User Tag List

Sayfa 6/20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
366 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: murat engine açılacak dava ile ilgili

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'en hızlı, en dolu, en güçlü, en iddialı'... bence arkadaşımızı yakan bu hırs olmuş, mahkemeden de bir şey çıkmaz, Doğuşla yanlış getirdiği parça ile yıllarca uğraştık, faturalı onaylı siparişli vs olmasına rağmen, kendi üretmediği satmadığı bir malla alakalı kimseyi suçlayamazsın... avukatlardan iyi bilmiyoruz ama hukuk hiç bir şeye hayır demez, istersen Obama'ya bile dava açabilirsin...

bu işler mekanik işler, X5 e aldığım sıfır mekatronikte bile arıza çıkmıştı, önemli olan doğruları yapıp çözebilmek...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ustaya da dava açmayı düşünüyor musun?

bu arada eğer ki bir dava olacaksa bende katılmak istiyorum. o hakim hikayeyi duyunca ne yapacak çok merak ediyorum

" hakim bey, birden 2 ye alınca silkeleme vardı. neden olur dedik?? kavramanın pıçı pıçılarındaki fıncımadan yapar dediler. arabanın da her yerde atarı var sonuçta stage4 kendisi...bizde dedik bunu da modifikleyelim. sonra da bu pis beni dolandırdı!"

ı ıh...olmaz melih malesef. bana kalırsa sen biraz uzaklaş bu konulardna daha sonra arabanı düzgün ustalara teslim eder işlerini halledersin.

bir the ''K'' klasiği
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tunay son noktayı koydu

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşuna demiyorlar iyilikten maraz doğar diye.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat 50 kez dedim sana ne uğraşıyosun bu işlerle al bak iyilik yapıyosun çantanda adamın malını taşıyosun üstüne sorun çözmek için kafa patlatıyosun birde üstüne (yanlış anlaşılmasın duruma binayen yazıyorum usta arkadaşlarımız alınmasınlar ) sanki sanayide usta arabayı bozan adam muamelesi görüyosun ...

Delimiisin mike ....

Bu arada Melih Bu konu burda duruyor kalkmıyor kilitlenmiyor . Yasal yollara başvur başvur ki Murat senden aldığı tazminat ile daha çok gence destek olabilsin .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu arada eğer ki bir dava olacaksa bende katılmak istiyorum. o hakim hikayeyi duyunca ne yapacak çok merak ediyorum

" hakim bey, birden 2 ye alınca silkeleme vardı. neden olur dedik?? kavramanın pıçı pıçılarındaki fıncımadan yapar dediler. arabanın da her yerde atarı var sonuçta stage4 kendisi...bizde dedik bunu da modifikleyelim. sonra da bu pis beni dolandırdı!"

ı ıh...olmaz melih malesef. bana kalırsa sen biraz uzaklaş bu konulardna daha sonra arabanı düzgün ustalara teslim eder işlerini halledersin.
    sdfasdfasf : D ciddi yorum yapacaktim ama bundan sonra yapamiyorum

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KAVRAMANIN İÇİNİ AÇAN ERDEM USTA OLDU BAKTI VE plakalarda bir sorun yok dedi,ama uyum sağlamıyor yadatakılan parça doğru değil yada üretimi hatalı.şimdi bana biri plakaları verse halka şeklinde üstünde leke yoksa zede yoksa anlamazsınızda başka bişey varsa nasıl anlayasınızki
    Burda size aracı olan da değil, bu işte size yardım kişinin suçu nedir ki ?
    Abi biz yasal olmayan yollardan parça getirdik, kaçakcıyız, fatura da almadık.

Aha da getiren bu adam bende arabama taktım arızalıymış, bu arkadaşta bana iyilik yaptığı için günah keçisi, Asın!

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #92 Bu post herşeyi açıklamış bence.

Biz 20 liralık arabanın herşeyini en iyi ustalara, serviste yaptırıyoruz. Adam golf r ı işi bilmeyen ustaya yaptırıyor..

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canınız çok yanmış olabilir. Bu kavrama olayıda tuzu biberi olmuştur ama okuduğum kadarıyla Murat abinin bir suçu yok. Avukat değilim ama dava açmanız sizin zararınıza olur diye düşünüyorum. Allah kolaylık ve sabır versin abim.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

FENOMENİMSİN

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayda ,parçayı getirenin yada yardımcı olanın sucu maalesef yardımcı olmak.
    Bende zamanında arac yaptım bundan 5 sene once bi vtec e 7,000 dolar harcamıslıgım var. Üretimi hatalı pistondan dolayı o kadar para haybeye gıttı ve aracıma tekrardan motor ıcı gırıldı, tekrardan motor yaptırdım. Gelipte pistonu kolu getırene yada ustaya hıcbısekılde sen yaptın yada sana dava acıcam demedım. Herne kadar uzucude olsa bu ısler bırazda şans işi.
    Geçmiş olsun tekrardan. umarım ıkı tarafta sorunu sıkıntısız bı sekılde cozer.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Haksızsın valla, Murat Engin sana kargoculuk yapmış seni masraftan kurtarmış onu nasıl sorumlu tutabilirsin ki? yurtdışından sana cep telefonu getirsede 2 gün sonra bozulsa ondan mı istiyeceksin parasını ?

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir an hayal ettim, koltuktan düştüm
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes işin iç kısmını bilmeden yok ustaydı yok parçaydı iyilik yapılmış vs tarzı yazmışta detaya girmeden yazıcam.olay sadece taşımacılığını yapmak değil aynı şeyi bizde yaşadık.murat engin başta hgp yi şöyle firma böyle firma öyle başarılılar vs övüp tavsiye edip duruyor.fakat hgp yi kimse bilmiyorki ne maiillere cevap veriyolar nede telefonlara bakıyolar kendiside biliyor zaten bende daha önce bizim golf r konusunda yazmıştım melihide epey bi uyarmıştık konuyu okuyanlar bilir hgp den uzak dur bi sıkıntı yaşarsan muhattap bulamazsın sorununu çözemezdin murat enginde kesinlikle sorumluluk kabul etmez diye.murat engin sadece taşımacılığını yapmıyor sadece buradan bakınca öyle gibi görünüyor kimse bilmediği için.konuda daha önce hgp ile ilgili sıkıntıları yazdığımda amacın ne niye öyle yazıyorsun diyordu o zaman demiştim distribütörlük almayı düşündüğü için hgp yi kötületmeyip övüp duruyor bi yandan pazarlıyor resmi olmadan.fuar dönüşü notları kendi konusundada yazıyor zaten hgp ye tekrar hayran kaldım yapılan işleri görünce hgp yi yavaş yavaş türkiyede duyuracağız diye!! Melih böyle kelime oyunlarıyla kandırılan ilk kişi değil ilk olmayacaktırda.üzüldük çok ama böyle olacağını baştan bildiğimiz için uyarmıştıkta.getirebilirsen kendin getir murat engine getirtme diye.fiyatta zaten kazık olmuş o öyle almanın yazdığı fiyat bu diye olmuyor bizede zamanında ben onlardan distribütörlük alıcam zaten vs diye %30 indirim rahat alırım diyordu kit geldikten sonra yaa %10 verdiler dedi.belki 30 duda biz 10 diye biliyoruz tabi!! 2200 euro veripte eğer kavramatıda yolluyosan alma sakın fiyatta fazla demiştim normalde kavramayı yollarsan 2000 euro artı bide indirim artık % kaçsa? Yani burda minimum 200-300 euro bile olsa bi kar olduğu zaten biliniyor.çok daha fazla detaya girmicem geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
    INFINITE PERFORMANCE

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıgıt;bu konu hakkında yazmanı yegelerdım,madem yazdın sana cevap vereyım.
    Konu ortada ama sen farklı yerden vurmaya calısıyorsun,onada eyvallah.Suan kı konunun gerceklıgını degıstırmez ama yazayım;
    Ben HGP nın yaptıgı ıslerı sızın sayenızde duydum ve bunları yapıyorsa helal olsun dedım.Sonra arastırmak ıcın Alman fırmalara maıl attıgımda gelen cevapları senınle paylasmıstım.Hatta bu ıs basarılı olursa Turkıyeye bayılıgını alırız dedım. Ne var bunda? Ayrıca aldıgım ındırımı,KIT olarak %10 du,dıstrıbutorlugunu alırsak %30 alırız dedım ama senın yasadıgın talıhsızlıkden sonra nıye alayım?Ben kımı kandırdım YIGIT? Senın amacın futursuzca gol atmak. Sen buarya yazdın kendı konunda,benı zan altında bırakıp Hgp yı kotuluyorsun,Hgp nın duyarsızlıgı benım sucum mu?
    Buaraya yazdım,Melıhe debrıyaj ve motor sorunları ıcın maıl attıgımda 1ay da cevap geldı ve en az 3-4 hatırlatma maılını saymıyorum.
    Adama orada da sordum,nıye bukadar gec cevap yazıyorsunuz?Isımız cok yogun dısarıdan gelen ekstra taleplere ve sıparıslere kapalıyız,ısrar ettıgınız ıcın cevap yazdım dedı adam!2,5 yılı doluymus vs....
    200 euro kar ettım,o parayla acayıp yasadım ettım almanyada!
    Bıraz tutuarlı ol Yıgıt,adamın gonderdıgı maıller ortada,daha oncedende yazdım,okumadan gıydırmeye calısmıssın,AYIP artık. WEB sıtesınde yazdıgı gıbı,eskı kavramayı getır,modlusunu al,fıyatta bu seılde yazıyor,getırmezsende fıyat farklı,kı adamın gondedıgı maıl oratada,bırak ındırımı,senın konundan sonra adam bıze LUTFEN cevap verdı!Fıyat da bu dedı,oraya gıdınce," Oooo,sız Turkıyeden gelmıssınız,dur ben senden 300-500 euro almayaım" mı dıyecek?
    Neyse,ınan yazıları okuyunca saskınlıgım dahada artıyor,dedıgın gıbı hayırlısı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya simdi bu isi ben yapiyor olsam bile desen 300-500 kar etmeye calisiyor hadi insanlar inanir da. Murat Engin e %30 indirim aldi da %10 lanse etti demek ciddi komik. Murat Engin ile de sahsi bir tanisikligim muhabbetim dialogum yok ama komik. Piste 458 le giriyor, haftada bir 1000 tl pist parasi yakitini soylemiyorum bile, lastikleri 4000tl falandir muhtemelen, 300 euro ile neler yapmistir kim biliri vuhu..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya simdi bu isi ben yapiyor olsam bile desen 300-500 kar etmeye calisiyor hadi insanlar inanir da. Murat Engin e %30 indirim aldi da %10 lanse etti demek ciddi komik. Murat Engin ile de sahsi bir tanisikligim muhabbetim dialogum yok ama komik. Piste 458 le giriyor, haftada bir 1000 tl pist parasi yakitini soylemiyorum bile, lastikleri 4000tl falandir muhtemelen, 300 euro ile neler yapmistir kim biliri vuhu..
    Ben böyle yazınca arkadasın biri gücenmişti

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Anti_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanımam etmem karakterini bilmem de, bunun Türkçe'deki adı yalakalık değil midir? bi doğrusunu bilen varsa söylesin.
    Elalemin arasındaki aldı / verdi kavgasının sonucuna müdahale etme heyecanı nereden geliyor?

Birincisi elalem değil taraflardan birisi benim öz abimden farksız.İkincisi siz çevrenizdekilere haksızlık yapıldığında tepkisiz mi kalıyorsunuz? Tepki veriyorsanız aynı gemideyiz siz de yalakasınız.Üçüncüsü tanımadan etmeden yorum yapmak cahillik olmuyor mu doğrusunu bilen biri olarak aynı heyecanla yanıtınızı bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben böyle yazınca arkadasın biri gücenmişti
    Ya gucenilecek bir durum yok hersey ortada, kim bilir bayilik alsa da allah bilir kar etmeyi dusunmemistir. Ne kadar kar edecek ki. Neyse mevzu su, kimseye birsey getirtmeyin, firma hata yapar zart olur zurt olur dava acmaya bile gider olay.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)