Konu mahkemeye taşınacakmış. Bence taşınsın.. Daha fazla yazmak, havanda su dövmek.
Printable View
Melih parasının ve emeğinin karşılığını alamadığı için çok üzgün vede sinirli bence böyle durumlarda hedef sapması olabiliyor.
Keşke az daha karaduzen bir araçla uğraşsaydın.
takan arkadaş hatalı takmış diyelim.şuan türkiyede nadir bu dsg şanzumanı söküp takan kişi ve tertemiz veren erdem usta ,ona sordum parçada sorun varmı diye yok dedi,bu mekanik bir parça takması çok basit segman takılmamış dediler onu taktık erdem olmama ihtimalı yok dedi ben halledecem dei yine olmadı,ozaman ustayla alakalı değil bu iş,parça sorunlu olabilir ama kusurabakma hgp ile işini çöz demek olmaz yanlışbir ticaret anlayışı.muhatap ben olmamışımki bu zamanakalar hgp ile şimdi olayım
ben murat enginle neden uğraşayım.şanzumanı ana servis yapamadı,erdem usta yapamadı eee kim yapacak.her söküp takmaya 500 tl ödüyorum ihçilik...ben sadece şunu söyleyim eğer bu parça daha önceden iyi olupta sonradan bu parçayı ben bu hale getirdiysem allah beni mutlu etmesin.ben çocuk değilim neyin ne olduğunu bilirim
burada çok golf r sahibi arkadaş var,araç şuan istanbulda hepsi kullanabilir aracı kavrama nasıl mış
ya bu devirde kim kime iyilik yapar rica ediyorum arkadaşım,böyle iyilikmi olur
ben şuna inanmıyorum.aynı kişi yani murat engin
istanbuldaki yiğit arkadaşımıza direk hgp firmasından getittirdi
verdiği rakam 2.000 euro ve orjınal kavramasınıda vermedi kendisinde
ben ise 2.200 euro verdim,benim kavramamın içi sökülüp plakalar değişti ve kapağı kapanıp verildi.
ya bu kavramanın orjınalı 1500 tl
nasıl oluyorda içi 2.200 euro oluyor...bana sendeki parça verilecek yerine iyileştirilmiş parça verilecek dedi murat engin .direk al gülüm ver gülüm
neden bendeki kavrama sökülüyor içi açılıp mağzeme konuluyor.belki benim kavramam ölü vs vs
Hacı sen niye konuların ana noktasına değinmiyorsun bayçu falan anlatmışsında bize ne bayçudan konuyla alakasıda yok.
Bu baskı yanlış takıldığı için bu şekilde sorun vermiş. Murat bunu iddia ediyor. Hatta istanbulda açtıklarında bunu yanlış takmışlar demişler sana da.
Eğer sorun böyleyse parça bozul değil ki senin muratın başını ağrıtman yerine o ilk taktırdığın ustanın başını ağrıtman gerekiyor.
arkadsım parça yani kavrama bozuk değil,ama içine takılan parçalar uyumlu değil,ilktakıldıktan sonra bu parça en son erdem gitti ,erdem bu kavramada yada şanzumanda bişey varmı diyorum yok hiçbir sıkıntı yok diyor
peki bu neden böyle yapıyor diyorum içindeki plakalardan kaynaklanıyor diyor.nedeyim
Madem öyle, sen de 2200 vermeyip kendin getirtseydin. Yatmıyorsa kafana kendi kavramanı göndermek, mantığıma uymadı bu iş istemiyorum deseydin. Murat öyle dedi, murat böyle dedi. Silah mı dayadı Murat başına. Kendi aklın, çevren yok mu? Onun dediklerini akıl süzgecinden geçirip, etrafına danışma yeteneğin yok mu?
Hayret birşey ya..
Sabrediyorum ama dallayıp budaklandırıyorsun konuyu, yok Bayçuymuş yok bilmemneymiş diye. Bize ne arabanın başına gelenlerden, ödediğin paralardan, çektiğin eziyetlerden.
Mahkemeye çıkartacak mısın bu konuyu? Dün yazdığın mesajda, bugün çıkartacağını belirtmiştin. Karşı taraf da "ne istersen yap" demiş.. Bu durumda madem çıkartacaksın, kapatıyorum konuyu. Adli makamlar çözsün derdini. Hakime ister Bayçuya kadar ister arabayı alışına kadar istersen ehliyet alışına kadarki geçmişini anlatırsın..
ben kurumsal bir şirkette otomobil satıyorum.hesabımıza bir para geldiğinde devlet onun neden geldiğini araçtırıyor müşteri bizi şikayet ettiğinde...sonra fatura soruyor fatura nerede yok.tamir mi edilmiş parçamı verilmiş.herşey ortada benim kanıtım çok fazla hepsini çıkarttırıyorum.şu saatten sonra ben zaten kaybedeceğimi kaybetmişim
kazanmak için bakalım artık kim haklıysa allah o kişinin yanında olur zaten
İki gun once tesekkur edip simdi dava acmaya calismak ilginc
İki gun sonra konuyu sildirmeyin?:)
Birde ici degisiyor vs o firmayi ilgilendirir biraz murat engin kargoculuk yapmis, orijinalinin fiyati cok onemli degil sonucta iyilestirilmis mal aliyorsunuz
Ayrica senin kavramani ostemeleri adamlar muhtemelen cikma alip guclendirip satiyorlar sifir mal ustunden iyilestirme yapmiyolar gibi geldi bana
Benimde anlatmaya çalıştığım bu ama anlaşamadık :)
Hal böyleyken birde ortada Oem parçanın içinin açılıp işlem yapılıp gönderilmesi durumu var. Yani Melih'e söylendiği gibi +1 kavrama daha verilmemiş. Kendi kavraması üzerinde işlem yapılmış.
İyice karıştı çorba oldu
İki tarafı da tanıyan ve olayın içinde bulunan bir kişi olarak bende yorumumu yapmak istiyorum. Öncelikle bunu daha önce kendisine açık açık söyledim. Melih in en büyük hatası hgp den gelen kavramayı adanada bi ustaya taktırması oldu. Serviste taktırsaydı kafası daha rahat edebilirdi, bizde bunu bu şekilde konuştuk, görüş birliğine vardık. Çeşitli sebeplerden dolayı düzgün şekilde çalışmayan kavrama ile araç İstanbul'a geldi ve burada bakıldı. Görüldü ki bir adet pulu eksik. Pul yerine takıldı ve ne değişti ? Hiç bişey... Demekki olay bir pul eksikliği, o an ki işçilik hatası değil. Diyeceksiniz ki adaptosyon da sorun olabilir, sonuçta bu kavramanın bi alışma süreci var, o da bildiğim kadarı ile Murat Engin'in direktifleri ile yapıldı...
Sonuca gelicek olursak bu araç oldu mu? Olmadı... Yiğitlerin aracı oldu mu? Motoru söylemiyorum o zaten bu konuyla alakalı değil, kavraması daha 7 bin kmde sıkıntı çıkarmaya başladı yani o da olmadı... Bu kadar övdüğüm, iyi olduğunu söylediğim bir parça da sorun varsa ve bende eğer buna aracılık edip ürünün iyi olduğuna dair arkasında durduysam, yol gösterdiysem, senin muhattapın ben değilim, hgpyle konuş beni ilgilendirmiyo demem...
Ve evet tabii ki Murat Engin in bu parçadan gelecek paraya hiç ihtiyacı yok ve evet kargo etmemesi için yardımcı oldu, iyilik etti fakat şu da düşünülmeliki bu iki araçta ki dsg şanzımanları başarılı olsaydı bunu biz yaptık bizim sayemizde oldu, bit getirdik bu bizim başarımız denmiycek miydi? Sonuna kadar söylenicekti, nitekim bunu doğrulayan bi durum yiğitlerin konusunda da geçmişti. O onların başarısı ise bu neden onların hatası değil ki?