User Tag List

Sayfa 5/20 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
366 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Montaj hatasi var deniyor? Hatali montaj zarar verdiyse?
    daha geçen hafta kavrama söküldü hiçbiryerde sorun yok zede kırık çıkık yok diyor usta
    böyle diyorsa ben nedeyebilirim
    erdem usta sen bu parçayı adanada taktırmışsın bu sebeple şurası zedelenmiş kırılmış dese tamam dicem.ya ben daha bu arabayla kalkış bile yapmadım yük binmesin araca anlık diye.200 km rodaj dendi 250 km yaptım ne dendiyse yaptım

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem öyle, sen de 2200 vermeyip kendin getirtseydin. Yatmıyorsa kafana kendi kavramanı göndermek, mantığıma uymadı bu iş istemiyorum deseydin. Murat öyle dedi, murat böyle dedi. Silah mı dayadı Murat başına. Kendi aklın, çevren yok mu? Onun dediklerini akıl süzgecinden geçirip, etrafına danışma yeteneğin yok mu?

Hayret birşey ya..

Sabrediyorum ama dallayıp budaklandırıyorsun konuyu, yok Bayçuymuş yok bilmemneymiş diye. Bize ne arabanın başına gelenlerden, ödediğin paralardan, çektiğin eziyetlerden.

Mahkemeye çıkartacak mısın bu konuyu? Dün yazdığın mesajda, bugün çıkartacağını belirtmiştin. Karşı taraf da "ne istersen yap" demiş.. Bu durumda madem çıkartacaksın, kapatıyorum konuyu. Adli makamlar çözsün derdini. Hakime ister Bayçuya kadar ister arabayı alışına kadar istersen ehliyet alışına kadarki geçmişini anlatırsın..
    cidden bu dediklerinle konu kapanmış zaten. acaba ne cevap gelecek diye okudum, gelmemiş de cevap zaten. insan karalamak çok kolay görünüyor ama insanlar düşünmüyorki hasız çıkınca karalanan kendisi oluyor. boşuna dememişler iki düşün bir söyle.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkemeye başvuru yapacaksanız niye konu açıp adamın ismini soy ismini yazıyorsunuz herkese açık bir foruma ? Murat abi bir iş adamı, ticari itibarını zedelemiş olduğunuz için o sizi mahkemeye verse ( bu konuda kendisine ısrar edeceğim) ne yapacaksınız.İnsan karalamanın bu kadar ucuz olduğunu kesinlikle düşünmeyin.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha geçen hafta kavrama söküldü hiçbiryerde sorun yok zede kırık çıkık yok diyor usta
    böyle diyorsa ben nedeyebilirim
    erdem usta sen bu parçayı adanada taktırmışsın bu sebeple şurası zedelenmiş kırılmış dese tamam dicem.ya ben daha bu arabayla kalkış bile yapmadım yük binmesin araca anlık diye.200 km rodaj dendi 250 km yaptım ne dendiyse yaptım
    Ben su noktadan yaziyorum eger yanlis montaj zarar verdiyse belki sorun olabilir

Hgp ne modifikasyon yapiyor kavrama uzerinde tam bakmadim yalniz aklima su geliyor yalnis montaj nedeniyle biraz once yazmissiniz icini acip bakmadik
    Falan diye ic mekanizmaya zarar vermis olabilirmisiniz?

Birde murat engin hgp nin bayisimi yada yazmis kendisi ama omu dedi hgpye goturelim diye sizmi
    körler sağırlar

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki kişiyide tanımam, çok basit 2 seçenek var bu 2 seçenekte Murat Bey'i bağlamıyor. 1. HGP firmasının üretim yada her ne yaptıysa onun hatası 2. ustanın takarken parçaya verdiği zarar..Sizin burda yapmanız gereken, sorunun kimden kaynaklandığı öğrenip çözümünüzü o kişi üstünden aramanız. Murat Bey sizi gümrük vergi vs'den kurtarmışken sizin onu suçlamanız çok ilginç olmuş. Murat Bey'e bunları yazmaktansa çok büyük bir özür ve bunun yanında da kocaman bir teşekkür borçlusunuz bence..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...ticari itibarını zedelemiş olduğunuz için o sizi mahkemeye verse ( bu konuda kendisine ısrar edeceğim) ne yapacaksınız.
    Tanımam etmem karakterini bilmem de, bunun Türkçe'deki adı yalakalık değil midir? bi doğrusunu bilen varsa söylesin.
    Elalemin arasındaki aldı / verdi kavgasının sonucuna müdahale etme heyecanı nereden geliyor?
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir!!!
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanımam etmem karakterini bilmem de, bunun Türkçe'deki adı yalakalık değil midir? bi doğrusunu bilen varsa söylesin.
    Elalemin arasındaki aldı / verdi kavgasının sonucuna müdahale etme heyecanı nereden geliyor?
    olaya müdahale eden kişi yönetimden.
    olay madem iki kişi arasında ve hukuki süreç başlatılacağı söyleniyor, neden o zaman burada bu forumda böyle bir konu açılıyor?
    sebebi bu olabilir bence..
    olayın iki kişi arasında olması demek iki kişinin kendi arasında telefon vs ile halletmeleri demek bence.

not:
    malzemeyi alanı, getireni, konuya dahil olanı ve sizi de tanımam yanlış anlaşılmasın..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben su noktadan yaziyorum eger yanlis montaj zarar verdiyse belki sorun olabilir

Hgp ne modifikasyon yapiyor kavrama uzerinde tam bakmadim yalniz aklima su geliyor yalnis montaj nedeniyle biraz once yazmissiniz icini acip bakmadik
    Falan diye ic mekanizmaya zarar vermis olabilirmisiniz?

Birde murat engin hgp nin bayisimi yada yazmis kendisi ama omu dedi hgpye goturelim diye sizmi
    KAVRAMANIN İÇİNİ AÇAN ERDEM USTA OLDU BAKTI VE plakalarda bir sorun yok dedi,ama uyum sağlamıyor yadatakılan parça doğru değil yada üretimi hatalı.şimdi bana biri plakaları verse halka şeklinde üstünde leke yoksa zede yoksa anlamazsınızda başka bişey varsa nasıl anlayasınızki

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahkemeye başvuru yapacaksanız niye konu açıp adamın ismini soy ismini yazıyorsunuz herkese açık bir foruma ? Murat abi bir iş adamı, ticari itibarını zedelemiş olduğunuz için o sizi mahkemeye verse ( bu konuda kendisine ısrar edeceğim) ne yapacaksınız.İnsan karalamanın bu kadar ucuz olduğunu kesinlikle düşünmeyin.
    +1

Konuya gelince, bu zamanda karşılıksız, bir beklentisi olmadan iyilik yapan insanlar da sayenizde yok oluyor yazık şu yaptığınıza... Kargo parası, gümrük parası, ıvır zıvır masraf ödemezken iyiydi dimi? Sonuç şimdiden belli ama yine de açın siz davanızı, yalnız çıkacak mahkeme masraflarını falan iyi hesaplayın ki kaybedince tüm masrafları karşılarken sıkıntı yaşamayın
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu saatten sonra bİrŞey yazmiyorum
    hakkimizda hayirlisi neyse o olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

Konuya gelince, bu zamanda karşılıksız, bir beklentisi olmadan iyilik yapan insanlar da sayenizde yok oluyor yazık şu yaptığınıza... Kargo parası, gümrük parası, ıvır zıvır masraf ödemezken iyiydi dimi? Sonuç şimdiden belli ama yine de açın siz davanızı, yalnız çıkacak mahkeme masraflarını falan iyi hesaplayın ki kaybedince tüm masrafları karşılarken sıkıntı yaşamayın
    3 avukatla konuŞtum sorun yok dİyor demek sİz avukattan daha İyİ bİlİyorsunuz.onud araÇtirdim 5 bİn tl daha gİdİyormuŞ onuda verİrİz herhalde

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım 70 binlira harcadım diyorsun ki bence çok büyük para.
    Madem Ustaların/garageların seni kandırıdığını ve zarara ugrattığını düşünüyorsun. Neden sadece Murat Engin'i dava ediyorsunda aracını yapan eden ustaları dava etmiyorsun.
    onlar seni daha büyük zarara ugrattı neden Onların ismini'de verip konu açmıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım ;
    Mevcut parçanız update edilecek diye mi anlaşıldı yoksa sizin altını çizdiğiniz gibi yeni parça verilecek diye mi?
    Eğer yeni parça verilecekse, siz neden parçanızı gönderdiniz?
    Hadi onlar gizli saklı iş yapacaklardı, ne demeye size resimlerini yolladılar revize işleminin?
    Umarım sorununuz çözülür.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabaj sabah gulsem mı guldursem mı bılemedım.
    Yıne son yazacagımı ılk yazayım. Melıh senden gelıcek tazmınat parasıyla,buradakı tum ogrencı ve ıhtıyac sahıplerıne yardım yapacagım,soz senın adına olucak.Ben bu kadar cahılce saldıranı gormedım
    Sunu sorarım Melıh;bu parcayı ben sana "sattım mı"? Yada bu parcayı sana uretıp/yaratıp mı getırdım?
    Hala ıthamlar-ıftıralar pesındesın.Madem ısım verdın,suan gonul almaya calıstıgın Baycu ıcın neler soyledın,Powershop hakkında attın tuttun,sımdı onlar unutuldu. Hala arabam yurumuyor,magdurum vs. Ve benım hakkımdakı Dedıkodu kısmını cok yazmak ıstemıyorum zaten onlarca kısıye konusmussun,onlar yazar...
    Levent burayı cok yı oku lutfen,rıca edıyorum;ben bu olay ılk oldugunda,eger Turkıyede yapılamazsa,Hgp ye mail atarım,konuyu ıletırım. Onlarda halıyle debrıyajı ıstıyecekler,sende gonderırsın dedım.Fakat debrıyaj oraya gıttıgınde adamlar tamam bızım hatamız parcayı degıstırırler dıyecekler,yada bunda bızım hatamız yok,yapıcak bır seyımız yok dıyınce ne olucak dedım "ADAM GIBI", verdıgı ceveap; "Aaaa oyle sey olurmu,parayı ben sana verdım,sen karsılıcaksın"!!!
    Burda benım salterler attı hocam,boyle sacmalık olurmu?boyle dayatma olur mu?Ben arabama saplantılıyım Murat,bu ısı halledıceksın kardesım dıyerek tehdıt varı konusulur mu?
    Nefes alarak yazıyorum,sınırlenmemk ıcın,kahvaltı yapmadan okuyorum/yazıyorum bunları...
    Bne adama yapılıcak ve ızlenıcek yolu soyluyorum,buarada Almanya ya gıdıcek bu parca,kargo parası yada donustekı masraf ıvır zıvır yıne ben odıyecegım! Vay anasını arkadas...
    Bunuda "Tabıkı sen odıyeceksın" dıyerek savunuyor...
    Sen bu arabayı Erdeme goturdun;Erdem momtaj hatası,yapılıcak neyse yapacagım,segmanlar takılmamıs takıp denıyecegız demedı mı? SOnra teste cıktınız "SEN" kullanmıssın arabayı,Erdeme araba cok degısmıs,%90 muthıs oldu,ellerıne saglık,Allah razı olsun dedın mı? SOnra 2 gun sonra dava mava,e benım hala ne sorumlulugum var?
    Gelelım su fıyat ıslerıne;Gelen maıllerını bırlıkte okuduk,adamın ıstedıklerı bellı.Hatta sıtesınde bıle yazıyor;Kavrama gelırse su fıyat gelmezse bu fıyat dıye.Ben taa oraya teslım almaya gıtmısım,adam yapıcagı fıyatı yazmıs,Alman bunlar,oraya gıdınce," Oooo Turkıyeden gelmıssın,sana bu debrıyajda 369,50 euro ındırım yapıyorum mu dıyecek?Bende o parayla gunumu gun mu edecegım?! Aklından zorun mu var melıh,ıthamların cok carpıcı ve guzel.
    Adam sıtesıne yazıyor-maıldede yazıyor ne yapıcagını!Kaca sattıgına ben ne karısabılırım?
    Sana kısa bır hıkaye anlatayım,herseyı kendıne yontuyorsun ya,buradan da bırseyler cıkar;
    Adamın tekı fabrıkada makınasını tamır ettırmek ıcın ugrasıyormus,2 usta 3 usta derken olmamıs.Demısler surda bır X adam var,,ona haber ver yapabılır. Adam gelıyor,makınaya bakıyor,2 cekıc sallıyor 1 tornavıda,hoop g hersey guzelce calısıyor. Dıyor kı borcun 1000 lıra!Adam hopluyor,bu kadar para olur mu,nedır bu falan dıye. Usta gayet sakın; 100 lırası ıscılık,900 lırası tecrube/bırıkım.
    Hgp burada bılgısını satıyor,ıcındekı balatarın mm rik ayarı muhım,takılıcak balatanın kalınlıgı muhım,bunun adaptasyonu vs,bunları bulmak ıcın ne kadar balata yaptı,kavrama kırdı bılemeyız.Belkı 300 lıra parca harcıyor ama fıyatı bu dıyor. Bunu maılde okuyup kabul etmedık mı melıh?Ben sana zorla al bunu,bedava fıyat yada neyse ne ,oyle bır sey mı dedım? Hgp nın ortagımıyım,pazarlamacısımıyım,muhasebecısıyım,ney ım ben,Hgp ıle bagım ne? adamla yuzyuze orada tanıstım...
    Buarada Levent,"Murat Engin'in dırektıflerıyle takıldı dıyorsun;Ne gıbı dırektıf verebılırım ben "Kavrama" konusunda?Sen benımle konustun mu hıc yada dırektıflerımı duydun mu?Ben kavrama konusunda uzman mıyım,sertıfıkam mı var?Usta ne dıyorsa,melıhe aktarıyorum!Hatta hatta ustayı aldım "TLEFON HATTINA"kac kez bırlıkte konusturdum,dur dedım yanlıs ıs yapmıyalım,ısı kım bılıyorsa o konussun, demedım mı melıh? Usta soylemedı mı,soyle yapılıcak boyle yapılıcak dıye telefonda?
    Ha sunuda hatırladım;Sen bu debrıyajı ılk takarken,sanayıde ustam var,o takıcak dedıgınde,sana ne sordum?Daha once boyle bır ıs yaptı mı? Sen dedın hayır ama cok becerıklı bırı. Ben ne cevap verdım;Bu hassas konular,bu konuda egıtımlı olması gerekıyor,aman 2 kusurusluk ıs yapıcagız dıye 5 kurusluk ıs acma basına demedım mı? Sende bır sey olmaz abı,ne olabılır kı,soktugu gıbı takıcak dedın! SOnra Erdemı aradıgımızda,bunun lıtarature gore takılmalı,segman,pul ıvızır zıvırların MM ayarlarına gore takılmalı dıyınce Şok olmamısmıydın? SOnra servıse nıye gotursun arabanı madem usta bu ısı yapabılıyordu?
    Neresınden tutsam elımde kalıyor bu konu!
    Pekı sen benden nıye ozur dıledın 10 gun once? Konu neydı?
    Bana bu soruları cevapla,sonra senaryona devam edersın ama ınan ısın sonunu keyıfle takıp edecegım....

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 avukatla konuŞtum sorun yok dİyor demek sİz avukattan daha İyİ bİlİyorsunuz.onud araÇtirdim 5 bİn tl daha gİdİyormuŞ onuda verİrİz herhalde
    Çok bildiğimi iddia etmedim ama çok şükür hukuki olarak avukat kadar olmasa da bir bilgiye sahibim. Bu konuyu buraya açarken yazılacak cevapları tahmin edebilirdiniz. Yazılanlar sizi rencide ediyorsa yada dokunuyorsa rica edin yöneticilerden kilitlesinler konuyu
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok bildiğimi iddia etmedim ama çok şükür hukuki olarak avukat kadar olmasa da bir bilgiye sahibim. Bu konuyu buraya açarken yazılacak cevapları tahmin edebilirdiniz. Yazılanlar sizi rencide ediyorsa yada dokunuyorsa rica edin yöneticilerden kilitlesinler konuyu
    Konu kıtlenmezse sevınırım,benım ıcın yararlı yazılar gelıyor. Son yazdıklarından sonra, Admın ve arkadaslarımın tavsıyesıyle Sıkettekı hukuk burosuna havale ettım.Oradakı bılırkısıler ılgılesın. Benım hukuk bılgım yok,bılmedıgım ıs hakkında da yorum yapmam zaten.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi ayni seyi yazmisiz, senin yonlendirmerlin ile yapildi manasinda dedim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şöyle bir içimi dökim ozaman...bu aracı 2011 yılında aldım stok bir şekilde,ve başladım yapmaya.idda ediyorum şu türkiyede benden daha fazla tsi yada tfsi olarak aracını dolduran yoktur
    revonun tüm motor kulağından tutunda şanzuman kulağı,hpa motor sports dsg yazılım hemde stage 4 olandan,okada bobine kadar ve toplamda 70.000 tl harcadım.benim en şanssız olduğum durum aracımın adanada olmasıydı,çünkü bu işi bilenler hep istanbuldaydı.çok şükür ne kırıldı nede bişey oldu araç.1 yıl önce aracın benzin pompasının içindeki itici kırlıdı ve emme egsentriğine zarar verdi.bu işlemi adanada yaptırdım.ama ozamandan bu zamanakadar giden araç bir gider bir gitmez oldu.sürekli p310 b arızası verdi.bayçuyu aradım dedimki bu aracın böyle bir arızası var sorun nedir?melih dedi sorun birçok yerden olabilir bu sebeple bana getirmen lazım.dedimki bayçu ben bu aracı sana 1000 km uzaklıktaki yere böyle ha dediğimde gönderemem .sen söyle ben burada baktırim dedim.kapalı konuştu sıkıntı ön pompa olabilir arka pompa olabilir dedi ve ben böyle aylarca kaldım ortada moralim çok bozuldu arayışa girdim...ne yaptıysak başarılı olamadık ,tabi bu arada bayçuya çok kırıldım vs vs...adanadaki 2 plus araçlarla deniyorum 210 km ye kadar yanyanayız.şaşırıyorum nasıl oluyor bu falan.dayanamadım bayçuyu aradım dedim sana bu aracı tırla gönderiyorum,tamam gönder dedi.tabi bu arada aracın içinde 100 oktan benzin tolıan karışık gönderdim.bayçu teste çıktı ve bu araçta bir sıkıntı var kasıyor kendini dedi.kendi daynolarına çıkardılar araç 6 avansta 462 hp verdi ve dayno eyrisi araç 7100 devirden sonra güç düşüyor.tuttular aracın egsentriklerine sentesine arka ve ön pompasına baktılar
    sente yarım diş kaçık çıktı arka benzin pompa hortumu yırtık enjektorlerin altına gelen pullar yok ,egsoz sorunlu dedi sen bırak bakalım dedi,2 günde aracı bitirdiler.içerisinde benzin kalmadığı için avansı 4 e alıp, pompa benzini ile bu sefer 465 hp çıkardılar ve dayno eyrisi güç 7800 e kadar yükseliyor.levent y arkadaşım ,artık kardeşim diyorum dostum diyorum, kendisine hiçbir zorunluluğu olmadığı halde aracımla ilgilendi.daha 2 gün önce 100-200 ölçtü 4 avans 170 basınç
    araç 7.8 derece çıkardı ve vidyoda var eğim ise 2.2.demekki yakıtla 6 avans dereceler çok daha iyi olacak.gece beni levent aradı dediki melih abi bak bu aracın şanzumanı yine olmamış vitesi yavaş atıyor nasıl olur levent erdem usta yeni şanzumanı söktü yaptı dedim.inan bana bu olmamış dedi,leventin kapalı otoparkı var ve sessiz bir ortam olması sebebiyle ,araçtan çıkan her sesi duyabiliyorsunuz.dediki vitesi geriye alıyorum yada D moduna alıyorum tıkırt diye ses geiliyor vites düşürüyor ekranda ama 1 saniye sonra araç tepki gösteriyor dedi...dsg mekatironik yada içindeki yazılımda bişey olma ihtimali yok ben bu sorunu kavramayı değiştirdikten sonra bu sorunları yaşadım.gelelim murat beyin kendini savunma şekline,herşey bukadar basit olamaz.sitede bağzı arkadaşlar yurt dışından parça tedariği yapıyor.alıyor getiriyor satıyor.ben şimdiye kadar 1 parçamı dahi başkalarının aracılığıyla getirtmedim,hep powershoptan aldım,garantinin olmayacağını yemin ediyorum sormadım.murat engin hep olayın iyi yerlerinden bahsettiği için şöyle güzel olacak böyle olacak dediği için hep hayaller aleminde yaşadım.demedimki murat peki bu parça sorunlu olursa neyapacaz ? onuda sordum gerçi oda 15 gün önce murat sorun var bu kavramada hala dedim,benim yapacak bişeyim yok hgp ile işini çözersin dedi.fakat ben bu parayı hgp ye vermedimki.haricen bu kavramaya verdiğim paranın haddi hesabı yok.garanti için nasıl almanyaya gönderim gidiş 300 dolar dönüş 300 dolar.oda hgp garantiyede sokmayabilirmiş vs vs ...bu saatten sonra insanlar ne yazarsa yazsın canları sağolsun sorun değil,ama kazanırım ama kaybederim bu davayı elimden geleni yapacam.tüm herşeyi çıkarttırıyorum yapılan alışverişin belgelerini vs vs .burada tek madur da ben değilim yiğit neden yazmıyor bu konuya bilmiyorum ama çocuk yaşadığı sıkıntıları yazsa destan olur benimki gibi...
    bu ustaya da dava açmayı düşünüyor musun?

bu arada eğer ki bir dava olacaksa bende katılmak istiyorum. o hakim hikayeyi duyunca ne yapacak çok merak ediyorum

" hakim bey, birden 2 ye alınca silkeleme vardı. neden olur dedik?? kavramanın pıçı pıçılarındaki fıncımadan yapar dediler. arabanın da her yerde atarı var sonuçta stage4 kendisi...bizde dedik bunu da modifikleyelim. sonra da bu pis beni dolandırdı!"

ı ıh...olmaz melih malesef. bana kalırsa sen biraz uzaklaş bu konulardna daha sonra arabanı düzgün ustalara teslim eder işlerini halledersin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)