Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Valla enteresan koltuk baya rahat oturma kısmı baya geniş yastıksız ayak yere değmez.
Fotoda sol ve sag baştaki kolcaklarını takmamısımvaryasyonu cok tek 3lü, 2 ayrı üclü , L veya üstteki fotodaki gibi daha kısa L 3lü2minderi 3lü boyutunda kumandanın ordan yatınca ikinici minderin sonuna ulasamıyorum
![]()
![]()
1881 - 193∞
Koltukta uyumayı sevenler için biçilmiş kaftanminder eni tek kişilik yataktan hallice zaten
)
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bahsettiğiniz mal bu değilmi ; SODERHAMN fridtuna koyu gri 6'lı koşe kanepe - 49449593 | IKEA
herşeyi çıkartılıp yıkanıyormu ?=
médiocrité partout
IKEA görse işe alır bizine övdük amk
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benim fotodaki sag ve sol baştaki kol kısmın takmamıştım henüz burdaki takılmış versiyon.
Koray abinin dedigi gibi kılıf - sırt kısmı - kıç kısmı - kolluklar ayrı L de 2li-köşe-2li olarak ayrı, fantazine göre birşletiryok kısa geldi dersen sola sağa birer tane daha ekle 5e5 metrelik koltuk olur
![]()
1881 - 193∞
Yaza kısmetse evleneceğim,böyle ev eşyası fırsatları daha çok gelsin lütfen![]()
Bencedegel gelelim @XoR'un izinden gidiyorum
. ilk almısken kolcakda alalım dedik. aldık geldik yok takmayalım böyle güzel dedi bizimki, baya bir oyle devam ettik.bir süre ani bir kararla gel takalım birazda böyle olsun dedi. henüz kafasında diger renkleri almak gelmedi ama bakalım
![]()
1881 - 193∞
Lego gibi düşün kardeşim, ihtiyaç oldukça ekleme yapabilirsin veya çıkartabilirsin. İskelete kadar soyup çatır çutur makinede yıkayabilirsin. En önemli konu ise kılıfları kesinlikle kurutma makinesine atmayınmuhtemelen çeker zira. Ben orta pufunu da aldım, Leyla trambolin niyetine kullanıyor
Leyla uyuyunca biz ayakları uzatıp tv izliyoruz
![]()
Favori parfüme yazdım asıl yeri burası aslında. Buraya da yazayım. Parfüm alacak ihtiyacı olan varsa YSL'ler şaka fiyatlara.
Attention Required! | Cloudflare
Aralarında favorin var mı Enesim
Benim boynerdeki tommy parfüm var ya, dün lufian dan tişört alırken ordan 1000 liralık bi parfüm aldım, 2024/09 üretim hatta, tommy den 2 kat daha kalıcı yemin ederim
Tommy nin paketi atmışım batch kodundan bakamadım üretim tarihine ama bence kesin sahte
- Bize Her Yer TRABZON
Birkan abi valla benim kafama giren 3 model var bi bakabilirsin onlara. MYSLF, La Nuit De L'Homme la nuit (edt olduğu için, ben edtler çabuk uçuyor çok yayılmıyor diye tercih etmiyorum ama koku güzel) ve son olarak Y Men'e bakabilirsin ama kör atış yapma derim asdlmalş
Boyner konusuna gelince batch kodu kesin bi 3 yıllık en az vardır zaten bana da 5 yıllık satmışlardı. Aynı parfümü Beymen'de sıkıp test ettim, arada ciddi bir performans farkı vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)