız alman firmalarına sordum olumlu görüş yaptılar hgp yede evotech distribütörüyüz diye iletişime geçtiğinizi söylemedinizmi,bize havadanmı düştü hgp diye bi alman firması?! İlgisizler mubattap olmuyolar yaptıkları işin arkasında değiller evet orası doğru peki bunu bile bile hala niye melih için dsg getirip forumda ve dışarda övüp adını herkese duyurmaya çalışıyosunuz.çalışmayın hgp ile herkesede biz bu tür sorunlar yaşadık o yüzden tavsiye etmiyorum ama illa istiyosan adresi maili burda gidin görüşün halledin demiyosunuzda savunuyorsunuz bizde bunu anlamış değiliz! İtham değil yaşananları ve gerçekleri yazıyoruz.maillerden çok telefon görüşmesi yapılıyo cevap gelmediği için maillerin olmasının pek bi anlamı yok taraf tutmak değil bildiklerimi yazıyorum detaya inmeden sadece.
    kavramanında araca uyumsuzluk Rodaj hatası vs hataları olmaz çünkü o kavrama birebir golf r için üretiliyor o şekilde satılıyor murat engin bunu zaten biliyor konuya hakim kontrol etmeden almıyor rodajıda nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgilendirip yönlendiriyor zaten hata orda olamaz yani sanmıyorum.bizde aynı şekilde yaptık hiçbir sorun yaşamadık şuanda bi sıkıntı yok gayet memnunuz çok şükür.önceki konuda yazdığım vitesler yavaş atmaya başladı sıkıntısı dsg yazılımındaki şanzımanı korumaya aldığı için belli bir devrin üstüne çıkınca yapıyormuş şuan hallettik onuda sanırım testini yapıp görücez.ama bize melihinki gibi kendisinin içiyle oynanmış plakalar değil 0 hazır kit halinde geldi tabiki...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavrama ile ilgili olarak Melih ;
    Takıldıktan sonra eğer pul vs yanlış eksik takıldı ise , mutlaka arıza bırakır bunları loglarına baktınız mı baktıysanız paylaşmanda fayda olur.

O zaman pul eksik takıldı ise pul eksikken mutlaka hata alırsın transmission da , eğer burda hata almış ve pul takıldıktan sonra hala sorun var diyorsan ve hata vs.. loglarda göremiyorsan mekanik olarak bu kavramının hatalı olduğunu yada kavrama sağlam ise senin mekatroniğinin mu kavrama ile uyumlu çalışmadığını anlamına gelir ve mekatroniğinin tekrar buna göre yazılımın düzeltimesi gerekir.

Mevcut hatalar ;

Clearanse too smalll,
    Tolerans limit exceed

gibi....

Aynen katilmakla beraber sanayide herkes dsg ci olmus arkadas herkes getir takariz modunda ne kurtarsam kar mantiginda bu isler oyle degil iste.Dsg6 da da takarken uyulmasi gereken cok ince nuanslar var taktin olmadi bir daha olmasi cok zor.Bizde upgrade clutch alicaz ben hayatta almam bu hgp firmasindan ssp den alirim kendim uretirim gene almam o kadar para vericem maillerime donmeyecekler tipik kendini begenmis alman firmasi .
    Firmanin urettigi mala soyledigim bir sey yok iyidir kotudur bilemicem ama firma dedigin satis sonrasi hizmetleti olucak sattim oldu bitti olmaz oyle .

Gecmis olsun ama bence sorun sadece clutch degil 70.000 liranin hadi 10 lirasi kavrama geri kalan 60 bin lira nin karsiligi alindimi acaba?
    100-200 de kavrama siyirdigi icinmi gec atiyor vitesi ?Motor kontrol unitesinde bazi seyler uyumsuz olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rasit abi aksam zaman bulunca detayli yazicam.. Cevapliycam sorularini

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi yardimci olmus, parcayi en uygun sekilde getirmis. Size zorla kimse birsey satmamis, ne kadar overse ovsun, Yigit ile de konusmussunuz, o da size bazi sorunlar yasadigini belirtmis.

Kendi niyetiniz ile hgp debriyaji almak icin para yollamissiniz. Kaldi ki adamlarin sitesinde de dediginiz fiyat yaziyor. Ne gumruk, ne kargo odemissiniz.

Sucluyu cok farkli yerde ariyorsunuz. Cogu kisi yazmis, birisi size telefon getirse bozuk ciksa veya sonradan bozulsa getiren adama dava acsaniz ne yazar ? Biraz sakinlesip daha genis baksaniz daha iyi olur yoksa birde avukata, mahkemeye para ve zaman kaptirip hepten sinir olabilirsiniz.

Bence bosa daha cok zaman ve para kaybetmeyin. Aldigniz parcayi arabayla nasil uyumlu hale getirirsiniz ona bakin.

Hgp sitesine baktim, adamlar dsg yazilim yapiyorlar. Sizin dsg yaziliminiz baska bir firma tarafindan ve orjinal balataya gore yapilmisti diye hatirliyorum. Hgp balata ve sizin dsg yaziliminiz birbiri ile uyumsuz calistigi icin sorun yaratiyor olabilir mi buna bakmak lazim bence.
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katilmakla beraber sanayide herkes dsg ci olmus arkadas herkes getir takariz modunda ne kurtarsam kar mantiginda bu isler oyle degil iste.Dsg6 da da takarken uyulmasi gereken cok ince nuanslar var taktin olmadi bir daha olmasi cok zor.Bizde upgrade clutch alicaz ben hayatta almam bu hgp firmasindan ssp den alirim kendim uretirim gene almam o kadar para vericem maillerime donmeyecekler tipik kendini begenmis alman firmasi .
    Firmanin urettigi mala soyledigim bir sey yok iyidir kotudur bilemicem ama firma dedigin satis sonrasi hizmetleti olucak sattim oldu bitti olmaz oyle .

Gecmis olsun ama bence sorun sadece clutch degil 70.000 liranin hadi 10 lirasi kavrama geri kalan 60 bin lira nin karsiligi alindimi acaba?
    100-200 de kavrama siyirdigi icinmi gec atiyor vitesi ?Motor kontrol unitesinde bazi seyler uyumsuz olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum.
    DSg hassas iş dediğiniz gbi herkesin düzgün takabileceği bişey değil.hgp yi kimseye tavsiye etmiyorum bu yüzden kesinlikle parayı aldım bitti gerisine karışmam diyen bi firma.ssp ninde her kiti başarılı değil gerçi 500 lük ve 600 lük kitlerinde kavrama sıkıntısı var.melihinki için kavrama sıyırdığı içinmi yavaş atıyor bilmiyorum ama bizdeki hgp nin dsg yazılımındaki korumadan dolayıymış.
    INFINITE PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)