www.honda-tech.com
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu iyi olmuş lafını düşmanıma dahi söyleyemem.
Ne olursa olsun bi insan ve can.
Allah rahmet eylesin.
bu denli tehlikeye atmasanız da bir miktar tehlikeye attığınızı anlıyorum ben bu yazıdan, neyse.
napıyosunuz? trafiğe kapalı alanda mı yanlıyosunuz, hız yapıyorsunuz? bunları yaptığınız anda hiç mi etrafınızda insan olmuyo, araba geçmiyo? ayrıca hız yapıyorsanız mutlaka birilerinin hayatını tehlikeye atıyorsunuzdur, bunu da inkar etmeyin.
derdim didişmek değil, benim canımı sıkan nokta, bu adamı günah keçisi ilan edip, kendimizi sütten çıkmış ak kaşıkçasına savunmak.. arabam gitsin diye her gün para harcanan, tartışmalar açılan bir yer burası.
hepimiz ölüp gidicez , arkamızdan iyi olmuş denmesini Allah nasip etmesin
Hiç birşeye saygı duymuyorsanız verdiği cana, geride bıraktıklarına ve ailesine saygı duyun
Yok umrumda değil diyorsanız girip yazıp milletin canını sıkmayın
Allah rahmet eylesin
Livestrong
Hızı sadece otobanda yapıyorum oda max. 170 felandır,makasla felan pek işim olmaz,zorda kalırsam yaparım bana haz vermiyor..Bugüne kadarda tehlikeli bir durum olmadı yaptığım hız konusunda..
Yanlamayıda sadece geceleri yollar boşken yapıyorumHem riske girmiyorum hemde milletin tip tip bakışına maruz kalmıyorum..Ha olması gereken sürücü modelimiyim hayır ama bu adamın yanında melek kalırım..Ölümüne yan ölümüne hız giden bir adamın nesini savunuyorsunuz bende bunu anlamıyorum..İki gün sonra benzer modeli bir tanıdığınızı biçse yorumunuz hala aynı mı olur merak ediyorum ?
beyinler şunu algılamıyo bu olaylar defalarca tekrarlandı.
o adam suçluda olsa suçsuzda olsa ölmüş adam,bizim kitabımızda ölenin arkadasından iyi olmuş beter olmuş denmez.hee yazarsın Allah rahmet eylesin tehlikeli araç kullanıyodu cezasını bulmuş dersin herkes anlar anlıcagını. siz 2gün sona ölürseniz bizde arkanızda zaten ölenlerin arkasından sıkıyordu bunada iyi olmuş deriz.
arabayıda kendi sürmüyomuş smt gereksiz rüzgar yapma
Bende illaki olcem sag koltuk sol koltuk farketmez arkamdan su testi su yolunda kirildi iyi olmus diye yazabilcek delikanli yoktur zatende icinden gecireninde simdiden annasini sevimoteki taraftan zor olur. İcimde kalmasin saygilar...
Corciyede Allah rahmet eylesin efsaneydi
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ne kadar yeteneklide olsa trafikde çekilmiş videoları serserilikten baska bişey değildi mileetin canını tehlikeye atıyodu.
keşke pistlerde kullansaydı yeteneğini, allah rahmet eylesin ne diyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)